Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΛΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΕΠΛΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





Συναδέλφισες-Συνάδελφοι

Την 09-01-14 η Ένωση μας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο –Γενικό Γραμματέα και τον Αντιπρόεδρο ήταν παρών στην κοινή συνεδρίαση της ΠΟΕΠΛΣ σχετικά με την κρίση και την κακή λειτουργία της και τα αίτια που την προκάλεσαν . Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας ΑΓΓΕΛΗΣ Ευάγγελος στην τοποθέτηση του σχετικά με το ως άνω θέμα είπε ότι: Η θέση της Ένωσης μας η οποία πάρθηκε μετά από διοικητικό συμβούλιο την 07-01-14 ήταν ότι θα πρέπει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ να εξαντλήσει την θητεία του η οποία λήγει τον Οκτώβριο του 2014. Να αφήσει η Ομοσπονδία να κάνουν οι τοπικές ενώσεις τις εκλογές τους και οι νεοεκλεγείς αντιπρόσωποι ας αποφασίσουν και ας εκλέξουν τους καταλληλότερους, οι δε υποψήφιοι οποίοι ως δείγμα ενότητας και συσπείρωσης να κατέβουν όλοι οι σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης μας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ ΔΡΙΒΑΚΟΥ Γεώργιου για εκλογές στις 09/02/14 η οποία και σε σχετική ψηφοφορία πλειοψήφησε θεωρώντας ότι οι εκλογές είναι δείγμα δημοκρατίας.

Ο Αντιπρόεδρος ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος τόνισε ότι αν γίνονταν εκλογές τώρα θα ήταν μια κίνηση η οποία θα είχε επιπτώσεις στις τοπικές ενώσεις και ειδικά στην ΕΠΛΣ ΝΔΕ όπου η θητεία της λήγει σε λίγους μήνες. Δεν είναι ηθικό και τίμιο για εμάς να εκλέξουμε το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ και κατ΄επέκταση τον ΠΡΟΕΔΡΟ της όταν εμείς δεν ξέρουμε αν θα εκλέγουμε στις ενώσεις μας. Κατέληξε λέγοντας ότι καλό θα ήταν να ορίσει μια ημερομηνία η ΠΟΕΠΛΣ έτσι ώστε να προλάβουμε και εμείς αλλά και οι άλλες ενώσεις να κάνουμε τις εκλογές μας και οι νεοεκλεγείς ας αποφασίσουν το μέλλον της ομοσπονδίας.

Την 10-01-14 σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτό διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:00 προκειμένου να λάβουμε και τις δικές σας απόψεις για τις θέσεις σας.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: