Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

“Μυστικό” φόρουμ του Rockefeller Brothers Fund στη Θεσσαλονίκη! Να γιατί ανέβηκε ο ΓΑΠ!Πριν από λίγο αποκαλύψαμε το παρασκήνιο της επίσκεψης του ΓΑΠ στην Θεσσαλονίκη: ΕΛΑΣ προς Παπανδρέου: Μην ξεμυτίσεις, δεν μπορούμε να σε προστατεύσουμε!

Δείτε λοιπόν τον λόγο που ο Νέρων της Ελλάδας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη:

Σε ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες “τριήμερο φόρουμ διαλόγου για τα Βαλκάνια” υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Rockefeller με τη συμμετοχή 55 πολιτικών, τεχνοκρατών, επιχειρηματών κλπ από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Κροατία, Αλβανία και Κόσοβο. 

Πρωτοφανής προσπάθεια να κρατηθεί μακρυά απ΄τα φώτα της δημοσιότητας. Απαγόρευση εισόδου σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ!


Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια η διοργάνωση να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά αλλά και διακριτικά.
Πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη φρουρεί το εν λόγω ξενοδοχείο τόσο εξωτερικά όσο και… εσωτερικά,
οι εισερχόμενοι περνούν από μαγνητικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων,
ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση.
Πρόκειται για περίπου 55 πολιτικούς, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Κροατία, Αλβανία και Κόσοβο, οι οποίοι συμμετέχουν στις εργασίες του 1ου ετήσιου Βαλκανικού Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία.
Αν και κάποιοι προσπάθησαν να χρεώσουν στο Δήμο την ευθύνη της διοργάνωσης η αλήθεια είναι πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης …δεν είχε ιδέα για το θέμα μέχρι που έφτασε πρόσκληση στον Γ.Μπουτάρη για να παρευρεθεί και να μιλήσει σήμερα στις 3.30′ στην εκδήλωση για ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.
Χθες βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου μίλησε σε δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων. Οι επίσημες εργασίες του φόρουμ ξεκινούν σήμερα, με τον πρώην Πρωθυπουργό -ο οποίος φαίνεται πως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω διοργάνωση- να απευθύνει ομιλία με θέμα τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και την περιφερειακή συνεργασία.Επισήμως, στο φόρουμ θα εξεταστούν σε ενότητες οι περιφερειακές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, το ανθρώπινο κεφάλαιο και οι αγορές εργασίας, οι υποδομές και η τουριστική ανάπτυξη, καθώς και η ενέργεια, το περιβάλλον και η οικονομική ανάπτυξη.

*Τώρα βέβαια με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο “φόρουμ” διοργανώνεται απ΄το Rockefeller και παρατηρώντας την πρωτοφανή προσπάθεια να κρατηθεί μακρυά απ΄τα φώτα της δημοσιότητας -απαγορεύθηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ- ενός τέτοιου επιπέδου γεγονότος ..είναι πιστεύουμε αυτονόητο πως μας μπαίνουν διάφορες σκέψεις

http://greece-salonika.blogspot.com/2013/02/rockefeller-brothers-fund.html#ixzz2KJpaoeBX

Δεν υπάρχουν σχόλια: