Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σημερινά άρθρα στις εφημερίδες σχετικά με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη...


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σελ.9 θέμα «Μονιμοποιούνται χιλιάδες συμβασιούχοι και 5.500 πυροσβέστες.» Με δικαστικές αποφάσεις αναγνωρίζεται ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δημόσιο.Οχι μόνο δικαιώνονται αλλά θα πάρουν και αναδρομικά τους μισθούς τους.

* ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σελ.26 θέμα «Πέταξε στην ελευθερία με αστυνομική συνοδεία...» Εχοντας λάβει το σχετικό ...μήνυμα ο "Mr Mizens" προετοίμασε την απόδρασή του χωρίς καμία ενόχληση και μέχρι το αεροδρόμιο τον συνόδευσε ο ανθυπαστυνόμος τον οποίο του είχε διαθέσει η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. σελ.32 θέμα «Εμφύλιος Ελλήνων για τους μετανάστες» Μετά τον Αγιο Παντελεήμονα ακροδεξιές οργανώσεις προχωρούν σε εκκαθαρίσεις και στην Πλατεία Αμερικής με τους μισούς κατοίκους να συμφωνούν και τους άλλους μισούς να ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας.

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής σελ.34 θέμα «Το γκέτο της "λάμψης" και του σκότους» Το πρωί το ιστορικό κέντρο και η Συγγρού σφύζουν από ζωή εμπορική δραστηριότητα και κίνηση ενώ μετά το σούρουπο μετατρέπονται σε απέραντο κέντρο διασκέδασης και σε βασίλειο της πορνείας των νταβατζήδεων και των ντίλερ ναρκωτικών. *

*Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σελ.12 θέμα «Ασυδοσία 4χ4 επωνύμων και σωματοφυλάκων» Διακόπτουν παράνομα την κίνηση και έχουν "μπλε φάρο" στα αυτοκίνητα.Αστυνομικό φάρο με διακοπτόμενο μπλε φως μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ και όχι οχήματα στα οποία επιβαίνουν π.χ άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας.

* REAL NEWS: σελ.22 θέμα «Μπαλάκι οι ευθύνες για C41» Ενω έχουμε παραλάβει το σύστημα κανείς υπουργός δεν βάζει την τελική υπογραφή. σελ.24 θέμα «Τρέχουν να γλιτώσουν 20,6 εκατ.» Χρυσοχοϊδης και Βούγιας προσπαθούν να ακυρώσουν την "καταλληλότητα" του C41 σελ.42 θέμα «Ερχεται η τάξη του 85» Σαρωτικές αλλαγές στα μεσαία στελέχη φέρνουν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. σελ.43 θέμα «Εχασαν τον τρομοκράτη» Σειρά λαθών της ΕΛ.ΑΣ απέτρεψε την εξάρθρωση της "Λαϊκής Θέλησης".Το τμήμα πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε την υπηρεσία για το συγκλονιστικό εύρημα του κινητού τηλεφώνου και τον εντοπισμό του υπόπτου

* veto σελ.46 θέμα «Αστυνομικό πάρτι με οδοιπορικά» Μόνο για τον Ιανουάριο του 2007 τα "εκτός έδρας" των στρατηγών κόστισαν 54.810,50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: