Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΑΛΣ

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσι ρε παπαρα που διαφωνεις εχεισ να πεις κατι για τη διαφωνια σου ???

Ανώνυμος είπε...

ME TA ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??
ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

Δεν το είχε πει έτσι όπως το λες εσύ αλλά ότι θα δοθούν ως ελάχιστη ένδειξη της αναγνώρισης και προσφοράς των πλωτατζήδων στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και στο κοινωνικό τους έργο [βλέπε -διασώσεις ,μεταφορές ασθενών κ.τ.λ.] .

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΕΑΛΣ που στέλνει στην Υπηρεσία μου το περιοδικό της ας μην υπάρχει κανένα μέλος της σε αυτήν ! Σε αντίθεση με την ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ μας στέλνει το περιοδικό της !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑς ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

kai afto poy tha kanoyn me ta parasima einai poli kali kinisi kai sinxaritiria gia tin apofasi. xriazomastan mia tetia kinisi oi plotatzides oxi tipote allo alla gia to gamoto...

Ανώνυμος είπε...

εδω καραβια χανονται διακριτικα και περιοδικα απο τουσ ανυπαρκτουσ των 29 ψηφων

Ανώνυμος είπε...

τα καραβια χανονται απο κατι τυπους σαν εσενα .....
του χρονου θα δωσουν και πιπιλα-μπιμπερο , να πας να παρεις .....θα ειναι ειδικη τελετη για τη φαρα σου .....

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΟ pealsgr.blogspot.com. BΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ..........ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΕΝ .


1.Η μη συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων ήταν, κατά την άποψή μου, ατυχής και απαράδεκτη.
2.Π.Ο.ΑΣ.Υ.: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΙΜΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
3.Ανοιχτή επιστολή της ΕΑΠΣ: Την πυρκαγιά της αντιλαϊκής πολιτικής δεν θα μπορέσουμε να την κατασβέσουμε
4.Οι εξαγγελίες του Χρήστου Παπουτσή για την εκπαίδευση των ενστόλων προκαλούν εύλογα ερωτηματικά και ανησυχία στους συνδικαλιστές-ΑΡΘΡΟ: Η εκπαίδευση «προσέκρουσε» στο διπλό φιάσκο
5.Η επανασύσταση του ΥΕΝ με το Λ.Σ να στελεχώνει τις υπηρεσίες του, η ψήφιση του νομοσχεδίου για την είσοδο ένοπλων ομάδων στα πλοία και η επιτάχυνση των διαδικασιών νηολόγησης πλοίων βρίσκονται στην κορυφή της «ατζέντας» της Γραμματείας Ναυτιλίας του ΥΠΑΑΝ αλλά και των ποντοπόρων εφοπλιστών.
6.Συνάντηση Παπαδήμου με τους εφοπλιστές-Δεν κάνουμε ούτε προτάσεις, ούτε έχουμε αιτήματα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι η επανασύσταση του υπουργείου με το Λιμενικό Σώμα, όπως ήταν, για το καλό της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Λογικο το βλεπω να ξαναγινομαστε ΥΕΝ με Αρχηγειο .....ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΡΑΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5-6 ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΡΟΝΤΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ....ΝΑΙ ΣΤΟ ΥΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ....ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ......ΟΣΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ 100% ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

goustaro katastaseis.........NAI STO YEN

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΥΕΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..................

Ανώνυμος είπε...

kAI ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΥΕΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..................

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA LETE TOY YEN ERXETAI.....OSOI EISTE AKTOFYLAKES .....STA PLVTA......

Ανώνυμος είπε...

ρε ψευτοακτοφυλακες ..... να πατε αυριο με την ενωση σας να κλαφτειτε στον υπουργο σας .....αν και σας βλεπω σε κανα 2 μηνες να κλαιτε ολοι μαζι....

Ανώνυμος είπε...

Bλέπω να αλλάζουμε πάλι τίτλο στα έγγραφα...... Πάντως ... στο ίδιο γραφείο ήμουνα στο ίδιο γραφείο θα είμαι ..με το ίδιο αντικείμενο.. ασ γράφει απέξω ότι θέλει....
ΥΘΥΝΑΛ ΥΕΝ ΥΕΝΑΝΠ ΥΠΤΠ ΥΠΟΙΚ ΥΠΕΞ ΥΠΕΧΩΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, εγκαινίασε σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, την έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

«Είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιτυχία της νέας Υπηρεσίας. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την ποιότητα και την ικανότητα των νέων στελεχών που έχουν αναλάβει ήδη θέσεις και ρόλους ευθύνης προερχόμενοι και από τα τρία Σώματα. Για εμάς η ορθολογική διαχείριση της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων αποτελεί βασική προτεραιότητα όπως επίσης και η ταχύτατη απορροφητικότητα των κονδυλίων που προβλέπονται στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, αλλά και σε όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στην εποπτεία της νέας υπηρεσίας» τόνισε στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος παρουσίασε την οργάνωση τη δομή και τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας Υπηρεσίας και τόνισε ότι «πέρα από τα αυτονόητα που υποδηλώνει ο τίτλος της Υπηρεσίας, την αξιοποίηση, δηλαδή, συγχρηματοδοτούμενων πόρων, τη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των διατιθέμενων πιστώσεων και την αποτελεσματικότερη υλοποίηση των δράσεων του Υπουργείου, θα ήθελα να υπογραμμίσω, ιδιαίτερα, τη σημασία της έννοιας «ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑ», έννοια που αποτελεί στρατηγικό δόγμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».



Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, ο διευθυντής της Επιτελικής Μονάδας του ΥΠτΠ, Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Μπούρας ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΕ.Α Καθηγητής κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης ο Διοικητής του Κέντρου Επιτήρησης και Ελέγχου Συνόρων, Υποναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς, εκπρόσωποι των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί και από τα τρία Σώματα Ασφαλείας, αξιωματούχοι, και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕΓΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ονειρεύονται κάτι παιδάκια και τρώνε το παραμύθι του Πλακιωτάκη και του Αδωνι.
ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΕΝ....ΥΕΝ....ΥΕΝ....ΧΧΧΧΡΡΡ!!!
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ!! ΟΟΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

εγκαινιασε ο τιποτα ......δεν νομιζω να ειναι πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο ...εκλογες ερχονται η δημοτικοτητα του ειναι 2% και προσπαθει σιγα σιγα μηπως ξαναβγει βουλευτης ....αλλωστε για αυτο κανει 3-4 δελτια τυπου την ημερα ...
Ηεπανασυσταση εχει ηδη αποφασιστει και οι διδικασιες εχουν ηδη αρχισει ....

Ανώνυμος είπε...

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με το επιχειρησιακό γραφείο του FRONTEX στην Ελλάδα, ο εν λόγω Οργανισμός προέβη στην προσφορά οκτώ (08) αλεξίσφαιρων γιλέκων, προκειμένου συμβάλει έμπρακτα στην καλύτερη εκτέλεση του έργου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο είναι επιφορτισμένο και με το έργο της Ασφάλειας των εγκαταστάσεων των γραφείων του στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., καθώς επίσης και να ευχαριστήσει για την μέχρι τώρα εξαίρετη συνεργασία, με την βεβαιότητα ότι αυτή θα συνεχισθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .........????? ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ ????? ΠΟΛΥ ΣΙΓΗ .....

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω για την ΠΟΕΠΛΣ αλλα την Παρασκευη 20-01 2130 ειναι η κοπη πιτας της ΠΕΑΛΣ στο πισινα στην μαρινα ζεας και ολα δειχνουν οτι θα φουλαρει το μαγαζι ............

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ...... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Λ/Φ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚ/ΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜ/ΡΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠ/ΡΧΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ Η ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚ/ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠ/ΡΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ VTS ΕΚΣΕΔ-ΔΕΜΕΜ-ΔΙΤΥ...........ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ακριβώς πρόταση το παραπάνω αλλά μιά αλήθεια ! Μόνον τότε θα είμαστε Ακτοφυλακή !! Εχει δίκιο!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα.εαν θελουμε να ειμαστε ακτοφυλακη αυτη ειναι η αληθεια .στα πλωτα ολοι οπως ακριβως το ειπε ο ΑΞ .Φτασαμε στο σημειο ολοι να λεμε ναι στην ΕΛΑΚΤ αλλα το 90% αυτων αν τους πεις για πλωτο κανουν τους κουφους ....αμ πως θα γινουμε ακτοφυλακη απο το ιντερνετ?