Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Συλλήψεις σε Σάμο Πάτρα και Πειραιά...

Στις 20:20 χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, συνελήφθη από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 25χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου του φορτίου του, που ήταν βαμβακόσπορος, μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους, δύο (02) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και επίσης συνελήφθησαν. ....





Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Στις 09:30 σήμερα, συνελήφθησαν στο λιμάνι της Σάμου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. 
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Συνελήφθησαν, στις 16:40 χθες, στον προβλήτα Λεμονάδικα στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ένας 39χρονος και ένας 50χρονος, διότι ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 10,6 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: