Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

neaplefsi:Συνέντευξη τύπου από ους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι νεο είδαμε στη ΔΕΘ : 1. Κοινό πανό της ΠΟΕΠΛΣ με την ΠΕΑΛΣ .2. Κοινές φωτογραφίσεις και συνέντευξη τύπου του προέδρου ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ . 3. Μικρή συμμετοχή των μελών της ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ 4.Μικρή συμμετοχή των Προεδρείων αλλά και των ΔΣ που αποτελούν τις τοπικές ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ 5.Μικρή στήριξη απο την ΕΠΛΣ Αττικής 6.Απουσία του Προεδρου αλλα και του Γ.Γ ΠΕΑΛΣ στην κοινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου 7. Συμμετοχή Νέων προσώπων στην ΠΕΑΛΣ και απουσία των μελών του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ 8. Απουσία του Γ.Γ της ΠΕΑΛΣ. 9.Υποτονικές ομιλίες 10.Μηδαμινή τηλεοπτική - ραδιοφωνική και δημοσιογραφική κάλυψη 10.Υποτονική κάλυψη από τα μπλογκς . - Που μένουμε απο τα παραπάνω : Α] Στο κοινο πανό ΠΟΕΠΛΣ -ΠΕΑΛΣ Β] στην απουσία ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αν και θα διεκδικήσει σε λίγες ημέρες με μομφή το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ Γ] Aπουσία και του Γ.Γ ΠΕΑΛΣ αν και θα διεκδικήσει σε λιγες ήμερες τη θέση προέδρου της ΠΕΑΛΣ καθώς ο σημερινός πρόεδρος αποστρατεύεται .- Τι συμπεράναμε: Έρχονται σύντομα σημαντικές αλλαγές στα συνδικαλιστικά δρώμενα και στα προεδρεία ΠΟΕΠΛΣ -ΠΕΑΛΣ .Κοινή πλεύση-συμμαχία ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και των υποστηρικτών της με το ΓΓ της ΠΕΑΛΣ και επερχόμενο πρόεδρο ΠΕΑΛΣ σε μια στρατηγική αντεπίθεση της ΕΠΛΣ Αττικής στην κινηση του κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ να "πλαγιοδετησει" πάνω στον σημερινό πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ .
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που σήμερα κάθονται στο τιμόνι της ΠΟΕΠΛΣ πλέον δεν πείθουν κανένα . Σε αυτούς προτείνω να παραδώσουν την ΠΟΕΠΛΣ σε νέα χέρια απο μόνοι τους αποδεικνύοντας έτσι οτι αφουγκράζονται τα μέλη και οτι προσπαθούν για το συμφέρον των στελεχών και όχι για την καρέκλα τους .

Ανώνυμος είπε...

To παραπάνω κείμενο Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014 6:50:00 π.μ. το έγραψα στο κινητό μου και ζητώ συγνώμη αν εχει καποια λάθη. ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ .