Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Σημερινά άρθρα στις εφημερίδες σχετικά με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη...


* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σελ.35 θέμα «"Σκούπισαν " την Αθήνα» Ελέγχθηκαν 583 άτομα ενώ συνελήφθησαν 53.Στην επιχείρηση συμμετείχαν 265 αστυνομικοί. σελ.35 θέμα «Ο Η1Ν1 χτύπησε την ΕΛ.ΑΣ» Ο ιός της νέας γρίπης "χτύπησε" και την ΕΛ.ΑΣ.Δεκάδες κρούσματα του ιού Η1ν1 έχουν καταγραφεί από τις 22 Φεβρουαρίου έως και σήμερα στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και όλα αφορούν κρατούμενους.

* ΑΥΡΙΑΝΗ σελ.12 θέμα «Στην Τουρκία ο Χρυσοχοϊδης» Στο επίκεντρο η είσοδος λαθρομεταναστών» * ΕΘΝΟΣ σελ.17 θέμα «Τον πυροβόλησε για 50 ευρώ» Ενοπλος δεν δίστασε να πυροβολήσει πολίτη για 50 ευρώ προχτές το βράδυ στην Καλαμάτα. σελ.17 θέμα «Κορωπί-Συμπλοκή με Αφγανούς» Επίθεση από τρεις Ελληνες με τους οποίους είχαν οικονομικές διαφορές δέχθηκαν δύο Αφγανοί στο σταθμό του Προαστιακού στο Κορωπί. σελ.17 θέμα «Μεταμόρφωση-Και οι επτά ήταν ..ληστές» Με επτά ένοπλους ληστές βρέθηκε αντιμέτωπος χθες τα ξημερώματα φύλακας εργοστασίου στη Μεταμόρφωση.

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σελ.16 θέμα «Εκβιάζουν δήμαρχο-Καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ» Θύματα εκβιαστών φέρονται να έχουν πέσει ο δήμαρχος Παργας και η συζύγός του που διατηρεί τουριστικό γραφείο στην πόλη.

* Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου σελ.55 θέμα «Τα πέντα σχέδια» Αλλαγές σε θέσεις αξιωματικών ενίσχυση των περιπολιών ριζική μεταμόρφωση στο σύστημα εκπαίδευσης των αστυνομικών εκδιώξεις κακώς αστυνομικών με διαδικασίες-εξπρές και επίθεση στη "μαφία" της νύχτας. Αυτά είναι τα άμεσα σχέδια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε μια προσπάθεια αντιστραφεί το κλίμα μετά το φιάσκο του Βύρωνα και της έξαρσης που παρουσιάζει η εγκληματικότητα του δρόμου.

* ΤΑ ΝΕΑ σελ.25 θέμα «Ξυλοκόπησαν ακτιβιστή για τα δικαιώματα των πεζών» Ενας από τους ακιβιστές της ομάδας street panthers για τα δικαιώματα των πεζών κόλλησε προχθές το βράδυ το γνωστό αυτοκόλλητο "είμαι γαϊδαρος!Πάρκαρω όπου γουστάρω" σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παράνομα σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο στο γκάζι.Ο οδηγός του αυτοκινήτου όμως που εκείνη την ώρα έτρωγε σε εστιατόριο της περιοχή όχι μόνο δεν κατάλαβε το λάθος του αλλά επιτέθηκε -βοηθούμενος και από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος- στον ακτιβιστή με γροθιές και κλωτσιές όπως ανακοίνωσε χθες η Ενωση για τα Δικαιώματα των Πεζών

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ σελ.28 θέμα «Γήπεδα άκρως ακατάλληλα...» Χωρίς τις κατάλληλες άδειες για ασφαλή διεξαγωγή αγώνων 99 από τις 260 εγκαταστάσεις επαγγελματικού αθλητισμού.Ενημέρωση και άμεσα μέτρα ζητά από τους περιφερειάρχες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. σελ.29 θέμα «Εκτός ελέγχου το λαθρεμπόριο όπλων» Μόλις 15.000 παράνομα όπλα κατασχέθηκαν σε μια δεκαπενταετία ενώ το σύνολο υπολογίζεται σε 1,5 εκατ.Αυστηροποίηση ποινών και μηχανοργάνωση αδειών κατοχής και εμπορίας υπόσχεται το υπουργείο.

2 σχόλια:

Koursaros είπε...

Πολύ καλή & ανανεωτική η ιδέα.Έχουμε να δούμε τύπο με ζητήματα του Λ.Σ (έστω & εαν δεν περιέχονται πολλά εδώ) & των Υπουργείων μας, ότι όνομα εάν είχαν ανά περίοδο...., από το 2002 ή 03. Μόνο το συνδικαλιστικό όργανο, αναρτούσε, μέχρι πρότινος εκείνα που το αναδείκνυαν & εξυπηρετούσαν. Όπως όλα τα "όργανα" άλλωστε. Αναφορικά με τις απαράδεκτες αναρτήσεις, shoutmix κ.α, μας καλύψατε.Θυμίζουμε μόνο ότι τα ατομικά δικαιώματα δεν μας δόθηκαν για να αυθαιρετούμε.
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΠΛΣ ανεβάζουν κάθε μέρα όλα τα δημοσιεύματα και χωρίς επίλογή. Το έχω τσεκάρει.

http://www.poepls.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&Itemid=53