Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

PEIRATIKO REPORTAZ: ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ , ΜΗΠΩΣ ...

PEIRATIKO REPORTAZ: ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ , ΜΗΠΩΣ ...: ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΣ ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ Λ/Φ Η ΥΠΑΞ , Η ΤΕΧΝΙΚΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ -ΝΟΜΙΚΟ
pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΑΠΟ ΣΝΔ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΕΝ  .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ
 ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ
 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚ ΔΥΛΣ ΚΑΙ ΣΝΔ , 
 ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ

 ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 31 [ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ]  , ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ  ΥΠΑΞ-ΛΦ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΤ” ΕΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ : 


10. Kατ΄ έτος προσλήψεις
1. α) Προς κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στελεχών Λιμενικού Σώματος, εντός του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου ορίζεται ο αριθμός  υποψηφίων προς κατάταξή τους ως δοκίμων το έτος αυτό στις παραγωγικές Σχολές Αξιωματικών, Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, οι οποίοι δεν μπορεί να είναι λιγότεροι από:
αα. Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λιμενικού Σώματος σαράντα (40)
ββ. Δόκιμοι Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος ογδόντα (80)
γγ. Δόκιμοι Λιμενοφύλακες εκατόν ογδόντα (180)
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .
ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ :
Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου μετά από εισήγηση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος δύναται να ορίζεται αριθμός Αξιωματικών απευθείας κατάταξης ειδικότητας Τεχνικού, Οικονομικού, Νομικού, Υγειονομικού και Ιερέα, με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος του προηγούμενου εδαφίου.
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΝΔ ????
 ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΝΔ ?????
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ –ΝΟΜΙΚΟΥΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .....
ΕΛΕΟΣ ....
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΟ 3 ΕΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ??????
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΕΝ .
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ........
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ....????
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ  ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ  ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΝΔ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ??????
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ 
 ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Σ/Ν  ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΔ  ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΝΔ,
 ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,
 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ , ΑΛΙΕΙΑΣ Κ.Λ.Π ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ .........?????????
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ,
 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ  <<ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ >>

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WWW.PEALS-ONLINE.BLOGSPOT.COM . ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ AΠΟ ΑΞ ε.α Λ.Σ :ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΝΑ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Λ.Σ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΙΟΖΟ!


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

KYΡIE ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΚΟΨΕΤΕ-ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....
ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑΓΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ"-ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΩΣΑΝ ΝΕΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΕΥΦΡΑΊΝΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΘΕ ΣΤΗΝ "ΧΟΡΕΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΙΑΠΡΥΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.

ΕΠΙΔΑΨΙΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΙΤΑΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ . ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ "ΕΚΤΙΜΩ"ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ


Φωνάξαν, τσακωθήκαν, ρητορέψανε,
τέλος την κλείσανε τη συμφωνία,
ορίστηκαν τα ποσοστά, το κέρδος...
Οι πρησμένες γλώσσες τους
απόμεναν σαν ποντικοί των υπονόμων

Νίκος Δενιόζος

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι με το να μιλά απόστρατος έτσι, χάνει ο ίδιος.
Γραψτους και ασχολήσου με κάτι άλλο........

Ανώνυμος είπε...

τι προτείνεις να κανει ???? Να αράξει οπως σχεδον το συνολο των ε.ε και ε.α στην καρεκλα του και να τα ξύνει βλεποντας tv ή σερφαροντας στα blogs..... και την ιδια στιγμή καποιοι να μας ξεζουμίζουν καταδικαζοντας τα παιδια μας σε αργο θανατο ή μηπως εισαι πιστος οπαδος του στουρναρι...... που ειπε σημερα οτι τον ιανουαριο του 2014 ημερα τρίτη και ωρα 0956 ξεκινά η ανάπτυξη ........... και τον οκτομβριο του 2014 ημερα πεμπτη ωρα 2318 θα αρχισει να δινει χρημα και να μειωνει τους φορους ....αν εισαι οπαδος του τοτε καλα κανεις και προτεινεις το γραψιμο και την απασχοληση με κατι αλλο ,αν παλι δεν εισαι οπαδος του ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ.... κανε οτι και ο ναυαρχος ......ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΟΥς ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΡΕΙΣ .....ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ....ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 2-3 ΑΞ ] ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΈΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ [ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ] ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΏ BLOGS ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΠΑΡΙΩΝ . Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ neaplefsi.gr [ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ] , Η ΠΕΑΛΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ peals-online.blogspot ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ .......

Ανώνυμος είπε...

Οταν έχει ασχοληθεί 25 χρόνια με τα σ@@@@@@ αν μη τι άλλο να ασχοληθεί με το ψάρεμα , τον περίπατο, τις κατασκευές την οικογενειά του ! Μόλις φύγω και εγώ θα αφήσω γενειάδα και θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου ! Οτι και να πεις στα μπλοκς μόνο εμείς τα διαβάζουμε αλλά και οι πολιτικοί να τα διαβάσουν τια θα κάνουν;; Τίποτα!! Οπως αυτό κάνουν τόσα χρόνια!!!