Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΠΔ 97/2012 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ -ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΠΔ972012

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΑΛΣ: Δυστυχώς σήμερα διαπιστώνουμε ότι «κάποιοι» δεν ωχριούν περί ουδενός όταν είναι να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΛΣ με τις κυριότερες τροποποιήσεις που επέρχονται με το π.δ. 97/2012 (ΦΕΚ Α΄156), τροποποίηση του π.δ. 33/2009.
Το εν λόγω π.δ., είναι το αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου και συνεργασίας υπηρεσιακών παραγόντων και συνδικαλιστικών φορέων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και εκτιμούμε ότι θα εισφέρει στην εμπέδωση του αισθήματος δικαίου μεταξύ των στελεχών.

Μοναδική παραφωνία αποτελεί η ρύθμιση του άρθρου 25, παράγραφος 2, περίπτωση (στ), που αναφέρεται στη συνυπηρέτηση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο εξωτερικό.

Όπως εξ αρχής κατηγορηματικά δηλώσαμε, όταν μας δόθηκε το αρχικό κείμενο προς συζήτηση, η συγκεκριμένη ρύθμιση θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου και ύστερα από σχετική επεξεργασία που θα έθετε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Συνεκτιμώντας διάφορες παραμέτρους καθώς και τις ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της χώρας, συμφωνήθηκε ομόφωνα και δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική πρόταση της ομάδας εργασίας που είχε συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό.

Δυστυχώς σήμερα διαπιστώνουμε ότι «κάποιοι» δεν ωχριούν περί ουδενός όταν είναι να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα.

Εμείς αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση της χώρας και συναισθανόμενοι την κοινωνική μας ευθύνη απορρίπτουμε τη ρύθμιση αυτή και ζητούμε από τον Υπουργό να την ακυρώσει άμεσα, υπενθυμίζοντας του ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ WWW.PEALSGR.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι συγχαρητήρια και καλές μεταθέσεις!

Ανώνυμος είπε...

Και ήθελα να προσθέσω επίσης προσοχή στο σήμα των αποσπάσεων.Μεγάλη παγίδα σύμφωνα με την τροποποίηση του π.δ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Επιτέλους ένα δίκαιο ΠΔ χωρίς στρεβλώσεις και παραθυράκια πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, κυρίως όσον αφορά την μείωση της πενταετούς υπηρεσίας για τους νεοπροσληφθέντες (για την οποία φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή) και την βελτίωση στις προϋποθέσεις συνυπηρέτησης.
Ευελπιστούμε στην ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση του χωρίς διακρίσεις και παραθυράκια.
Η προστασία των Συναδέλφων και της εξασφάλισης ΔΙΚΑΙΩΝ μεταθέσεων βαραίνει τώρα τους συνδικαλιστές.
Ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν φρένο στα ρουσφετολογικά κριτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα Π.Δ. Να τα εκατοστήσουμε λοιπόν. Την τηρησή τους πότε θα ευτυχήσουμε να δούμε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΠΕΑΛΣ . ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΔ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΥΖΗΓΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ . ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ..... ΘΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 7-8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ .....

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω και εγω . Στο κάτω κάτω δε νομιζω να πηγαινουν με το ζορι ..... επιλογη τους ειναι .

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΠΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τα συγχαρίκια μου, για το καινούργιο ΠΔ μεταθέσεων, ΣΑΣ!!! θα έπρεπε να έχει στο τέλος και μια παράγραφο που να λέει ότι εξαιρούνται τα στελέχη ΛΣ που έχουν βύσμα και παίρνουν μεταθέσεις από τον 2ο στον 3ο όροφο του Υπουργείου και αντίστροφα και τα στελέχη που υπηρετούν στο τόπο συμφερόντων τους απο την ημέρα που βγήκαν απο την σχολή (έστω και άν δηλώνουν τόπο συμφερόντων 600 χλμ μακριά και βέβαια παραμονή κάθε χρονιά)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΔ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ - ΛΦ ΚΑΙ ΑΞ ΑΠΟ ΔΥΛΣ . ΑΠΟ ΑΞ ΣΝΔ ΑΓΓΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ -ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ -ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ -ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ --ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΙ -ΑΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΔ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΞ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ -ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .................

Ανώνυμος είπε...

Οταν το ΠΔ διατηρει τα περισσοτερα παραθυρακια για χρηση απο τους βυσματιες, τους γλυφτες , τη διοικηση και τους συνδικαλιστες , τοτε ακομα και οι λιγες αλλαγες που φαινεται να εχει μοιαζουν ασημαντες.
Επι της ουσιας το μονο πραγμα που αλλαζει ειναι οτι οι νεοι θα υπηρετουν το λιγοτερο 3 χρονια στα νησια.
Αν ανατρεξει καποιος σε αναρτησεις που εγιναν πριν αρκετους μηνες οι οποιες αφορουσαν προτασεις για αλλαγες στο ΠΔ μεταθεσεων θα διαπιστωσει οτι κάποιες απο τις αλλαγες του ΠΔ αντιγράφηκαν αυτολεξεί και χρησιμοποιηθηκαν στο νεο ΠΔ.
Το προβλημα ειναι οτι αν από ενα συνολο προτασεων οι οποιες δημιουργουν ενα κλιμα υπηρεσιακης και κοινωνικης δικαιοσυνης στους συναδελφους , η ΠΟΕΠΛΣ η ΠΕΑΛΣ και οσοι ενεπλακησαν στην τροποποιηση του ΠΔ μεταθεσεων , υιοθέτησαν ελάχιστες προτασεις για να ριξουν σταχτη στα ματια των συναδελφων και τελικά αυτες οι σωστες προτασεις συνδυαστουν με την πλειοψηφία των αμαρτωλών παραγράφων του προηγουμενου ΠΔ αλλα και τα κενα που συνεχιζουν να διατηρουνται ...τότε ολοι καταλαβαινουμε οτι τιποτα δεν αλλαζει.

Οι ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ και οι ΝΕΟΙ πανυγηριζουν για το ελαχιστα τροποποιημενο ΠΔ.

Τελος θελω να απαντησω στη γελοια ανακοινωση της ΠΕΑΛΣ οτι δήθεν ΄΄το εν λογω ΠΔ ειναι αποτελεσμα της γονιμης συνεργασιας και διαλογου υπηρεσιακων παραγοντων και συνδικαλιστων΄΄ λέγοντας σε αυτους αλλα και στην ΠΟΕΠΛΣ οτι το τρυπιο και ελαχιστα τροποποιημενο ΠΔ ειναι αποτελεσμα της παρακολουθησης του blog των Ελληνων Ακτοφυλακων απο πλευρας συνδικαλιστων και των υπηρεσιακων παραγοντων οι οποιοι αναγκαστηκαν να υιοθετησουν ΄΄ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ΄΄ ορισμενες απο τις προτασεις που αναρτησαν καποιοι συναδελφοι ενα χρονο πριν.

Τα παραμυθακια σας απευθυνονται στους νεους και στους χειροκροτητές σας!!!

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζεις συναδελφε οτι το ΠΔ αυτο που βλεπεις ,το εφεραν στο τραπεζι ετσι οπως το βλεπεις οι υπηρεσιακοι παραγοντες τοτε γελιέσαι παρα πολυ ........ εγινε ετσι οπως εγινε μετα απο πολλες συζητησεις -πιεσεις .... το ΠΔ το ξεραμε παρα πολλοι αξιωματικοι και το βλεπαμε σε ολα τα σταδια και σου λεω να εισαι και ευχαριστημένος ετσι οπως κυκλοφορησε ..και οχι με την αρχικη μορφη του

Ανώνυμος είπε...

Τα Π.Δ. μεταθέσεων στο Λ.Σ.ισχύουν μόνο για όσους δεν έχουν βύσμα...

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΔ ειναι αστειο και παραλληλα τραγικο οπως και αυτοι που το δημιουργησαν , οπως και αυτοι που μας διοικουν , οπως και πολλοι απο εμας.

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι αλλο ..... ειναι αυτο που λεει η ΠΕΑΛΣ ....αλλα ειπαμε και αλλα βαλατε στο ΠΔ ....και εστιάζει στο αρθρο περι συνηπηρετησης στο εξωτερικο σε τετοια περιοδο οικονομικής κρισης .........σκεψου τι αλλο ειχαν βαλει αρχικα ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΈΜΑΙ ....TA ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΈΚΡΙΝΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΊ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ KAI ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ..... ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 24ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Η ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ .........

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ, ΜΠΑΝΤΙΑΣ Η ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ...ΧΑΛΙ ΥΞΣ ΧΩΡΑΣ;;;ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ : Δυστυχώς σήμερα διαπιστώνουμε ότι «κάποιοι» δεν ωχριούν περί ουδενός όταν είναι να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ WWW.PEIRATIKOREPORTAZ.COM

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ , ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΑΛΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΑΛΣ ....ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ........ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-08-2012 Η 2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ–ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ .
www.pealsgr.blogspot.com

με ποιο π.δ συνάδελφοι ?????

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί στην τροποποίση του Π.Δ. μεταθέσεων δεν αναφέρονται πουθενά οι Α.Ε.Ν.; Γιατί είναι υπηρεσίες-φαντάσματα με υπηρετούντες-εξαφανισμένους...

Ανώνυμος είπε...

οι ΑΕΝ αυτη τη στιγμη ειναι πρωτη προτεραιότητα του υπουργου για αναβαθμιση τους και ιδιαιτερης σημασιας .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ;

Χάι ....και ξαναχάι, βρε μικρέ άνθρωπε, με το ελάχιστο μυαλό και την έπαρση Χιτλερίσκου...
Είσαι "τιποτένιος" για όσα πράττεις και εκθέτεις ανεπανόρθωτα τον υπουργό.
Εκτός και αν ι κ.Μουσουρούλης σου έχει δώσει το δικαίωμα να ...χιτλερίζεις...ανθρωπάκι.
Οπότε θα κληθεί να λογοδοτήσει κι εκείνος!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ peiratikoreportaz ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ....

Ανώνυμος είπε...

Απο το ΠΔ δεν λειπουν απλώς οι ΑΕΝ, λείπει η αξιοκρατια η δικαιοσυνη και η διοκητικη μεριμνα.

Ρε συναδελφοι πάρτε ενα τηλεφωνικο υπηρεσιακο καταλογο και υπολογίστε καλοπροαίρετα οτι σε κάθε γραφειο της Διοικησης, των άλλων υπηρεσιων του Υπουργειου , των παρέργων , των ΑΕΝ, ΠΕΔΙΛΣ, κλπ υπηρετει ενας μόνο συναδελφος (ανεξαρτητως Βαθμού)....και πειτε μου τον αριθμο που υπολογίσατε!!!!

Αφήστε το...μην μπειτε στον κοπο...το εκανα εγω και θεωρησα οτι υπηρετει ΜΟΝΟ ενας συναδελφος σε καθε γραφειο και το αποτελεσμα ήταν οτι μόνο ο τηλεφωνικος καταλογος του ΛΣ έχει 600 θεσεις γραφειου στο Υπουργειο ,Αρχηγειο,Διοικηση,βοηθητικες υπηρεσιες,Πάρεργα.... κοινως θεσεις καβάτζα!!!

Επειδη ολοι ξερουμε οτι στην ξευτιλα τουλαχιστον 3 συναδελφοι (ΑΞ,ΥΞ,ΛΦ) υπηρετουν σε καθε ενα απο τα πόστα που φαινονται στον υπηρεσιακο καταλογο...ο αριθμος τους απο 600 ανεβαινει στους 1800.
Φυσικα αν καταμετρησουμε πραγματικα αυτες τις υπηρεσιες θα διαπιστωσουμε οτι υπηρετουν πολλοι περισσοτεροι και θα πλησιασουμε με μεγαλη ευκολια τους 2500.

Ποσοι Λιμενικοι υπηρετουν σημερα στο ΛΣ μετα απο τοσες αποστρατειες που εγιναν το τελευταιο διαστημα;;
Αυτο δεν το ξερω αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αν στους 2500 προσθεσουμε και 500 συναδελφους που υπηρετουν σε κατι λιμενικους σταθμους και αλλες υπηρεσιες jack daniels αλλα και τον αριθμο των συνδικαλιστων που καθονται , τους αθλητες , τους βυσματιες και γλυφτες που καλοπερνουν σε καθε υπηρεσια και την πλειοψηφια των γυναικων οι οποιες καθονται στα πουπουλα επειδη ειναι ΄΄καλομαθημενες΄΄ (αλλα το παιζουν οτι δουλευουν σε ανθρακορυχειο) αυτοι που περισσευουν ειναι λιγοτεροι απο 1000 ατομα και ειναι οι γνωστοι ΄΄ηλιθιοι΄΄ των νησιων του Αιγαιου ,του Ιονιου,των ΠΑΘ και των περισσοτερων πλωτων οπως τα Ν/Γ και τα 57άρια,ειναι οι ΄΄ηλιθιοι΄΄ της Πατρας,της Ηγουμενιτσας, του Τζελεπη, της Ασφαλειας και οι ΄΄ηλίθιοι΄΄ ανα την Ελλαδα που κρατουν στις πλάτες τους τα Λιμεναρχεια.

Η λεξη ΄΄ηλίθιος΄΄ ειναι αυτο που μας θεωρουν οι κυριοι της Διοικησης και οι συνδικαλιστες. Ολοι αυτοι οι ΄΄ηλιθιοι΄΄ ειναι οι πραγματικοι συναδελφοι.

Και που καταληγουμε...
Το ΠΔ δεν μας αφορα γιατι ειμαστε η μειοψηφια...τοοσο απλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα ανακοινωθούν ποτέ πίνακες με μόρια-υπηρεσίες κ.α. ΟΛΟΥ του προσωπικού Λ.Σ.όπως μας λέει το περίφημο, αξιοκρατικότατο, διαφανέστατο και δικαιότατο Π.Δ.33/2009 στο άρθρο 12 παρ. 2;

Ανώνυμος είπε...

Τα μέτρα που "κλείδωσαν", Ψαλίδι σε εφάπαξ, επίδομα εξομάλυνσης και μισθολογικές προαγωγές, Κατάργηση δώρων

www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Με κοινωνικά -οικονομικά κριτήρια οι αποφάσεις που πηρε το συμβουλιο της πρώτης φάσης τοποθετήσεων συμφωνα με οσα διαβασα στο μπλοκ της ΠΕΑΛΣ ενω χαρακτηριζει ελπίδα για το Σώμα και τα στελέχη ,τις επιλογές της νεας Ηγεσιας σε πρόσωπα και τα καθηκοντα τους κατα περιπτωση ,που ανακοίνωσε η Ηγεσια χτες βραδυ .
Το ειδα στο www.pealsgr.blogspot.com

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΣΩΜΑ . ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ .

Ανώνυμος είπε...

Ρε συναδελφε 7.35 ελεος ...ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι οταν λενε κοινωνικα και οικονομικα κριτηρια εννοουν με κομψο τροπο οτι καταπατησαν τελειως για κομα μια φορα το ΠΔ;;;
Τα οικονομικα κριτηρια αλλα και τα κοινωνικα τα πληρουν μονο οι ΄΄μιλημενοι΄΄ συναδελφοι !!!
Ποιος μπορει να αποδειξει οτι εγω εχω σοβαροτερα οικονομικα απο εσενα και προηγουμαι να παρω μεταθεση;;;

Tι παραμυθια μας αραδιαζουν παλι;

Συναδελφε , φυσικα αλλαζουμε σελιδα...το ιδιο παραμυθι ζουμε και το διαβαζουμε απο το ιδιο βιβλιο. Ο Λυκος ειναι εκει για πολλους απο εμας!!!

Βιβλιο πρεπει να αλλαξουμε οχι σελιδα στο υπαρχον.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Η΄ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

@Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012 6:32:00 μ.μ. Θα περιμένεις να επιδοθούν. Αν δεν σου επιδοθεί κάποια διαταγή μετάθεσης, τότε περίμενε για το επόμενο έτος... Έτσι θα έχεις και περισσότερα μόρια!!!!Χαχαχα!!!!Καλώς ήρθες στο ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΦΑΝΕΣ, ΔΙΚΑΙΟ Λ.Σ.!!!