Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Είναι πολυτέλεια να βριζόμαστε μεταξύ μας...


EMAIL Προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Συνάδελφοι ...
έχουμε το δικαίωμα να διαφωνούμε μεταξύ μας , έχουμε το δικαίωμα να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στις Υπηρεσίες μας εμείς του Αιγαίου και κάποιοι άλλοι ανα την Ελλαδα ,...
έχουν το δικαίωμα να προσπαθούν να συνεχίσουν να είναι αραχτοί οι πολλοί στην Αττική ,....
στην Επαρχία και σε όλες τις Βισματικές Υπηρεσίες του Κέντρου,... του Βορά,... του Νότου... και οπου αλλού υπάρχουν (δεν τίθεται Γεωγραφικό θέμα),...
έχουν δικαίωμα οι Συνδικαλιστές να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους , να αδιαφορούν και να τα κάνουν ΄΄πλακάκια΄΄ με τους Διοικούντες και να αντιδρούν χωρίς ουσία , μόνο και μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις.....
αφού εμείς δεν τους πιέζουμε να γίνουν ενεργοί και υπερασπιστούν τα δίκαια μας! ,....
έχουν δικαίωμα οι ΑΞ της Ηγεσίας να είναι άβουλα όργανα των Πολιτικών , αφού από την μπήκαν στο Σώμα γλύφωντας και αναρριχήθηκαν στα Ανώτερα Αξιώματα συνεχίζοντας το γλύψιμο και δεν ξέρουν τι σημαίνει αξιοκρατία και Υπηρεσιακή αξιοπρέπεια αφού η συντριπτική πλειοψηφεία τους δεν τα έχουν δει ποτε.

Ολοι εμείς μέσω αυτού του blog καθώς και μέσω του peiratikou έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ξεφτίλα του ΛΣ ,την κακοδιοίκηση , την ανυπαρξία Διοικητικής μέριμνας, την έντονη ανισότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα μεταξύ των Υπηρεσιών του ΛΣ, τις αδικίες , τις προκλητικές συμπεριφορές των βισματούχων και όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο ΛΣ! Αυτό γιατί εδώ και χρόνια μας περνούν για ηλιθιους και μας δουλεύουν όλοι τους (πολιτική Στρατιωτική Ηγεσία , Συνδικαλιστές και οι καλοπερασάκηδες και βολεμένοι Λιμενικοί).

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!
Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του blog το επικροτώ ,παρακολουθώ όσα αναγράφονται και αποφεύγω να συμμετεχω γιατί ένιωθα πως ισως δεν πάει καλά!
Παρόλαυτά γράφω στο peiratiko και βλέπω οτι πολλές φορές τα αναδημοσιεύουν κάποιοι και σε αυτό το blog! Χαίρομαι γιαυτό, αλλά τελικά διαπιστώνω οτι κάποιοι προσπαθούν να προβοκάρουν (άθελα ή με πρόθεση) το peiratiko καθώς και να υποβαθμίσουν ποιοτικά αυτό το blog! Μήπως τελικά δικαιώθηκα που είχα επιφυλάξεις για το blog;
Εχω αρχίσει να απορώ με τις συμπεριφορές ορισμένων.....!
Ας λέμε όλοι την άποψη μας , αλλά χωρίς τέτοια ξεφτιλίκια!!!
Αν επιθυμείτε εσείς που αλληλοβριζόσαστε να με πείσετε οτι δεν είστε βαλτοί να προβοκάρετε το blog...σταματήστε τις γελοιότητες!!!!
Εχει κανείς να καταθέσει προτάσεις και λύσεις για τα χάλια μας;;;
Εχει κανείς να καταγγείλει απαράδεκτες καταστάσεις που γνωρίζει οτι συμβαίνουν;
ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το blog!!! Ευχαριστώ και καλή συνέχεια ..από το Αιγαίο!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STIS AΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ
1.Μήπως τελικά δικαιώθηκα που είχα επιφυλάξεις για το blog;
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕς ,Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
2. Εχω αρχίσει να απορώ με τις συμπεριφορές ορισμένων.....!
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
3 Ας λέμε όλοι την άποψη μας , αλλά χωρίς τέτοια ξεφτιλίκια!!!
ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ξεφτιλίκια?

4 Αν επιθυμείτε εσείς που αλληλοβριζόσαστε να με πείσετε οτι δεν είστε βαλτοί να προβοκάρετε το blog...σταματήστε τις γελοιότητες!!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ?
5 Εχει κανείς να καταθέσει προτάσεις και λύσεις για τα χάλια μας;;;
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ?
6 Εχει κανείς να καταγγείλει απαράδεκτες καταστάσεις που γνωρίζει οτι συμβαίνουν;
ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ...ΣΥΜΒΥΒΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙς ΟΛΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ....ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ....ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΣΥΣΤΑΣΕΙς ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.......
ΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΚ ΖΗΤΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ... Κ.Τ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Σε απάντηση του φίλου που σχολίασε επιστολή μου η οποία αναρτήθηκε με τίτλο ΄΄είναι πολυτέλεια να βριζόμαστε μεταξύ μας΄΄ , έχω να πω τα κάτωθι:
Όπως λες και συ, το blog υπάρχει για να λέει ο καθένας τη γνώμη του , αυτό έκανα και γω΄.
Δεν έχω πρόθεση να υποδείξω τίποτα και σε κανένα. Μπορεί το ύφος μου να ήταν έντονα προστακτικό αλλά το έκανα με ειλικρίνεια , χωρίς ιδιοτέλεια και πάνω απόλα για να εκφράσω έντονα τη δυσαρέσκεια μου για αυτά που γράφονται στο shoutmix.
Το οτι ανέφερα πως είχα επιφυλάξεις για το blog ....εννοώ οτι είναι κάτι καινούργιο ...το οποίο δημιουργήθηκε από άτομα τα οποία δεν γνωρίζω , ούτε μπορώ να είμαι υποψιασμένος για βέβαιος τις προθέσεις τουςαν δεν περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και απλά εγκρίνω την όλη κίνηση και περιμένω να δω την πορεία του blog αν θα είναι αυτή που θα επιθυμούσα , δηλαδή να να είναι η πραγματική φωνή των Λιμενικών , να αναδυκνύει τα προβλήματα μας και να δημοσιοποιεί τις επιτυχίες μας!
Ναι, η Δημοκρατία προστάζει να λέει ο καθένας την άποψη του , αλλά δεν λέει πουθενά οτί πρέπει να βρίζεις τον άλλο , άλλο η αντιπαράθεση και άλλο η εξύβριση και η προσπάθεια υποβάθμισης του blog μέσω αυτής!!!
Αυτο πιστεύω οτι μπορεί γιατί όχι να είναι και ...προβοκάτσια!!! εσύ δηλαδή το αποκλείεις;
Λες οτι όλα έχουν 2 όψεις ...ναι συμφωνώ μαζί σου ....εμείς οι 2 μπορεί να έχουμε διαφορετική οπτική γωνία για το θέμα και να διαφωνούμε ίσως ..αλλά εσύ δεν με έβρισες και τώρα που σου απαντώ δεν σε βρίζω ούτε εγώ!!! Η άλλη όψη ..αυτή της εξύβρισης δεν πρέπει να υπάρχει....δεν νομίζω οτι αρμόζει σε Λιμενικούς!!!
Είμαι Λιμενικός του Λιμανιού και τα ΄΄καντήλια΄΄ που κατεβάζω μερικές φορές είναι αμέτρητα...αλλά όταν πρέπει, σε αυτούς που τα αξίζουν και φυσικά στο λιμάνι χωρίς να με ακούει κανείς άλλος!!! Αν τους έβριζα ενώπιον όλων όσων βρίσκονται στο λιμάνι αυτό δεν θα ήταν ΄΄ξεφτιλίκια΄΄; Γιατί πρέπει να διαβάζω τις ανάρμοστες βρισιές του καθενός που γράφει στο blog; Είμαστε Λιμενικοί και όχι τα ρεμάλια του Λιμανιού!
Προτάσεις έχω υποβάλλει στο site του Υπουργείου, στην ΠΟΕΠΛΣ και είναι καμιά 15αριά σελίδες , μερικές τις έστειλα και στο peiratiko!
Κλείνωντας τα σχόλια μου θέλω να πω οτι έχω καταγγείλει τόσες φορές τα κακώς κείμενα του ΛΣ και ιδίως της Περιοχής που Υπηρετώ ωστέ να νιώθω πλέον ΄΄γραφικός΄΄ και να είμαι το κόκκινο πανί για τους Συνδικαλιστές της περιοχής!!!
Είμαι υπέρ του ενεργού και αυτεπάγγελτου Συνδικαλισμού της καθημερινότητας και κατά του Συνδικαλισμού των ανακοινώσεων των εκδηλώσεων ,της ανυπαρξίας και της νοοτροπίας οτι πρέπει ο Συνάδελφος να καταγγείλει τα κακώς κείμενα για να προβούν σε κινήσεις οι Συνδικαλιστές, άσχετα πως γνωρίζουν οτί συμβαίνουν !
Ναι στον Συνδικαλισμό!!! Οχι στους Συνδικαλιστές,,,,με την μορφή που τους γνωρίζουμε!
Ναι στην Ελευθερία του Λόγου , της διαφωνίας, της έντονης αντιπαράθεσης!
Οχι στην προσβολή των άλλων , οχι στηνπροσβολή των μέσων που μας δίνουν βήμα να μιλήσουμε!
Ναι στην Δημοκρατία...αν και μόνο στο Διαδικτυο υπάρχει!
Οχι στην Ασυδοσία...και στην Δίκτατορία των λίγων!
Ευχαριστώ για τα σχόλια σου και την ανταλαγή απόψεων!