Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 28-02-2012

ΠΕΑΛΣ










ΠΟΕΠΛΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν ολόκληρη η Αττική απούσα απο την ένστολη διαδήλωση-Οι ευθύνες της ΠΟΕΠΛ.Σ και της ΠΕΑΛ.Σ είναι βαρύτατες-Αψήφησαν τα χιόνια και την σφοδρή κακοκαιρία και προς τιμή τους συμμετείχαν λιμενικοί απο Πύλο, Καλαμάτα, Πάτρα, Κέρκυρα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και άλλες επαρχιακές πόλεις!!!
Αναρτηθηκε απο ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ στις 14:21 peiratikoreportaz.blogspot.com/

TI EXOYN NA ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?????

Ανώνυμος είπε...

αυτο μας ελειπε να λειπουν οι παραπάνω επαρχιακες πόλεις απο την συγκεμτρωση αφου ολοι ξερουμε οτι ακολουθει και καποια αλλη συγκεντρωση σε καταστημα της παραλιακης ΄΄ μπουζουκια΄΄ ειναι ενας χόρος να τα πουν οι συναδελφοι καλυτερα με ενα ποτο.... οι συναδελφοι της Αττικής !! δεν εχουν λογο να πάνε σε συγκεντρωση.... αφου αυτοι μενουν Αττική και πανε οποτε θέλουν στα μπουζουκια

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 4.23! Κιεγω απο επαρχια ειμαι και καθε φορα που ερχομουν σε κινητοποιηση (εχω ερθει στις περισσοτερες) αντι να ειναι η πορεια διαμαρτυριας πολυωρη και δυναμικη , τελικα διαρκουσε ελαχιστη ωρα για χαρη των συνδικαλιστων και των παιχνιδιων που εστειναν με τους πολιτικους, ενω απο την αλλη η νυχτερινη εξοδος στα μπουζουκια και οπου αλλου βγαλει η νυχτα ηταν πολυωρη και δυναμικη....αν γινομαι αντιληπτος.
Και οπως λες και εσυ ...αν ηθελα ποτα και εξοδους θα πηγαινα με τους φιλους μου , αλλα μην ξεχνας, το τσαμπα λιγοι το ΄΄΄φτυνουν΄΄. Εγω το εφτυσα και εφτυσα και αυτους.