Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β΄ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Aρ. Πρωτ.: 025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό εκατόν έξι (106) αστυνομικών, αγνώστου αριθμού πολιτών, την πυρπόληση ιστορικών νεοκλασικών κτιρίων και τη λεηλασία εκατοντάδων καταστημάτων.
Οι γνωστοί έδρασαν πάλι σ’ ένα γνώριμο γι’ αυτούς σκηνικό και βεβαίως αυτά που εκτυλίχθηκαν έκαναν το γύρο του κόσμου ενώ αμαύρωσαν τη μεγαλειώδη αντιμνημονιακή συγκέντρωση των διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας. Βεβαίως γνωστή και αναμενόμενη ήταν και η αντίδραση της οργανωμένης και συντεταγμένης Πολιτείας όπως άλλωστε γίνεται πλέον εθιμοτυπικά για πάνω από τριάντα (30) χρόνια.
Αναδεικνύονται επίσης ξανά εγγενή χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με ανεπαρκείς νομοθετικές προβλέψεις για τις δημόσιες συναθροίσεις, ως συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.
Έτσι το κέντρο βάρους της συζήτησης μετακυλίεται τεχνηέντως γι’ ακόμη μια φορά απ’ τα ουσιαστικά προβλήματα που αναφύονται από την ψήφιση του Β΄ Μνημονίου στην «κινηματογραφική» καταστροφή της πόλης. Η δικαστική «διαχείριση» των όσων συνελήφθησαν θα συμπληρώσει – είμαστε βέβαιοι – το θέατρο του παραλόγου, ως συνήθως.

Πέραν όμως των όσων έχουν προαναφερθεί, μείζον θέμα προκύπτει για το πόσο επαρκής ήταν ο χθεσινός σχεδιασμός των μέτρων που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ένα μεγάλο τίποτα και φυσικά αναδεικνύονται οι ευθύνες που επιτέλους πρέπει να καταλογιστούν έστω και για μια φορά.
Επιτέλους ποιος θα παραιτηθεί; Ποιος θα αφήσει την καρέκλα του;
Υπάρχει φιλότιμο;
Τα δε ευχολόγια που ακολούθησαν τα γεγονότα «είθε να είναι η τελευταία φορά» κ.τ.λ. αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι θα υπάρξουν και άλλες φορές που οι εργαζόμενοι αστυνομικοί θα χρησιμοποιηθούν για να συγκαλύψουν την παντελή ανεπάρκεια της πολιτικής βούλησης και το έλλειμμα επιχειρησιακού σχεδιασμού.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η Εισαγγελία θα τηρήσει τουλάχιστον τα προσχήματα για το τι συνέβη και θα κάνει την «υπέρβασή της» αναζητώντας ευθύνες. Κανείς δεν μπορεί να έχει συνταγματικά το ρόλο του «εξιλαστήριου θύματος».

Για το Δ.Σ.
- Ο - - Ο -
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ .....
Σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Bild κάνει λόγο για ναζιστική προπαγάνδα στην Ελλάδα και φιλοξενεί φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ ντυμένη με την στολή των ναζί.

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν», στο οποίο γίνεται αναφορά στις καταστροφές στην Αθήνα, τη δραματική ψηφοφορία στη Βουλή και τα νέα, σκληρά οικονομικά μέτρα.

Παράλληλα σε σχόλιο του με τίτλο «Τέλος στην υποδαύλιση» ο αρθρογράφος της εφημερίδας Hugo Müller-Vogg ρίχνει τις ευθύνες της κρίσης στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες που λαμβάνουν πακέτα διάσωσης γιατί δεν επένδυσαν στην οικονομία τους.

«Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία δεν κυβερνιόντουσαν από το Βερολίνο. Κανένας καγκελάριος δεν πίεσε τις χώρες αυτές να ζούνε με δανεικά, αντί να επενδύουν στην οικονομία τους. Παρόλα αυτά η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν ναζί» γράφει ο Hugo Müller-Vogg.
real.gr

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι,
Αύριο ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για 3.400 συναδέλφους και 600 πολίτες μεταξύ των οποίων είναι και συμβασιούχοι πυροσβέστες και επιτέλους ο 8χρονος αγώνας έπιασε τόπο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα 1.000 συνάδελφοι επιλαχόντες και 1.000 που είναι εκτός ρύθμισης. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για όλους.

Για τους επιλαχόντες να απορροφηθούν σε βάθος 3ετίας,
Και για τους εκτός ρύθμισης να υπάρξει νέα 5ετία. Χρειάζονται πράξεις, όπως κάνουμε χρόνιατώρα και όχι με λόγια. Έχουμε δρόμο ακόμα συνάδελφοι. Όλοι μας ξέρουμε ότι το μέλλον είναι πολύ δύσκολο για όλους μας, σαν λαός και σαν χώρα.

Στις 07/02 υπήρξε συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη και του θέσαμε:

Τα θέματα της πρόσληψης.
Των επιλαχόντων και,
Των εκτός προκήρυξης και ο οποίος με την καθοριστική του και άμεση παρέμβασή του προς την πολιτική ηγεσία επίσπευσε τα πράγματα.

Σχετικά με την αυριανή μέρα παρουσιαζόμαστε με πολιτικά προς το παρόν και στην συνέχεια θα δούμε μέχρι να πάρουμε στολές ίσως και να χρειαστεί να πάμε με τις παλιές στολές. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
* Μετά από επικοινωνία με Α.Π.Σ. και Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. όσοι έχουν χάσει το φύλλο πορείας του στρατού ας καταθέσουν το πιστοποιητικό τύπου Α. (το ειδικό φύλλο πορείας χρειάζεται ώστε να αποδεσμευτούν οι πενταετείς πυροσβέστες από πιθανές κλήσεις για μετεκπαίδευση στον στρατό)
Η αναζήτηση των ποινικών και των Ι1 έχει ήδη ξεκινήσει, είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής είναι 68 άτομα. Ο πίνακας αυτός είναι λάθος και, όπως μας ενημέρωσε το ΑΠΣ, θα διορθωθεί αύριο. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και ποιο συγκεκριμένη ενημέρωση.
Προσεχώς θα καλεστούνε και οι πρώτοι επιλαχόντες. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με την πολιτική και φυσική ηγεσία για να ξεπεραστούν οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν.
* Τώρα στην αρχή ας φροντίσουν και οι συνάδελφοι να ανοίξουν και κανένα βιβλίο και να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας όπως κάνουμε εδώ και χρόνια.
Αρκετοί από τους 600 πολίτες ήδη έχουν επικοινωνήσει με το Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ ότι θέλουν να μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας.
Τέλος οι επιλαχόντες συνάδελφοι ας κοιτάξουν να μην καταστροφολογούν και κινδυνολογούν πίσω από την ανωνυμία τους γιατί έτσι μόνο κακό κάνουν στον εαυτό τους και στους υπόλοιπους γιατί όταν τελειώσουν οι καταστροφολογίες και τα δικαστήρια θα ζητάμε να υλοποιηθεί το 50% από την πολιτική ηγεσία που τώρα βρίζουν. «Το χέρι που σου δίνει να φας, δεν το δαγκώνεις» λέει ο λαός.
Σήμερα υπήρξε και νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Χρήστο Παπουτσή, Υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Εμμανουήλ Όθωνα και Αρχηγό Π.Σ. κ. Παναγιώτη Μπονάτσο για τις διευθετήσεις που υπάρχουν πάνω στην πρόσληψη καθώς και τον πίνακα με τα 68 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,Ο ΔΕΙΝΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ ,ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΑΓΑΠΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΝΕΑ!

Η ΒΑΛΤΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ("ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ") ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ , Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ , Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .....
ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ 98% ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 150.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

http://pasokhtefra.blogspot.com/2012/02/blog-post_04.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ 500.000 ;
ΓΙΑΤΙ;
ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 2000 ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ; ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ 300 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ( Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ; Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ...
ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ , ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ!!
ΛΟΥΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΛΑΪ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙ , ΕΣΤΩ....

http://pasokhtefra.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html#more

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΡΘΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:
ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Τ Ω Ρ Α !!! Τι να πούμε εμείς; Οι πολίτες ενωμένοι σα γροθιά και με στεντόρια φωνή ΑΠΑΙΤΟΥΝ εδώ και 2 χρόνια το ξεκαθάρισμα του δημοσίου από τεμπελχανάδες φασισταράδες και κομμουνιστο"προοδευτικά" καθάρματα! ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΤΩΣΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ;
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ (ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΙΝ) ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ! Γιατί δεν έχουν κλείσει οι αμέτρητες και άχρηστες στρατιωτικές μονάδες του "στρατού" ξηράς που οι φασίστες εξάπλωσαν σε όλη την ελληνικές , μακεδονικές , αλβανικές και τουρκικές περιοχές του κράτους; Μήπως μας ξέφυγαν τίποτα λιγούρια τ5ου εμφυλίου; Μήπως ποντάρουν κάποιοι αλήτες στην ένταση και στην πόλωση με τους φιλειρηνικούς γείτονές μας που ΑΔΙΚΩΣ προκαλούν οι ΑΚΑΠΝΟΙ στρατόκαυλοι ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΈΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ (τι μειονότητες...ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ είναι στην πραγματικότητα) ;
ΑΥΞΗΣΕΙΣ 25% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ να πληρώσουν επιτέλους όλοι οι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ φασίστες και "αριστεροί" για τις βιλάρες με τις πισινάρες ...
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ( ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ ΣΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) 13ΟΥ ΚΑΙ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ... , ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.........Έίναι δυνατόν να μιλάμε για επενδύσεις από τους φιλέλληνες δανειστές μας , αν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί; Πως να έρθει ο ταλαίπωρος ο επενδυτής εδώ όταν οι βασικοί μισθοί (και με το νέο μισθολόγιο) είναι 3πλάσιοι από τους αντίστοιχους των πρώην ανατολικών χωρών και 10πλάσιοι από τους αντίστοιχους μισθούς των ραγδαία αναπτυσσόμενων οικονομιών της Ινδίας , της Βραζιλίας και των χωρών της Απω Ανατολής; Είπαμε φιλέλληνες είναι οι άνθρωποι , σπλαχνικοί με τον λαό μας , αλλά όχι και ....... μαλάκες !!!

http://pasokhtefra.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html#more

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.