Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου στη Νέα Μηχανιώνα - Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα

Βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, σε ψυκτικό θάλαμο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τριακόσια (300) κιλά ιχθείς του είδους κολιός, υπολειπομένων διαστάσεων 12-14 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 18 εκ.).

Επίσης, βραδινές ώρες χθες, στην ιχθυόσκαλα Δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης αλιευμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ογδόντα (80) κιλά ιχθείς του είδους τσιπούρα, υπολειπομένων διαστάσεων 16-18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.).

Προανακρίσεις, διενεργούνται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

====================================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: