Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Αίτημα παροχής διευκρινήσεων στον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αριθμ. Πρωτ.: 12/14

Κύριε Αρχηγέ,

Σας μεταφέρουμε την έκπληξη, την απορία και τον προβληματισμό που διακατέχει τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την στιγμή που έλαβαν γνώση των χθεσινών δηλώσεων σας ενώπιον της  Επιτροπής της Βουλής, αναφορικά με το περιστατικό του Φαρμακονησίου.

Έκπληξη γιατί είδαμε τον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να ζητάει συγγνώμη από τον Υπουργό και την Κυβέρνηση για την «κατάσταση» που, όπως δήλωσε, το Λιμενικό Σώμα τους έφερε.

Απορία γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η «κατάσταση» στην οποία αναφέρεστε.
Προβληματισμό για την σκοπιμότητα αυτής της δήλωσης.

Θα αντιλαμβανόμασταν την ανάγκη του Αρχηγού να εκφράσει την οδύνη του συνόλου των στελεχών για την απώλεια συνανθρώπων μας και την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, δεν αντιλαμβανόμαστε όμως τους λόγους της συγνώμης «μας» και ζητούμε να δοθούν διευκρινήσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; Από πότε εσύ αισθάνεσαι ότι σε εκφράζει ο (όποιος) Αρχηγός; Από πότε αισθάνεσαι ότι ο Α/ΛΣ είναι ο Ηγέτης σου; Από πότε αισθάνεσαι ότι φοράς την ίδια στολή με αυτόν, ή ότι επιτελείτε το ίδιο έργο;

Μια ζωή όλοι αυτοί κοιτάνε την πάρτη τους και δεν ενδιαφέρονται για το προσωπικό που έχουν υπό τις διαταγές τους. Γι αυτό, άμα έχεις τέτοιες απορίες, τράβα ρώτα τον ίδιο για να στις λύσει. Όχι εμάς.-