Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

EXCEL Υπολογισμού Αναδρομικών και Μηνιαίας Αποκατάστασης Μισθών από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Για να μην ψάχνεστε με αυτά που διαβάζετε για το τι ποσό θα σας επιστραφεί κάθε μήνα, μέσα από την παρακάτω εφαρμογή, μπορεί να υπολογίσει αποκλειστικά ο καθένας το δικό του ποσό που πρέπει... να λάβει με 100% συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή με επαναφορά μισθών στην 31-7-2012, πριν τις περικοπές.

Κατεβάστε την εφαρμογή στον Υπολογιστή σας πατώντας εδώ

Οδηγίες: Περάστε πχ στον 1ο μήνα, στα αντίστοιχα κελιά, τα ποσά που λαμβάνετε σήμερα (Αντλείστε τα στοιχεία μέσα από το αντίγραφο μισθοδοσίας Νοε 2014 που μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά από το την υπηρεσία που σχεδίασε το Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ στο army.gr). Θα δείτε σε 1 μήνα ποια θα είναι η μεταβολή του μισθού σας τόσο σε μεικτές όσο και σε καθαρές αποδοχές (πληρωτέο ποσό).

Εν συνέχεια εάν θέλετε να δείτε το σύνολο των αναδρομικών καταχωρείστε και στους υπόλοιπους μήνες τα ποσά που λαμβάνατε από την μισθοδοσία Αυγ 2012 έως και Νοε 2014.


Ειδικά για τους πρώτους μήνες Αυγ 2012 έως και Δεκ 2012, καθώς δεν είχαν περαστεί οι μειώσεις, να περάσετε τα ποσά που φαίνονται στον Ιαν 2013, μήνας δηλαδή που άρχισε η αναδρομική παρακράτηση.

Τα ποσά εξάγονται αυτόματα, αρκεί να περαστούν τα ορθά στοιχεία.

Εάν επέλθει αποκατάσταση σε μικρότερο ποσοστό πχ 50% θα επικαιροποιηθεί η εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού-ενημερωτικού χαρακτήρα και σχεδιάστηκε για αποκλειστική χρήση του καθενός.

Πατήστε ακριβώς από κάτω το σύνδεσμο για να κατέβει στον υπολογιστή σας το φύλλο υπολογισμού σε EXCEL:

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ

για να ξεκλειδώσει η εφαρμογή πόταμε διπλό κλικ με το ποντίκι στην μπλε επιφάνεια και τον Κωδικό 100

1 σχόλιο:

dikanos είπε...

Κάποιο λάθος υπάρχει στον υπολογισμό κάθε μήνα γιατί όταν βάζω τα νυχτερινά το τελικό αποτέλεσμα συνολικά και για κάθε μήνα είναι ότι πρέπει να δώσω όχι να πάρω!!