Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Εξελίξεις επί οδοιπορικών εξόδων μετακινήσεων – μεταθέσεων

Πειραιάς: 13-12– 2011
Aριθμ. Πρωτ.: 34/11

Σας γνωρίζουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και ενταλματοποίησης του μεγαλύτερου μέρους των δικαιολογητικών για την πληρωμή των χρωστούμενων οδοιπορικών εξόδων μετακινήσεων – μεταθέσεων ετών 2005 έως 2010, ύψους περίπου 6,500,000€, επί συνόλου 7,500,000€. Οι οφειλές, στην πλειοψηφία τους, θα πιστωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την θετική εξέλιξη και συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους της αρμόδιας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών για την κοπιώδη προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που είχαν να επιτελέσουν, μέσα σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια.

Τέλος, καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να καταβάλλει την ίδια και μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αναφορικά με άλλες εκκρεμούσες οφειλές (πλεύσιμα, αποζημιώσεις ΤΚΕΠ Λιμενικών Αρχών) καθώς και με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΑΙΤΑΚΗ Δ. ΚΑΙ Κ. ΠΑΣΣΑΚΟ Σ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Γ.Γ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΔΏΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΞ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ .
ΕΙΜΑΙ ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΝΔ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ -ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ .
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΣΝΔ ΑΞ ΕΙΤΕ Τ-ΟΙ ΕΙΤΕ ΔΥΛΣ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ Η ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ .
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ -ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ -ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ .ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ .
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΑ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ .
Κ ΠΑΣΣΑΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΣΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ [ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ] , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ,ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ , ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΙΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ .
ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...........
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΘΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ Η ΝΑ ΚΑΝΟΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΩΣ Γ.Γ . ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ..........................ΩΣ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ .
Η ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ Η ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ...............ΕΝΩ Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ .........ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΛΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 300 ΛΦ-ΥΠΑΞ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Π.Χ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΙΣΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ .
ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΞ ......ΜΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ..........ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και εγω με το συναδελφο Αξιωματικο μπορει και συμαθητη μου .
Δεν μπορει καμια 10αρια αξιωματικοι... και ενας συνδικαλιστης αν αυτος λεγεται συνδικαλιστης να παιζουν ανεξέλεγκτα, παιχνιδια εις βαρος των αξιωματικων .τΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΔ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΝΔ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ . ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΝΔ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΝΔ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ .
ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΔ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ........
ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ [Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ...!!!!] ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ...........
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ Η ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Κ@#$#@Ο .........
HΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ .....ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .....ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ....ΕΛΕΟΣ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ .....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ......ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ 100 -300-500- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???? ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ OSOYS ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ .....,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ???
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ........
ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΥΠ/ΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ???? ΚΑΙ Ο Λ/Φ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘ/ΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ???????.....ΡΕ ΟΥΣΤ.......... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ neo ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ MAΣ ΩΣ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ......ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ .....ΟΙ ΣΝΔ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΕΣΑ .....,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ. ΑΝ ΘΕΣ ΣΝΔ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΠΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΕ Α.Ε.Ι. (π.χ. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΣΕ ΣΤΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΤΡΟΜΠΕΣ Ε ΤΡΟΜΠΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΝΔ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι να με συμπαθάτε που επεμβαίνω αλλά νομίζω πως όλη αυτή η χολή και οι δολοπλοκίες της προεκλογικής για το ΔΣ ΠΕΑΛΣ περιόδου πρέπει να λάβουν τέλος. Το εκλογικό σώμα της ΠΕΑΛΣ εκδήλωσε την βούλησή του και αποφάσισε την παραμονή στην δοκιμασμένη λύση που τα τελευταία δύο χρόνια έκανε μέχρι και τον νέο Λ/Φ στην άλλη άκρη της Ελλάδας να πεί ''όπα .. φώς στο τούνελ''. Δεν αναφέρομαι στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης αλλά στο σύνολο των σχολίων των αναρτήσεων το τελευταίο διάστημα.
Καιρός λοιπόν να ξαναρχίσουν τα βήματα μετά την ολιγόλεπτη ανάπαυση [εκλογές]. Αν και Λ/Φ επειτρέψτε μου να προτρέψω κάθε Α/Ξ ΣΔΣΛΣ να στηρίξει την ένωση στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας και πολλά θα επιχειρηθεί να αλλάξουν προς το χειρότερό μας. Με το ΔΣ των τελευταίων 2 χρόνων αλλά και αντιλήψεις Α/Ξ σαν του πρώτου σχολιαστή πραγματικά εξακολουθώ να ελπίζω.

Δυστυχώς όμως με αντιλήψεις του τύπου '' Λ/Φ Καλυνύχτας '' προβληματίζομαι ... φαίνεται ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν βλέπει ότι υπάρχουν ΑΞ ΔΥΛΣ με απολυτήριο Λυκείου οι οποίοι αναλαμβάνουν και Λιμενάρχες σε Λιμεναρχεία αλλά ενοχλήθηκε από το οτι ο απόφοιτος Πανεπιστημίου στην Πληροφορική θα γίνει Α/Ξ επειδή είναι ήδη Λ/Φ. Αραγε με το πτυχίο πανεπιστημίου πληροφορικής δεν θα μπορούσε να εισαχθεί στην ΣΔΣΛΣ ???

Υ.Γ. Στο νέο ΔΣ εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη , υπομονή και καλές μάχες, συγχαρητήρια για την επανεκλογή και ... προσοχή στον δούρειο ίππο που είναι πρό των πυλών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιάπρος Σπύρος
Κελευστής εκ Λ/Φ

[θα έγραφα εκ ''καληνύχτα'' αλλά δυστυχώς δεν είμαι της πληροφορικής για να εμπίπτω στα καταγγελόμενα του παραπάνω συναδέλφου]

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θα μου άρεσε να ήμουν Αξιωματικος απο ΔΥΛΣ διοτι είναι πολυ πιο έμπειροι και ικανοι οι απο ΣΝΔ είναι μονο για δεξιωσεις.
Οι απο ΔΥΛΣ ειναι διπλωματες ξερουν να μιλησουν να σταθουν και δωσουν λυσεις το οτι ειναι αποφοιτοι λυκειου δε με νοιαζει καθολου διοτι και οι αλλοι που ειναι δασκαλοι γυμναστες και οικονομολογοι ξερουν απο Λιμενικό;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΔ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΝΔ ΑΞ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΔΥΛΣ ...
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΝΔ ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σας έχει κάνει ο Δριβακος και παραμιλατε...

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια???

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτος ? μηπως ο δουρειος ιππος που αναφερεται παραπανω ?