Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ???ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ???ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ...ΕΣΕΙΣ???

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ολική αδυναμία συντήρησης μέσων κι ανεφοδιασμού με αναλώσιμα υλικά θα οδηγηθούν τα Σώματα Ασφαλείας, στην περίπτωση που ψηφιστεί την Τρίτη ο εφαρμοστικός όπως ακριβώς είναι διατυπωμένο το μνημόνιο που έχει εγκριθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τεχνοκράτες
του οικονομικού επιτελείου ανακάλυψαν στα ψιλά γράμματα περαιτέρω μείωση του προϋπολογισμού κατά 15%, που σημαίνει ότι είτε με μειώσεις από τις αποδοχές του προσωπικού θα καλυφθεί η "μαύρη" τρύπα που διανοίγεται, είτε από τη μη επισκευή και παραμονή σε μακροχρόνιο καθεστώς αχρησίας των μέσων μεταφοράς που θα παρουσιάσουν βλάβη ή στη μη αντικατάσταση οποιουδήποτε άλλου αναλώσιμου υλικού χρήσης τελειώνει.
Τα Σώματα Ασφαλείας συνεπώς βρίσκονται ένα βήμα πριν από το λουκέτο, όσο δραματικά τραγική κι αν ακούγεται η συγκεκριμένη διαπίστωση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι συντηρουμαστε τωρα? Που βγαινουμε στην γυρα με το χερι απλωμενο για 5 λιτρα λαδι για να κανουμε συντηρηση στα περιπολικα.Α ρε πατριδα που σε καταντησανε.