Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Αριθμ. Πρωτ.: 96/14

Προς: κ.κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. – Α΄ΥΛΣ – Β΄ΥΛΣ –ΓΕΛΣ – ΑΔΝΑ/ΕΔΕΙΝ – ΕΒΑ/ΕΝΑ – Προϊσταμένους Κλάδων – Περιφερειακούς Διοικητές


Κύριοι Ναύαρχοι,
Όπως γνωρίζετε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής δεχόμαστε και πάλι μια αναίτια, άδικη και ληστρική επίθεση, αυτή τη φορά στα Ταμεία μας, στον «κουμπαρά» μας.

Με μονομερείς αποφάσεις, εν μια νυκτί, η κυβέρνηση αποφάσισε για εμάς, χωρίς εμάς. Αποφάσισε να μας νοικοκυρέψει. Αποφάσισε να σώσει ένα υγιές Ταμείο, το ΤΑΛΣ, που από το 1955 και εντεύθεν λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς έξωθεν στήριξη, είτε κρατική είτε τρίτων.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες και την επιχειρηματολογία που αναπτύξαμε προς όλες τις πλευρές, για την αδικία που συντελείται, οι κυβερνόντες παρέμειναν άκαμπτοι˙ όχι μόνο εμμένουν στην αρχική νομοθετική πρωτοβουλία τους, αλλά προχωρούν σε ακόμα δυσμενέστερες και επαχθέστερες ρυθμίσεις.

Μονόδρομος πλέον οι κινητοποιήσεις. Δυστυχώς δεν μας άφησαν άλλη επιλογή. Και όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγώνας για την αντιμετώπιση αυτής της νέας ληστρικής επιδρομής δεν είναι αγώνας ενός, αλλά όλων. 

Σε αυτό τον αγώνα λοιπόν σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά, δίδοντας δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 06-08-2014 και ώρα 11.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλαιά Βουλή). 

Και στο παρελθόν (2012), όταν αυτό απαιτήθηκε από τις περιστάσεις η τότε ηγεσία του Σώματος έδειξε ότι μπορεί, έδειξε ότι κατανοεί, έδειξε ότι αντιστέκεται. Εξάλλου οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος σε όποια βαθμίδα διοίκησης και αν βρίσκονται, ξέρουν να αγωνίζονται, ξέρουν να απαντούν στις προκλήσεις όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και σήμερα το απαιτούν.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: