Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι πατατοπαραγωγοί διέλυσαν τον Τόμσεν!!!

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
2 χρόνια προσπαθούσαν οι τριμάλακες να μειώσουν τις τιμές αυξάνοντας τους φόρους! 2 χρόνια τα ντόπια ντενεκέδια προσπαθούσαν να περιορίσουν το έλλειμμα!

Μάταιος κόπος,ο κόσμος φτώχαινε και αγόραζε zara ,σκόρδα Ισλαμπαμπάντ και Κίνα με αποτέλεσμα κόβαμε 2 από δαπάνες ενώ μας φεύγανε 4 στο εμπορικό ισοζύγιο.

Οι αρλουμπολόγοι-παπαρολόγοι ευρωπαίοι,ντόπιοι τραπεζίτες,ντόπιοι συμβουλάτορες άκαπνοι και γενίτσαροι άνευ γνώμης,απλά εκτελούν την όποια εντολή των πιστωτών (θυμάστε το 2010 αν μίλαγες για κούρεμα σε σφάζανε,ξαφνικά το 2012 μιλάνε οι ίδιοι)αναρωτιόνταν τι φταίει!

Το ξερό σας το κεφάλι φταίει,γιατί ακολουθείτε πιστά τους ξένους οι οποίοι για τα δικά τους συμφέροντα μιά χαρά τα κάνουν,την Ελλάδα δίποδα ζώα καταστρέφουν.

Και χρειάστηκε η απόγνωση 3 παραγωγών πατάτας και η εξυπνάδα κάποιων χρηστών του διαδικτύου για να έλθει σε άμεση επαφή παραγωγός-καταναλωτής και μάλιστα σε τιμή που συμφέρει και τους δύο.


Αν κρίνουμε από το πως (αναγκαστικά) το παρουσιάζουν τα μεγάλα κανάλια το πείραμα βλέπε φάτσες παρουσιαστών λες και κάνουν αγγαρεία δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ. Ηταν αυτοί που κώφευαν όταν οι αγρότες φωνάζανε για τις τεράστιες διαφορές των τιμών στο ράφι και στο χωράφι και τους εμπόδιζαν οι κινητοποιήσεις των χρεοκοπημένων παραγωγών να πάνε ταξείδι αναψυχής στην Θεσσαλονίκη. Βλέπετε τους είχε πιάσει η προκοπή την ημέρα της κινητοποίησης να κάνουν και το ταξείδι για να πάνε στο παράσιτο-μεσάζοντα να πάρουν οδηγίες.

Αν γενικευτεί αυτό, το πρόβλημα δεν θα το έχουν μόνο τα μεσολαβούντα παράσιτα αλλά και οι πολυεθνικές!!!εξού και το βούλωσαν όλοι. Ασε που οι ξένοι το έχουν σε πρώτο πλάνο το να αγοράσουν-δημεύσουν παραγωγική γη γιατί ξέρουν τι εστί να έχεις δικά σου τρόφιμα.
Τα ντόπια ζώα απαξιούσαν και κυνηγάνε τις "παραγωγικές" επενδύσεις των εμπορικών κέντρων και του αέρα πατέρα των εισαγωγών.

Δεν το έχω σε τίποτα να πουν ότι για να αλλάξουν νομό τα προιόντα πρέπει να τα βλέπει πρώτα κτηνίατρος,παιδίατρος,οφθαλμίατρος,νευρολόγος,ψυχολόγος,φαρμακολόγος.Αντίθετα τα σκατολίδια των πολυεθνικών μπορεί να αλλάζουν χώρα άνετα.

Στηρείξτε και ενισχύστε αυτές τις προσπάθειες οι δε Δήμοι να ορίσουν 2-3 δρόμους που θα μπορούν να έρχονται οι παραγωγοί -οι παραγωγοί όχι οι έμποροι-με ένα παράβολο 150-200 ευρώ και να πουλάνε άμεσα.

Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά,πέρα από το ότι οι καταναλωτές θα τα τρώνε φτηνά ,οι παραγωγοί θα εξασφαλίζουν ένα εισόδημα που επιτρέπει να αφήνει κάποιο κέρδος που σημαίνει ότι αρκετοί άνεργοι θα στραφούν στα χωράφια.Τώρα δεν πάνε γιατί πχ. τα πορτοκάλια ενώ πωλούνται 50 λεπτά στον κόσμο στο χωράφι αγοράζονται 5 λεπτά!!! με αυτή την τιμή ούτε την φόρμα εργασίας δεν κάνεις απόσβεση.
Πέρα που θα ξέρεις ότι τρως ελληνικά και όχι βαφτισμένα.

Σε επίπεδο Κράτους τώρα για να μειωθεί το κόστος παραγωγής θα πρέπει τα φυτοφάρμακα,τα λιπάσματα,οι σπόροι και η ΑΤΕ να παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο ή υπό διατίμηση.
Και πάλι εδώ τα ντενεκέδια είναι τα πρώτα που βγάζουν στο σφυρί!!!
Δωδώνη-ΑΓΝΟ και σία άλλες υπερδυνάμεις αυτές,απλά θέλουν εξυγίανση γιατί όπου μπήκε κόμμα τα μάμησε όλα.
Δείτε οτι καταστράφηκε στην Ελλάδα,από πίσω ήταν τα κόμματα.
Μωρέ και σε επιχείρηση που πουλάει εμπλουτισμένο ουράνιο που η τιμή είναι στο Θεό ,ε βάλτης ελληνικό κόμμα και δη κυβερνητικό σε 6 μήνες πάει φαλήρισε.
Εναν διευθυντή απόστρατο χωροφυλακής,έναν συνδικαλιστή ταμία,180 κομματόσκυλα φύλακες,1.000 παλαματζήδες στο τηλέφωνο ,3-4 εκλεγμένα κούτσουρα επιθεωρητές με μιθσούς όλοι αυτοί άνω των 2.000 ευρώ και έναν (1) καψερό στην παραγωγή με 650 ευρώ και περίμενε προκοπή.

Επιμένω χρόνια στην γεωργία γιατί η σημερινή κρίση είναι συστημική,σε λίγο και ο Βορράς θα έχει πρόβλημα αφού θα μείνει χωρίς πελάτες του "άσωτου" Νότου ήτοι θα πάνε οι υποβαθμίσεις σύννεφο και ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζεσαι μόνο αν έχεις δικά σου τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.

Χώρα που ελέγχει τα τρόφιμα δεν φοβάται ούτε τα νεφελίμ της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν να μας ταίζουν κρεατόμαζες,μεταλλαγμένα και ένα σωρό μαλακίες που κατεβάζει το νοσηρό κεφάλι τους.

Η δε κρίση αυτή θα τελειώσει είτε με την επικράτηση των νεφελίμ και δια της απόρριψης θα πάνε σε κοινωνία του 1/10 (πετάμε στην θάλασσα τους αδύναμους) είτε με πόλεμο.Πάλι εδώ τα τρόφιμα θα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους "με το ζόρι σωτήρες" -βρε δεν θέλουμε να σωσθούμε έτσι φτάνει σας ευχαριστούμε για το τι κάνατε μέχρι τώρα- και ασχολούνται 2 βδομάδες με το 1 εκατομμύριο σε σύνολο 100 δις που φύγανε από την χώρα.
Πείτε μας πρώτα τα 100 ποιός τα έβγαλε ,όχι γιατί τα έβγαλε αλλά αν ήταν νόμιμα αποκτηθέντα αυτό μας ενδιαφέρει.

Και το λέω αυτό γιατί πολύς ντόρος έγινε για την Ντόρα,προφανώς θα τσιμπήσανε και κανέναν "αντι-μνημονιακό" και το κρατάνε να το βγάλουν προεκλογικά με τι σκοπό?
απλά να μαντρώσουν τα πρόβατα πάλι.

Η σωστή τακτική όταν η χώρα δέχεται επίθεση είναι η τακτική της μάχης του Μαραθώνα δηλ. ενίσχυση και των 2 άκρων.

Πάση θυσία το σκόρ πρέπει να γράψει Ελλάδα-παγκοσμιοποίηση 1-0 και η ισοπαλία θεωρείται χάσιμο,δεν θα σωθούμε μόνο εμείς αλλά όλοι οι λαοί που θα ξεσηκωθούν ενάντια στα σκοτεινά νεφελίμ του νεοφιλελευθερισμού τραπεζίτες,ρομπάιδες,Μπαρόζους και σία.

Είδατε πόσο τρέμουν τα δημοψηφίσματα,τις εκλογές και την κουβέντα...όλα έρχονται με χαρακτήρα κατ'επείγον και διαλέγεις ή αυτό ή καταστροφή! και έτσι εκβιαστικά τα περνάνε.
Κατόπιν εορτής βγαίνουν αυτοί που το ψήφισαν και λένε "δεν το διάβασα".

Οπότε όλους αυτούς εντολείς και εκτελεστές στείλτε τους...αδιάβαστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: