Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Συμβάντα Παρασκευής 26/02/2010


Συνελήφθη, σήμερα στις 00.01, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, επτά (07) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

=================

Συνελήφθη, σήμερα στις 08:00, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 17χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα στις αποσκευές του μια συσκευασία από σπιρτόκουτο, να περιέχει φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 4,58 γραμμαρίων.
Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

========================

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 09:00, στο λιμάνι του Ηρακλείου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 26 ετών καθώς και δύο έλληνες ηλικίας 26 και 24 ετών, διότι μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου μια συσκευασία που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 1,00 γραμμαρίου.
Επιπλέον, οι δύο 26χρονοι συνελήφθησαν και για αντίσταση κατά της Αρχής και απείθεια γιατί επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και αντέδρασαν έντονα στον έλεγχο.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

========================

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 08:30, στο λιμάνι της Σάμου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα και είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με πνευστή κωπήλατη λέμβο, η οποία καταστράφηκε κατά την αποβίβασή τους.
Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: