Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο σύντροφος Χ.Παπουτσής!!!

ΟΧΙ από ευθιξία .... αλλά για να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ! 
Και τώρα, πώς θα ζήσουμε χωρίς οράματα, χωρίς φράκτη, χωρίς...τους βαρβάρους?

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012
 
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.



___________________________________

Σχόλιο Ο μόνος τρόπος να αφήσουν ανάξιοι άνθρωποι το λειτούργημα που ήδη κατέστρεψαν, είναι η υποψηφιότητά τους σε ανώτερα αξιώματα ή στην αρχηγία κόμματος.
Σήμερα θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ο σύντροφος θα επιχειρήσει να εκφράσει το αντιμνημονιακό ΠΑ-ΣΟΚ


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην χαίρεστε… και ο νέος υπουργός, όποιος και να είναι, πάλι δεν θα σας δέχεται… Η ανυπαρξία σας είναι η αιτία.
Η ανυπαρξία και η ανικανότητά σας.
Καλή Σαρακοστή.

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε λοιπόν ο κ. Παπουτσής. Θα τον μιμιθεί ο κ. Βενιζέλος, ίσως, ο κ. Πάγκαλος, και έτσι η κυβέρνηση θα μείνει χωρίς το "βαρύτατο" πυροβολικό της στην οικονομία, στις αντιπροεδρίες, αλλά και στην προστασία των πολιτών. Τραγωδία σας λέω. Τραγωδία. Όπως είπε ο Αριστοτέλης : "Ἐστὶν οὖν τραγωδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας, μέγεθος ἐχούσης..."

Ανώνυμος είπε...

Προδότη της Νέας Δημοκρατίας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ δεν ξενούμε πως πρόδοσες την παράταξη μας και έριξες την κυβέρνηση μας το 1993. ΑΠΟΣΤΑΤΗ Ε ΑΠΟΣΤΑΤΗ. ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

να βγει απο το επισημο site του ΛΣ η μουτσουνα του ηρωα χρηστακη παπουστη, τριζουν τα κοκκαλα των νεκρων του Σαμινα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .-
ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ 28-02-2012--

--ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ --

http://youtu.be/L4nGqqE0CLU -- ή στο http://pealsgr.blogspot.com/2012/02/28-02-2012.html

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ Τ0 ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ--

http://pealsgr.blogspot.com/2012/02/28-02-12.html
-- ή στο www.peals.gr

Ανώνυμος είπε...

Nα βάλουμε την φάτσα του υπουργού ΥΕΝ το 2007 ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ διότι τα κόκαλα των νεκρών του SEA DIAMOND δεν τρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΑΛΑΖΟΦΡΟΥΡΩΝ ....ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

του Νότη Ανανιάδη .portnet.gr

Η αναγγελθείσα υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ελάχιστα, μόνο επιφανειακά, αφορά το μεγάλο λιμάνι, τη Ναυτιλία και τον Πειραιά. Μόνο κατά το ότι διετέλεσε μέχρι την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κατ΄ αυτόν τον τρόπο πολιτικός προϊστάμενος του Λιμενικού. Κι ακόμη ότι προ δέκα – δώδεκα ετών διετέλεσε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, όταν, αν δεν με απατά η μνήμη μου, κατέκτησε το προσωνύμιο «Λουδοβίκος» για το «απροσπέλαστο» του ύφους του και το άβατον που επέβαλε στο γραφείο του. Αλλά αυτά αφορούν την ασθενή, ούτως ή άλλως, κι ως εκ τούτου επιεική, μνήμη μου.
Για την συλλογική μνήμη ήταν κυρίως ο υπουργός του «Σαμίνα». Οταν διέπρεψε στην τακτική του φορτώματος των ευθυνών στον προκάτοχο του. Ασχέτως του αποδεδειγμένου εκ των υστέρων γεγονότος ότι ο μόνος υπεύθυνος ήταν ο «δεύτερος» ο οποίος την ώρα που το καράβι έφτανε στις Πόρτες, έξω απ’ την Πάρο, είχε, πέρα από την πορεία, άλλες δύο ασχολίες: τον Παναθηναικό που έπαιζε εκείνη την ώρα και μια δίμετρη Ουκρανή με την οποία «έπαιζε» προσωπικά.
Όμως, καλώς ή κακώς, ο Χρήστος Παπουτσής είναι ένα κατ’ εξοχήν «πολιτικό ζώο». Ισως το γνησιότερο δείγμα της μεταπολίτευσης- αυτής που φαίνεται να πνέει τα λοίσθια. Από την άποψη αυτή η κατάθεση της υποψηφιότητας του για το κόμμα του αποκτά μια ξεχωριστή σημασία – με τις θετικές κι αρνητικές συνδηλώσεις της βεβαίως.
Συνδικαλιστής στα φοιτητικά αμφιθέατρα της θυελλώδους περιόδου του ύστερου ’70, με κορυφαίο τίτλο τιμής ότι διετέλεσε τελευταίος πρόεδρος της ΕΦΕΕ. (Πάνε πενήντα χρόνια από την ίδρυση της σημαντικής αυτής για την εποχή της οργάνωση και τριάντα από τότε που οι παρατάξεις δεν καταφέρνουν να εκλέξουν πρόεδρο – τα σχόλια είναι περιττά). Στη συνέχεια ακολούθησε την «κανονική» κομματική ανελικτική πορεία. Στην Κεντρική Επιτροπή, στο Εκτελεστικό Γραφείο, από σπόντα ίσως στην Ευρωβουλή, στη συνέχεια Επίτροπος (στην πιο αποτυχημένη Κομισιόν όλων των εποχών), ύστερα στην ελληνική Βουλή και σε κάποια υπουργικά έδρανα αποτελεί αυτό που λέμε τυπικό δείγμα Πασόκου πολιτικού.
Κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου, λένε τα ρεπορτάζ, ίσως γι’ αυτό εξπέρ κι αυτός του τακτικισμού. Όπως εκείνου που τον έφερε το 2002 να διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο σε ένα χαμένο εκ των προτέρων αγώνα κόντρα στη Ντόρα Μπακογιάννη, που όμως τον αναβάθμισε θεαματικά στο εσωκομματικό πεδίο. Από εκεί που με το ζόρι εκλέχθηκε το 2000 στην Α’ Αθηνών, επανεκλέχθηκε θεαματικά, κουβαλώντας την προίκα των δημοτικών εκλογών, το 2004. Τακτικισμό που μπορεί να διακρίνει κανείς και στην πιο πρόσφατη στάση του. «Ναι» σε όλα στο Μνημόνιο ΙΙ, μέσα στο «μαντρί» και χωρίς τους λοιπούς αντιρρησίες να διεκδικεί την καταγραφή των γνήσιων «παπανδρεικών» κι αντιμνημονιακών (πως γίνεται αυτό μόνο ένας βαθύς μύστης του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει) ψήφων.
Τελικά το ποσοστό που θα καταγράψει κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο ίσως δείχνει και τον βαθμό αντοχής της θνήσκουσας Μεταπολίτευσης. Από την άποψη αυτή η προσπάθεια του έχει ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ........Ομιλία Χρήστου Παπουτσή στην τελετή αποχαιρετισμού και απολογισμού της θητείας του.......
Θέλω να ευχαριστήσω...............Τον Διευθυντή της Επιτελικής Μονάδας Διακλαδικής Συνεργασίας Αρχιπλοίαρχο κ Γεώργιο Μπούρα, τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ Κων/νο Σολδάτο,τον επικεφαλής του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιτήρησης και Ελέγχου των Συνόρων Αντιναύαρχο κ Δημήτρη Μπαντιά, τον Διευθυντή του Γραφείου μου Πρέσβη κ. Κυριάκο Αμοιρίδη, τους Υπασπιστές μου Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Παλιογιώργο, τον Πλωτάρχη κ. Αντώνη Δουμάνη, αλλά και τους έως πρότινος υπασπιστές μου Ταξίαρχο Νικόλαο Μάρκου και την Υποπλοίαρχο Ιωάννα Παπακώστα, τους Διευθυντές της Υπηρεσίας Ασύλου κα Μαρία Σταυροπούλου και μέχρι πρότινος τον κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου,........

Ανώνυμος είπε...

Υπογραφή από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστο Παπουτσή, σχεδίου Π.Δ. για την οργάνωση και λειτουργία Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικού Προσωπικού στο ΥΠΤΠ

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε εκτέλεση του Νόμου 4024/2011, καταργούνται συνολικά 2.417 θέσεις πολιτικού προσωπικού στην Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, επί συνόλου 3.458 θέσεων.

Από αυτές, οι 956 είναι οργανικές θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου επί 1.055 και οι 1.461 είναι οργανικές θέσεις μονίμου πολιτικού προσωπικού, επί 2.403 θέσεων.



Επίσης, ο Υπουργός κ. Παπουτσής, υπέγραψε σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την Οργάνωση και λειτουργία Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικού Προσωπικού στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αποστολή της είναι η παρακολούθηση θεμάτων σχετικά με την υπηρεσιακή κατάσταση, την εκπαίδευση και επιμόρφωση, τη μισθοδοσία, την ασφαλιστική κάλυψη του πολιτικού προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η προτεινόμενη διοικητική μεταρρύθμιση ολοκληρώνει τη νέα δομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται, ότι στη νέα δομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιλαμβάνονται, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας και εποπτεύονται ανάλογα με τις αρμοδιότητες από τις

* Γενική Γραμματεία Δημόσιας Τάξης
* Γενική Γραμματεία Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας
* Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον, έχουν ήδη συσταθεί και λειτουργούν:

* Η Επιτελική Μονάδα Διακλαδικής Συνεργασίας
* Η Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων η οποία ασκεί επιπρόσθετα τις αρμοδιότητες παρακολούθησης και ελέγχου της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης όλων των Υπηρεσιών του Υπουργείου.
* Η Υπηρεσία Ασύλου
* Η Αρχή Προσφυγών
* Η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής
* Το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας, το οποίο νομοθετήθηκε και βρίσκεται υπό στελέχωση
* Το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Συνόρων-Schengen, το οποίο επίσης νομοθετήθηκε και είναι υπό στελέχωση



Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού θα διαρθρώνεται στις ακόλουθες διευθύνσεις:

Α) Διεύθυνση Οργανωτικής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων, η οποία θα είναι αρμόδια για την παρακολούθηση και αξιολόγηση του παραγόμενου έργου από το πολιτικό προσωπικό, την εισήγηση τρόπων για την αποδοτικότερη αξιοποίηση του καθώς και για την αναβάθμιση του ρόλου του στην εκπλήρωση της αποστολής του Υπουργείου.

Θα αποτελείται από τα τμήματα

* Οργάνωσης και Μεταρρυθμίσεων
* Παραγωγικότητας, Ποιότητας και Συνθηκών Εργασίας
* Σχέσεων Κράτους – Πολίτη



Β) Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, που θα είναι αρμόδια για τη δίκαιη και αξιοκρατική διαδικασία των προσλήψεων καθώς και την επιμόρφωση του προσωπικού, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών του Υπουργείου.

Θα αποτελείται από τα τμήματα

* Προσλήψεων και Υπηρεσιακών Μεταβολών
* Εκπαίδευσης και επιμόρφωσης
* Αρχείου και Γραμματείας.



Γ) Διεύθυνση Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας Στοιχείων θα είναι αρμόδια για το χειρισμό οικονομικού χαρακτήρα θεμάτων της Υπηρεσίας καθώς και την υποστήριξη της υπηρεσίας σε θέματα πληροφορικής και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Αποτελείται από τα τμήματα:

* Προϋπολογισμού Προμηθειών και Δαπανών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης
* Αποδοχών και Ασφάλισης Προσωπικού
* Τεχνολογιών, Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης



Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού στελεχώνεται από Πολιτικό Προσωπικό των Σωμάτων και Υπηρεσιών του Υπουργείου, με αντίστοιχη μείωση των θέσεων των Υπηρεσιών αυτών.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΊ..
ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΔΩΡΑ Κ ΜΙΣΘΟΥΣ...
ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΕΩΣ Κ 12ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΛΙΓΌΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ...
ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ....
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!
ΕΠΑΝΔΡΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΩ.ΥΠΟΘ.ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΗ.
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ
ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

www.newstrap.gr
αναδημοσίευση

Ο Ένοχος που "ντύθηκε" σωτήρας

Tuesday, 28 February 2012 05:52

Toυ Γιάννη Βασιλακόπουλου

Ο Χρήστος Παπουτσής δεν παραιτήθηκε όταν επί των ημερών του, στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, 80 άνθρωποι βρήκαν τον υγρό τους τάφο στο βυθό της Πάρου.
Το γεγονός είναι μια χαίνουσα πληγή, μια εθνική τραγωδία που, σε καμιά περίπτωση δεν σηκώνει ούτε πικρό χιούμορ, ούτε θράσος απύθμενο.
Αδικοχαμένα κουφάρια συνανθρώπων μας, συμπατριωτών μας, 80 τον αριθμό θα αποτελούσαν τις ερινύες του κ. Παπουτσή που θα είχε αποσυρθεί από την πολιτική από τότε αν είχε φιλότιμο.

Μάλλον δεν είχε αυτός ούτε την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας. Μάλλον το σύνολο των ευθυνών βαραίνουν τον Νασσιόπουλο, τότε σέντερ – φορ του Παναθηναϊκού, γιατί εκείνη την αποφράδα νύχτα του Σεπτέμβρη παραβίαζε την εστία του Αμβούργου, τη μαύρη στιγμή που πέρναγε το Σάμινα τις «Πόρτες» της Πάρου, καθώς δυνάμωναν οι ήχοι του Ρέκβιεμ…
Ο Χρήστος Παπουτσής δεν παραιτήθηκε ούτε πριν από 10 μέρες όταν οι προβοκάτορες κουκουλοφόροι διάβρωσαν την ατόφια και δικαιολογημένη οργή του λαού κόντρα στο εμετικό μνημόνιο κι έκαψαν την Αθήνα, ενώ ο εν λόγω ήταν υπουργός προστασίας του πολίτη αυτής της τραγικής κυβέρνησης.
Παραιτήθηκε χθες, όχι για να πάει σπίτι του και να αφήσει την Ελλάδα ήσυχη από την ανικανότητα του, ούτε γιατί επί των ημερών του ‘’αναστήθηκε’’ η τρομοκρατία, αλλά για να γίνει… υποψήφιος αρχηγός του ΠΑ. ΣΟ. Κ. – άρα, υποψήφιος πρωθυπουργός.
Δεν μπορώ – γιατί δεν είμαι ψυχίατρος – αν αυτό που διακατέχει τον κ. Παπουτσή είναι θράσος χιλίων πιθήκων ή πλήρης απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.
Εκείνο που ξέρω είναι πως αν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ είναι ο υπουργός της χρεωκοπίας κι ο υπουργός της Αθηναϊκής στάχτης τότε έχουμε δυο ενόχους της καταστροφής που ντύθηκαν σωτήρες.
Έλα όμως, που τέλειωσε το καρναβάλι…

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός, που τα ψήφισε όλα και που διέταζε τα ΜΑΤ να καταστείλουν τον εξεγερμένο λαό, θα το...παίξει, τώρα αντιμνημονιακός;;;
Βρε άντε παρακάτω, μούσια!
Ο υπουργό;ς, που σε μια επιστολή προεκλογική, ευχαριστεί υφυπουργό, γ.γ και αρχηγούς ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ και Λ.Σ και δεν γράφει λέξη για αυτούς τους κακοπληρωμένους ένστολους ,στις πλάτες των οποίων θέλει πάλι να πατήσει για να γίνει αρχηγός, χαρακτηρίζεται το λιγότερο,ολίγιστος και μικρόψυχος!
Κι αν απλώς βάζει υποψηφιότητα, για να στηρίξει τον Βενιζέλο, ε τότε είναι για νάναι για το χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο αγωνισταράς!

Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

Προς @ανώνυμους 12:24 & 1:03 μ.μ
Στα χαρτιά όλα καλά & καμωμένα είναι, από στελέχωση, από μισθούς,επιδόματα,οδοιπορικά, φάρμακα, ανταλλακτικά, καύσιμα, μειώσεις μισθών, από αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα ....πώς πάνε όλα αυτά?
Προς @Π.Χ. Το λαϊκό άσμα "Θυμήσου" σας λέει τίποτα? Αν όχι δείτε & θυμηθείτε
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/12/blog-post_7769.html

http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/12/peiratikoreportaz-2.html

Δεν έχουν όλοι κοντή μνήμη τελικά
Α.Χ