Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Α. Σαμαρά με εκπροσώπους αστυνομικών-λιμενικών-πυροσβεστών

Με εκπροσώπους των ομοσπονδιών και ενώσεων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η συνάντηση κράτησε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά και αμέσως μετά το τέλος της ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος έστειλε το μήνυμα ότι «στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές».

Ο κ. Φωτόπουλος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά
την αρωγή του στα ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους στα Σώματα Ασφαλείας, επισημαίνοντας πως υπάρχει αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών. Υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ αναφέρθηκε σε αναπτυξιακά προγράμματα και έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό. Για να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στο εσωτερικό της, συνέχισε ο κ. Φωτόπουλος.

Ερωτηθείς αν είναι κοντά η μέρα που οι αστυνομικοί θα αφήσουν στις διαδηλώσεις τις ασπίδες και θα σταθούν κοντά στους διαδηλωτές, είπε «μακριά από εμάς τέτοιες θέσεις» και επεσήμανε ότι «πρέπει η συντεταγμένη Πολιτεία να αντιληφθεί ότι τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα πρέπει να τα επιλύει μέσα από διάλογο και όχι με την παρουσία της Αστυνομίας».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές...
Κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά.. προσπαθώ να θυμηθώ ρε γαμώτο..

Νέαρχος

Ανώνυμος είπε...

ampelofilosofies kai kinhseis entiposiasmoy .h katebenoyme oloi oi enstoloi sto dromo h sinexizoyme na kanoyme ipomoni anamenontas to thavma.....
ena ine to sigoyro arga h grigora oli h ellada tha katevi sto dromo .ine sigoyro .apla den katalaveno giati to kathisteroyme ........ti ixame ti xasame???

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενετε ρε παιδια απο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
δειτε και σε εμας στην ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ .αν εξαιρέσεις 2-3 συνδικαλιστές , όλοι οι άλλοι συνδικαλιστές ειναι κομματόσκυλα, είναι μόνο για την πάρτη τους , είναι καθοδηγούμενοι ,εχουν χρόνια ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ , εχουν τακτοποιήσει τα παιδάκια τους ,δεν υπηρετούν πουθενά ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΉΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥΣ ΈΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗ .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...............

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Συγκρίνετε την δήλωση του Συνδικαλιστή Φωτόπουλου με το συγκεκριμένο άρθρο http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/10/blog-post_5135.html και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΤΟ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ Η ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ .ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΟ 95% ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ.
ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ .ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝ/ΘΟΥΝ .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ......