Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ποιος ευθύνεται για το κούρεμα που υπέστη το ΜΤΝ, που σημειωτέων δεν επιχορηγείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό……??????????

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ
Ποιος ευθύνεται για το κούρεμα που υπέστη το ΜΤΝ, που σημειωτέων δεν επιχορηγείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό……?????????? 
Ποιες οι ενέργειες του ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ - Α.Ν.Ε.Α.Ε.Δ - Α.ΚΙ.Σ - Ε.Α.Α.Ν - ΕΑ.Α.Σ - Ε.Α.Α.Α - ΠΟΕΠΛ.Σ – ΠΕΑΛ.Σ και ποια είναι η θέση τους για τα μέτρα που πήρε το ΔΣ του ΜΤΝ αλλά και για τα νεα μέτρα που έρχονται εως τέλος Ιουνίου .
Γιατι το ΜΤΝ εως και σήμερα συνεχίζει να δίνει προκαταβολές εφάπαξ αιτήσεων 2011 για αγορά–επισκευή σπιτιού , και δεν επιτρέπει νέες αιτήσεις σε συναδέλφους που χάνουν το σπίτι τους ……
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ??? 
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ????? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ????? 
ΖΗΤΗΣΑ ΔΑΝΕΙΟ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ 6000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ?????
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .ΜΗΠΩΣ Ο ΣΎΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ?????? 
ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ......ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΊΣΩ ΑΥΤΟΠΡΌΣΩΠΟΣ .
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ???? 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 25ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ???? ,Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΎΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΌΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ?????.........
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ, ΝΟΜΊΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΊΑ ......
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ , ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ .......[ΦΙΛΙΚΑ ΑΡΧΙΚΕΛΕΑΣ]

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαριοπούλα έχεις η να φέρω?

Ανώνυμος είπε...

κάνεις πλάκα με τον πόνο του άλλου ρε μεγάλε και ειρωνεύεσαι και λες για βαριοπούλες και αηδιες .Ντροπή σου ρε

Ανώνυμος είπε...

το μτν δανεια δινει για συγκεκριμενουσ λογουσ.με την ανοχη τησ διοικησης δινονταν ασυστολα δανεια.καποια στιγμη αυτο επρεπε να σταματησει.

Ανώνυμος είπε...

O συντάκτης αυτού του μαιλ παραπονιέται που : Πήρε δάνειο από κάπου , βάρεσε κανόνι και ήθελε και άλλο δάνειο από το ΜΤΝ ! Ρε φίλε καλώς δε σου έδωσε δάνειο το ΜΤΝ διότι είσαι χαμένος , χάσε το σπιτάκι σου αλλά μη μπεις και φυλακή. Σε 'έσωσε το ΜΤΝ

Ανώνυμος είπε...

Oσο για τον κ. Δριβάκο καλώς θέλει να γίνει Πλωτάρχης και μετά θα είναι αλλιώς τα πράγματα , μετά θα βοηθήσει κόσμο , άλλο Κατώτερος και άλλο Ανώτερος Αξιωματικός.

Ανώνυμος είπε...

μας έπεισες μεγάλε... ΄μήπως είσαι από αυτούς που έπαιρναν διακοποδάνεια;;; να μη σου δώσουν τίποτα και να σου πάρουν και το σπίτι ρε!!! εμάς μας ρώτησες αν μπορέσαμε μα πάρουμε;;; έστω και με δάνειο;;; ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Eσυ ο "ουστ" μάλλον είσαι ο εξυπνάκιας του blog. Μπράβο και εις ανώτερα, από που σας μαζέψανε αναρωτιέμαι

Ανώνυμος είπε...

Που την είδες την πλάκα γιδοβοσκέ, συγγνώμη κύριοι διαχειριστές για αυτή την λέξει όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν. Που κατάλαβες ότι τον πήρα στο ψιλό τον άνθρωπο? Όπως το λέω είναι. Αν δεν έχει βαριά να του φέρω μια. Δεν είχα καμία όρεξη για πλάκα γιατί τα λέει πολύ καλά. Και σιγά μην περιμένει ο Δριβακος τον βαθμό για να κάνει κάτι καλύτερο. Η βαθμοί δεν δίνουν τα αρ….α στους συνδικαλιστές. Η είναι άξιοι να μπαίνουν μπροστά, και να βοηθούν όσους το έχουν ανάγκη η δεν είναι. Όσο για εσάς τους υπόλοιπους που λέτε μαλακιες, για έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη να σας δω αν θα παθαίνατε το ίδιο πως θα ήσασταν και τι θα λέγατε. Ο άνθρωπος πήρε ένα σπίτι όπως τόσοι άλλοι. Υπολόγιζε, όπως τόσοι άλλοι, την δόση του δανείου του και ξαφνικά του κόβουν 300 – 400 ευρώ, και του ανατρέπουν τον προγραμματισμό. Και μην μου πείτε ότι δεν είναι τόσα. Γιατί με της έκτακτες εισφορές την φορολογία το χαράτσι της ΔΕΗ και τόσα άλλα τόσο βγαίνει ανά μήνα. Για πείτε ρε όργια επειδή ήθελε να πάρει ένα σπίτι και τον τσάκισαν ανατρέποντας του τα πάντα φταίει αυτός? Η επειδή εσείς τρώγατε τον μισθό σας, ως άχρηστα ζώα, στις που….νες και δεν τα κάνετε κάτι τώρα χαίρεστε με την απόγνωση του συναδέλφου σας? Αν έγραφε αυτό το mail πριν 2 – 3 χρόνια θα του τα έχωνα και εγώ επειδή θα είχε ανοιχτοί πολύ στις υποχρεώσεις του. Αλλά αυτή την περίοδο είναι ντροπή σας παλιό ξευτίλες να χαίρεστε με την αγονία ενός ανθρώπου. Και σιγά το ποσό που ζήτησε από το ΜΤΝ ρε νούμερα. Κουράγιο ρε συνάδελφε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος. Ουστ παλιό ξευτίλες.

Ανώνυμος είπε...

αν σε αυτο το κειμενο του συναδελφου ο οποιος αντιμετωπιζει ενα προβλημα οικονομικο και στο ΜΤΝ του ειπαν οτι θα πρεπει να εχει καρκινο για να παρει 5000 ευρω δεν ειχε αναφορα ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΦΙΛΟ ΣΑς ολοι εσεις που τον ξεφτιλίσατε θα λεγατε σιγουρα διαφορετικα πραγματα .ειστε ομως τοσο τσογλανια οι αυλικοι και τα τσιρακια του ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ που για να τον προστατεύσετε σε οτιδήποτε πει καποιος για αυτον ειστε ικανοι για οτιδηποτε......το κακο ειναι οτι αντι να τον προστατεύσετε του κανετε χειροτερο κακο και τον εκθετετε πιο πολυ και αναρωτιέμαι ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑ ΠΟΣΟ ??????????? ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΈΝΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ -ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ τελικα αποδεικνύεται μερα με τη μερα οτι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ .....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗς Η ΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ......ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΛΦ.... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ,ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ .......ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ....... ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΥΜΜΑΖΈΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ .......ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ...ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ........ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΕΥΘΎΝΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ......ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ....ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .... ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΠΛΟΚ ......ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Η ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .......ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ .....ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΑΛΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΕΠΛΣ.ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΚΕΙΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ Η ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ............

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε ένας κόπανος και έγραψε μια μ@λ@κία και αρχίσατε να γράφετε σεντόνια 400 λέξεων με ψυχολογικές αναλύσεις και παπρολογίες. Ήμαρτον! Δεν έχετε αντιληφθεί ότι είμαστε οι περισσότερο αντισυνάδελφοι και ρουφιάνοι σε όλη την Ελλάδα; Τέτοια αντισυναδελφικότητα και αλληλοϋπόβλεψη δεν υπάρχει πουθενά. Ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου και εσείς "σοκάρεστε" με τον τύπο που ειρωνεύτηκε το δημοσίευμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε μπα να λέτε ότι θέλετε. Δάνεια ΤΕΛΟΣ!!! όσοι έπαιρναν δάνεια και πήγαιναν στην Αραχωβα με τις γκομενίτσες τους ας βρουν από αλλού τώρα τα λεφτά... και από μένα ουστ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ειλικρινά δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε κάποιους Συναδέλφους??? εδώ μέσα.
Ο Συνάδελφος κατέθεσε το σοβαρότατο πρόβλημα του και πέσατε κάποιοι να τον φάτε.

Και που ξέρετε όλοι εσείς που του επιτεθήκατε τι δάνεια πήρε και τι είδους?

Που ξέρετε εσείς όλοι τι αλλαγές γίναν στην ζωή του και εν γένει στον οικονομικό του προϋπολογισμό του πέραν των περικοπών στον μισθό του και την αύξηση της φορολογίας?
Που ξέρετε εσείς όλοι γιατί ξαφνικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις δανειακές του υποχρεώσεις και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του?

Πόσα διακοποδάνεια - αυτοκινητοδάνεια-γκομενοδάνεια δόθηκαν στο παρελθόν από το ΜΤΝ φέρνοντας το ΜΤΝ σε αυτό το χάλι και εσείς μείνατε στην αίτηση δανείου του Συναδέλφου για να σώσει το σπίτι του?

Για να σώσει το σπίτι του!!!
Ούτε για να πάει διακοπές.
Ούτε για να αγοράσει αυτοκίνητο.
Ούτε για να κάνει δώρο στην γκόμενα του.
Έλεος πια με την αναισθησία κάποιων εδώ μέσα.

Μήπως τελικά δεν σας πείραξε το γεγονός ότι ζητάει δάνειο για να σώσει το σπίτι του αλλά για το ότι πάνω στον εκνευρισμό του "επιτέθηκε" στους συνδικαλιστές?
Μήπως τελικά όλοι εσείς που του επιτεθήκατε είστε συνδικαλιστές ή χρωστάτε χάρη σε συνδικαλιστές και πέσατε να τους υπερασπιστείτε κάνοντας επίθεση στον Συνάδελφο?

Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την επίθεση σας.

Ανώνυμος είπε...

ολοι λετε για διακοποδανεια , δανεια για μπουζουκια γκομενες κλπ. το ενδεχομενο καποιοι να χρειαζονται δανεια για να πληρωσουν χαρατσια , εκτακτες εισφορες κλπ ? γιατι ως γνωστον να κοψεις απο παντου μπορεις απο την εφορια ομως οχι. εκτος και αν θελεις να σου παρει οτι εχεις και να κοιμασαι στον δρομο. ουτε το προβλημα του μτν η του ελληνικου κρατους ειναι ενα δανειο που περνει καποιος 5-8000 ευρω.