Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜYΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

------ Μια ερώτηση να κάνω και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν ισχύει. Άκουσα έναν ενδιαφερόμενο από τους «182» να αναρωτιέται.
------«Πως είναι δυνατόν κάποιοι υπαξιωματικοί εκ ΔΥΛΣ οι οποίοι δεν έχουν υπηρετήσει στην παραμεθόριο
σύμφωνα με τον κώδικα προσωπικού Λ.Σ (άρα προφανώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις προαγωγής), να προαχθούν στον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Και οι εμείς οι 182 Αρχ/στές εκ Λ/Φ που έχουμε 100% δίκιο και πληρούμε όλα τα κριτήρια προαγωγής να παραμένουμε ακόμα στάσιμοι και να χάνουμε τα χρήματά μας».
------Και μάλιστα αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν η στρατιωτική ηγεσία του Λ.Σ να λειτουργεί μεροληπτικά και μονόπλευρα και πιθανών παράνομα, και αν τα θέματα αυτά τα γνωρίζει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠτΠ.
------ Πάντως εκείνο που έχει σημασία είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο και εγώ του προτείνω το θέμα να το ψάξει και αν δεν υπάρξει δικαίωση άμεσα και σε αυτούς να προβεί σε επώνυμη καταγγελία ενημερώνοντας τον κ΄Υ.ΠτΠ και τον κ΄ Εισαγγελέα.

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

asto file astoxo teleios esy apo tous 182 den exeis paei sxoleio !!! oi ypaks apo dyls kseroun grammata kai exoun ton k...o piso??? esy eisai opos eipe kai kapoios grammatizoumenos !!!! (kineziko panda) !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; Ποιός νόμος λέει ότι απόφοιτος ΣΔΥΛΣ πρέπει να κάνει παραμεθόριο για να γίνει Ανθυπασπιστής;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Το κάνανε σε μια σειρά σίγουρα.Δεν θυμάμαι ποια σειρά είναι και αν είναι η μόνη σειρά ΥΠΑΞ για την οποία ισχύει αλλά έχει δίκιο ο Συνάδελφος ότι υπάρχει αυτή η προϋπόθεση προαγωγής.

Η γνώμη μας είναι το μέτρο αυτό ήταν σωστό αλλά θα έπρεπε να ισχύσει για όλους τους ΥΠΑΞ.

Κι όταν λέμε για όλους εννοούμε για όλους τους ΥΠΑΞ που μπήκαν από το 99 και μετά που πηρε για πρώτη φορά ΥΠΑΞ από πολίτες.

Αν ίσχυε η προϋπόθεση αυτή για όλους πιστεύουμε ότι θα αποτελούσε κίνητρο για τους περισσότερους αν όχι για όλους κάποια στιγμή να ΖΗΤΗΣΟΥΝ να υπηρετήσουν παραμεθόριο.

Καταλαβαίνετε τι σας λέμε???
Το διανοήστε???
Να ζητάνε - να παρακαλάνε οι Συνάδελφοι να υπηρετήσουν σε παραμεθόριο.
Φοβερό ε???

Κι όμως το μέτρο αυτό το έθαψαν!!!
Καί όχι μόνο το έθαψαν αλλά τουλάχιστον δεν φρόντισαν να το καταργήσουν εντελώς ώστε να υπάρχει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των ΥΠΑΞ από το 1999 και μετά.

Αλλά σιγά μην ασχοληθεί Η ΠΟΕΠΛΣ με τέτοιες αδικίες και ανισότητες εις βάρος Συναδέλφων.

Τι τους νοιάζει αυτούς να υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία ανάμεσα στους Συναδέλφους αφού δεν επηρρεάζει την τσέπη τους???

Άσε που θα στεναχωρήσουν και πολλά μέλη ΥΠΑΞ με τους αυλικούς συγγενείς και φίλους τους.


Ένα μέτρο δηλαδή πήγαν να φτιάξουν σωστό οι ηγέτες μας και οι εργατοπατέρες μας όχι μόνο δεν το στήριξαν αλλά το έπνιξαν κιόλας.

Γι αυτό σας λέμε...

Τον καλώς νοούμενο Συνδικαλισμό τον σκοτώσανε προ πολλού!!!
Και τον σκοτώσανε γιατί έτσι τους βόλευε!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ PANDA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΛΟ (Ι.5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ), ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

1) Ποιός σας είπε ότι Υπαξ. από πολίτες μπήκαν πρώτη φορά το 1999; Κάνετε λάθος.
2) Για ορισμένες κατηγορίες Υπαξ. ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ισχύει αυτό που λέτε, και από κάποιο έτος εισαγωγής και μετά. Κάποιοι που έγιναν Ανθστές ενώ δεν είχαν υπηρετήσει παραμεθόριο, το κάναν με "πατέντα" (νόμιμη ίσως, αλλά σίγουρα μη ηθική).

Επικεντρώνεστε στους φαύλους Υπαξκούς για να εκτονώσετε το μένος σας, αλλά γιατί δεν γράφετε αντίστοιχα για τους φαύλους Λ/Φ που με ένα χρόνο σε νησί τοποθετούνται στο Υπουργείο, κάτι που απαγορεύεται; (τελευταίες σειρές)

Αν τέλος επιθυμείτε να διαδραματίσετε κάποιο σοβαρό ρόλο στα δρώμενα του Σώματος, καλό θα ήταν ότι γράφετε να είναι πιό τεκμηριωμένο και όχι της μορφής: "κάποια σειρά ήταν, αλλά δεν θυμάμαι ποιά". Θα έπρεπε πριν απαντήσετε να ανοίξετε τον κώδικα και να το μελετήσετε.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αν δεν ισχύει το 99 διόρθωσε μας αγαπητέ Συνάδελφε γιατί εμείς νομίζαμε ότι το 99 ξεκίνησε η ετήσια εισαγωγή πολιτών ως ΥΠΑΞ λόγω Ολυμπιακών αναγκών.

Όσο για το μένος εναντίον των ΥΠΑΞ που λές μάλλον μας αδικείς αν αναφέρεσαι στην ομάδα του μπλογκ γιατί την αποτελούν ΥΠΑΞ ΚΑΙ Λ/Φ με άριστες μεταξύ μας σχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά μπήκα το 1988 ως πολίτης και ξέρω συνάδελφο της προηγούμενης σειράς (1986 ή 87) επίσης από πολίτη.

Σχετικά για το "μένος", ομολογώ ότι ήταν μια ΠΟΛΥ άστοχη έκφραση που σας αδικεί και ζητώ συγνώμη μέσα από την καρδιά μου συνάδελφοι. Μακάρι να μπορούσε να διαγραφεί γιατί αισθάνομαι ότι με εκθέτει.

Τέλος, θα ήθελα να σας πώ ότι παρόλο που διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, αισθάνομαι ότι συμφωνούμε στα περισσότερα. Σας αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για το γεγονός ότι δημοσιεύετε όλα τα μηνύματα, άσχετα από το πόσο αιχμηρά είναι. Μόνο και μόνο αυτό, στα δικά μου μάτια, δείχνει ότι είστε καλοπροαίρετοι και έντιμοι. Καλή σας μέρα παιδιά και μακάρι μια μέρα να ωριμάσουν οι συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε τα πράγματα και από κοντά. Ίσως όταν ... αποστρατευτούμε :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπήκα το 99 και μας είπανε ότι είμαστε η πρώτη σειρά ΥΠΑΞ που πήραν από πολίτες.
Μπορεί μέχρι το 88 να παίρναν από πολίτες και μετά ΄το 88 και μέχρι το 99 να παίρναν μόνο από Λ/Φ.Ποιός ξέρει...

Στο θέμας μας τώρα.
Μια χαρά τα λέτε παιδιά...
Η προϋπόθεση που έβαλαν για τον βαθμό του Ανθυπασπιστή έπρεπε να ισχύει για όλους τους ΥΠΑΞ που μπήκαν από το 99 και μετά.Για όλους!!!
Αυτό είναι το σωστό...
Αυτό είναι το ηθικό...
Αυτό είναι το δίκαιο...

Ανώνυμος είπε...

Ασε "φίλε" Υπαξ τα γλυκαναλατα, το πραγματικο σου προσωπο το εδειξες στο πρωτο σου ποστ...
Οι Υπαξ και οι Λ/Φ δεν εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους γιατι παντα υπαρχει εκμεταλλευση απο την μερια των πρωτων προς τους δευτερους...
Μας χρησιμοποιειτε κατα το δοκουν, αναλογα με το τι αναγκες θελετε να καλυψετε...
Στην δικη μου υπηρεσια τους Υ/Ξ εκ Λ/Φ, οταν θελουν να τους φορτωσουν με ευθυνες τους λενε: Εισαι Υ/Ξ και πρεπει να αναλαβεις τις αναλογες ευθυνες...
Οταν σκανε οι βαρδιες και τα μετρα ταξεως, μας φορτωνουν τα αγγουρια και οι Υ/Ξ εκ ΣΔΥΛΣ λενε: Εισαι Υ/Ξ εκ Λ/Φ αρα Λ/Φ, οποτε θα φας τις προβλεπομενες για τους Λ/Φ βαρδιες...
Σταματηστε λοιπον να μας μεταχειριζεστε κατα το πως σας βολευει και επωμιστειτε τα καθηκοντα που σας αναλογουν και βαθμολογικα και μισθολογικα...
Ας παψει επιτελους πια η κοροιδια...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 79/2010ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Σ.Κ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΞ.Λ.Σ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ "182" ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "182" ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ "ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΝ"

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αγαπητέ Συνάδελφε @12.40 ίσως βρεθούμε από κοντά όταν με το καλό αποστρατευτούμε ...
Θα ήταν χαρά μας.

Βλέπεις αγαπητέ Συνάδελφε στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, απαγορεύεται με την απειλή του ΣΠΚ η ελευθερία της σκέψης ,της γνωμης και της κριτικής.

Δικαιώματα και ελευθερίες δηλαδή που προστατεύονται από τους Νόμους και το Σύνταγμα σε όλο τον Πλανήτη στην πραγματικότητα στους ένστολους καταπατούνται και οι "ένοχοι" εκδιώκονται για τα πιστεύω τους...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ασε "φίλε" Υπαξ τα γλυκαναλατα, το πραγματικο σου προσωπο το εδειξες στο πρωτο σου ποστ..."

Δηλαδή πόσο ασχημα μπορεί να με χαρακτηρίσει κάποιος επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη "μένος"; Μπορείς να μου απαντήσεις;

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 79/2010 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Σ.Κ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΞ.Λ.Σ"

Αγαπητέ συνάδελφε, η συγκεκριμένη γνωμοδότηση αφορά Υπαξ. εκτός οργανικών και λέει περιληπτικά ότι:
α) Αν χωρίς υπαιτιότητα του Υπαξ. δεν υπηρετήσει στις δυσμενείς υπηρεσίες, αυτός προάγεται κανονικά ως εκτός οργανικών και
β) Αν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ευεργέτημα της προαγωγής λόγω μη υπηρέτησης σε δυσμενείς Υπηρεσίες, προάγεται με τους υπολοίπους της σειράς του που δεν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα παραπάνω δεν έχουν καμμία σχέση με τους 182 και δεν μπορεί να υπάρξει καμμία -ούτε διασταλτική- ερμηνεία που να ενισχύει το αίτημά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν κάποιος με βρίσει, δεν είμαι εναντίον της ικανοποίησης του αιτήματός τους, μακάρι να δικαιωθούν τα παιδιά. Απλώς επισημαίνω ότι η 79/2010 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα.

Ανώνυμος είπε...

"ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ."

Για τους Υπαξ. υπήρξε μια γνωμοδότηση του ΝΣΚ που (αν κατάλαβα καλά) η Υπηρεσία την έκανε δεκτή. Για τους 182 έχει υπάρξει αντίστοιχη γνωμοδότηση; Δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΚ ΣΔΥΛΣ ΕΠΕΙΔΗ ΈΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 79/2010 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓIA ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ “182” ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Λ/Φ ΚΑΙ ΣΔΥΛΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ Λ/Φ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΗΘEITE ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣETE ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ.-

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσαι ικανός να συζητήσεις με κάποιον που δεν σε προκαλεί με τον τρόπο που προκαλείς εσύ, χωρίς να ξεφεύγεις κάθε φορά σε ανούσιους βερμπαλισμούς, να ξέρεις ότι αδικείς τον σκοπό για τον οποίο παλεύεις.

Αισθάνομαι ότι κάποιοι εδώ συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παλιόπαιδα, που κάποιοι προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλουν και αυτά ουρλιάζουν με τις μύξες να τρέχουν από τη μύτη τους. Ο νηφάλιος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων από τους ιδρυτές του blog δεν φαίνεται να σας γίνειται μάθημα.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, τι σημαίνει θα μας δώσετε τα παπούτσια στο χέρι; Θα μας αποτάξετε δηλαδή; Τουλάχιστον ρε συνάδελφε, μη μας κόψετε και τις συντάξεις...

Ανώνυμος είπε...

Και ένα παράδειγμα για να καταλάβεις ότι δεν ερμηνεύεις σωστά την έννοια "υπαιτιότητα":
Μπήκα στο Σώμα ως απόφοιτος Λυκείου και τότε ήμουν σπουδαστής ΤΕΙ αλλά ποτέ δεν πήρα το πτυχίο μου.
Πριν 2 χρόνια, οι πτυχιούχοι ΤΕΙ τέθηκαν εκτός οργανικών. Με τη λογική σου, θα έπρεπε να απαιτήσω και εγώ να βγω εκτός οργανικών, αφού όταν μπήκα το ΤΕΙ δεν θα μου ήταν χρήσιμο και εγώ δεν θα μπορούσα να το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα μου προσέδιδε κάποιο όφελος.
Καλά δεν τα λέω;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Λ/Φ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, πιθανώς να μην είμαι εγώ ικανός να εκφραστώ με κατανοητό τρόπο. Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν είναι ανάγκη ούτε να σε πείσω, ούτε να με πείσεις. Κουβέντα (προσπαθούμε να) κάνουμε.

Πάντως ελπίζω κάποια στιγμή να σε πείσω ότι δεν έχω κανένα μένος εναντίον κανενός.

Καλό σου βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

sinadelfoi sinadelfoi asxolithite me oneira idanika kai aksies pou ta exoume xasei sto onoma tou vathmou!!! arketa me emas tous 182 pou den eimaste tosoi an kaneis tin aferesi posoi apo autous miname s ligo den tha einai kanenas sto L.S. kai den tha drepepe kai nonos mas (KINEZIKA PANDA)!! paidia outos o allos pia einai i diafora afou kanoume A/F!! (gia agrammatoi!!) kalipotoume tis vardies !!! eimaste se orismena limenarxeia ipologoi grafeion (proistamenoi se diafora grafeia) !!! fantastite na mas eixan kanei kai anth/stes tha mas eixane xreosei (mexri kai ton fono tou JFK) kai ta pomola ase pou tha mas elegan (tora pou se ekana anth/sti pigene kai stin TILO LIMENARXI MOY)!!! tipota meto omorfo nisi mas aplo paradigma mages. loipon min asxoliste me emas tou peripou 110 tosoi tha eimaste tora kai ligoteroi mexri to telos tou 2010 koitakste na kanete kati kalo gia tis epomenes

Ανώνυμος είπε...

thelo auton pou mas eapokalels kinezika panda na ton paro mia nixterini peripolia!! xoris radar kai vhf!!! mesa sta s...ta!! ama einai antras as erthei na dei poso mages einai ta kinezika panda!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΠΑΤΟ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΑΝΩ Η ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΤΩ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ(33 ΣΕΙΡΑ) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΑΘ Η ΑΜΠΕΚΙΝΓΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ Η ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να παριστάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις, γιατί αν πραγματικά δεν το καταλαβαίνεις, είσαι ακατάλληλος για μια δουλειά σαν τη δική μας. Καλά τα λέει το παλικάρι. Και στο τέλος τέλος, αν όσοι με 6 τάξεις Δημοτικού Σχολείου του 1970 εξισωθούν με απόφοιτους λυκείου, που οι περισσότεροι ξέρουν και 1-2 γλώσσες και υπολογιστές δεν θα είναι ΑΔΙΚΟ για τους δεύτερους; Άντε, γιατί πολύ μας τα ζαλίσατε με τους 180, ή 120, ή όσους είναι. Ας τους λυπηθεί η Υπηρεσία, να τους δώσει ότι θέλουν. Αλλά να μην παρουσιάζονται ως οι μεγάλοι αδικημένοι.

Ανώνυμος είπε...

simfono mazi sou me tis 2 -3 ksenes gloses tis xrisimopioises gia na mpeis sto L.S. otan erxete i ora giana tis aksiopoiiseis stin douleia tote ksafnika tis ksexnas !!! eeeee!! kai na sou thimiso kati ksereis posoi ypaksomatikoi eixan mpei apo 1970 eos tin mesi tou 1983 me apolitirio gimnasiou ??? alla den thelo na analothoume se mikroprepies kai kataloipa ypaksiomatikon pou onirevonta na ginoun vezirides stin thesi tou veziri(aksiomatikoi) koitate na doulepsoume gia to L.S.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αντί για αντεπιχειρήματα ακούω προσωπικές προσβολές και ύβρεις (βλέπε σχόλιο για 3 γλώσσες) καταλαβαίνω ότι είστε τόσο "λίγοι" (προσπαθώ να μη βρίσω για να δημοσιευτεί το σχόλιο) που ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά καλά ειναι με τους ΥΞ (ΔΥΛΣ), και εγω τους τα εχωσα χοντρά και γενίκευσα γιατι κάποιοι απο αυτούς ειναι προκλητικοί ....αλλά το βασικό μας προβλημα και αυτό που μας επηρεάζει σε σχάση με αυτούς ειναι η ΠΕΟΠΛΣ. Καποιοι απο αυτούς Εχουν κανει την ΠΟΕΠΛΣ μαγαζάκι τους και παιζουν παιχνιδια εις βαρος του γενικού καλου του ΛΣ και σε επέκταση εις βάρος μας. Ας προσπαθησουμε να χαλάσουμε το μαγαζί τους και να πάρουμε την κατασταση στα χερια μας.
Αυτοι που μας αποκαλουν κινεζικα panda ας αναρρωτηθουν γιατί μεγάλος αριθμος ΥΞ(ΔΥΛΣ) που εδωασαν εξετάσεις για ΛΦ την περιοδο 97-03 ΄΄ΑΠΕΤΥΧΑΝ΄΄ και συνέβη το παράδοξο να επιτυχουν στην Σχολη Υπαξ. Τελικά αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι την χαρη.
Οσο για τους αποστρατους ΑΞ ...ας απολαυσουνε την συνταξη τους και ας μας αφησουν ησυχους....οταν ηταν σε ενεργεια δεν εκαναν τιποτα.... τωρα θα τα φτιαξουν ολα; η΄θα ισχυριστει κανεις πως οι ικανοι αποστρατευονται και τα μπαζα μενουν!!! Στο φιναλε Ας επαναφερουν μονο το Δενιοζο για τον οποιο ολοι οι Λιμενικοι εχουν να πουν μια καλη κουβεντα οσον αφορα τις Διοικητικες ικανοτητες του και ισχυριζονται πως ηταν εξαιρετικός συναδελφος.

Ανώνυμος είπε...

"και εγω τους τα εχωσα χοντρά και γενίκευσα γιατι κάποιοι απο αυτούς ειναι προκλητικοί"
Επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ είναι προκλητικοί, εσύ γενικεύεις και τα χώνεις σε ΟΛΟΥΣ. Αυτό που μόνος σου παραδέχεσαι σε κακοχαρακτηρίζει...

"Αυτοι που μας αποκαλουν κινεζικα panda"
Το "κινέζικα πάντα" το έχετε κάνει πιά σημαία. Κάποιος κάπου κάποτε είπε κάποιους Λ/Φ έτσι, χωρίς να ξέρουμε αν το είπε υβριστικά ή σαν καλαμπούρι και εσείς δημιουργείτε ένα κλίμα επανάστασης που δεν ταιριάζει. Νομίζω ότι δεν πρέπει.

"μεγάλος αριθμος ΥΞ(ΔΥΛΣ) που εδωασαν εξετάσεις για ΛΦ την περιοδο 97-03 ΄΄ΑΠΕΤΥΧΑΝ΄΄ και συνέβη το παράδοξο να επιτυχουν στην Σχολη Υπαξ."
Δηλαδή εννοείς ότι οι Λ/Φ πέρναγαν με το σπαθί τους και οι Υπαξ. με μέσο; Αυτό είναι πολύ αστείο.
Και επίσης, για πες μας συγκεκριμένα νούμερα αφού έχεις αντιληφθεί κάτι που πρώτη φορά το ακούω. Πόσοι ήταν αυτοί που δεν πέρασαν Λ/Φ και πέρασαν Υπαξ.;

Ανώνυμος είπε...

file 5:56 den evrise kaneis kai oute prokeitai!! ego prosopika den thelo na ksanado epoxes palies sto L.S!! opou ipirxan autes oi diafores!! gia na min po anises metaxiriseis!!! alla ti na ginei etsi einai i zoi etsi einai to L.S. !! kalinixta kai kala oneira !!!!

Ανώνυμος είπε...

5:56 esy prepei na eisai distixismenos !! zeis gia galonia !!!!! alla xoris euthines katharoaimos ypaksiomatikos !!! pali kala pou tha gineis esy aksiomatikos giati allios tha eixame provlima sto L.S.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 88 ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΥΠΑΞ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 182 ΥΠΑΞ ΕΚ Λ/Φ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΦΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Λ.Α., ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

"ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 88 ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΥΠΑΞ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ;"

Δεν χρειάζεται να επανερχόμαστε. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το 31ο Σχολείο ΔΥΛΣ (Σεπτέμβριος '88) είχε και αστράτευτους, αφού δεν το απαιτούσε η προκήρυξη.

"ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 182 ΥΠΑΞ ΕΚ Λ/Φ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΦΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Λ.Α., ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ.Λ.Π."

Ανήκεις στους "182";

Ανώνυμος είπε...

ρε μα....ες ηρεμα αφηστε μας στην ησυχια μας ασχοληθειτε με κατι αλλο αστε μας να τελειωσουμε την θητεια μας με ωραιο τροπο (ψηλα το κεφαλη) 119 ειμαστε και οχι 182

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που ξεκινάς αποκαλώντας εμάς που σε διαβάζουμε μα...κες, αλλά αποδεικνύεις ότι πράγματι είσαι αγράμματος, αφού δεν ξέρεις ότι το "κεφάλη" γράφεται με γιώτα. Σε φαντάζομαι να συντάσσεις υπηρεσιακό έγγραφο, που θες να γίνεις και αξιωματικός... Κατάπτωση...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι
όταν φοράμε ένα "γαλόνι" πρέπει να το τιμάμε και όχι να το ξεφτιλίζουμε.
Ο βαθμός πρέπει να αντιστοιχεί και στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ'αυτόν.
Στο Κ.Λ.Π. έχουν Ανθυπασπιστές ...Σκοπούς!!!
Αν είναι να τα φοράμε έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν βγαίνει ο σκοπός-Ανθστής αναφορά παραπόνων; Μήπως βολεύεται και ο ίδιος γιατί καταλαβαίνει ότι δεν είναι ικανός να κάνει τίποτε άλλο; Αν είναι έτσι, το πρόβλημα είναι ότι κακώς έγινε Ανθστής.

Ανώνυμος είπε...

παντα θα εχουμε τετοια φαινομενα οσο θα προστατευουμε

α] το δογμα φας πιεις λιμενοφυλακας θα βγεις και κατ επεκταση υπαξκος αξκος θα βγείς

και

β] το δογμα σύνδεσης του βαθμού με το μισθολόγιο

Ανώνυμος είπε...

και ενα πραγματικό περιστατικό για να δούμε πόσο αξίζουν ορισμένοι

---Λιμεναρχείο τάδε παρακαλώ

---καλησπέρα από τον θάλαμο υποπχος τάδε

---Αρχ/στής τάδε σκοπός τηλεφωνητής διατάξτε

---τον Α/Φ παρακαλώ

---μισό λεπτό παρακαλώ

σύνδεση γραμμής - νριν ντριν ντριν

---Α/Φ λέγετε

---καλησπέρα από τον θάλαμο υποπχος τάδε με ποιον ομιλώ

---Λ/Φ τάδε διατάξτε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικάρια,
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η διαφθορά @ η αδιαφάνεια, μας το λένε όλοι και το γνωρίζουν παγκοσμίως. Η διαφθορά έχει διεισδύσει παντού ακόμη και στη Δικαιοσύνη. Αυτή η διαφθορά, οφείλεται στον κομματισμό. Τα κόμματα είναι στοιχείο του "Δημοκρατικού" μας πολιτεύματος. Επιλέγουν όμως πρόσωπα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια και η επιλογή χωρίς αξιοκρατία οδηγεί στα σκάνδαλα. Μπορεί, μετά από όσα γράφετε, να φτιάξουν με την νεα Ακτοφυλακή & νέες διατάξεις, κανονισμούς @ διαδικασίες ΑΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, που δεν θα μπορούν τα λαμόγια να αποφύγουν την αραχτή, την σπέκουλα @ τις κυρώσεις.Καλό πάντως είναι να γράφετε ένα ψευδώνυμο για να σας θυμόμαστε, να ξέρουμε σε ποιόν να απευθυνόμαστε @ όταν συναντηθούμε να μας συστηθείτε!!

Άντε γειά
Ένας Διχασμένος Ένστολος

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε!!! 5/11/10 10:42 τα ρασα δεν κανουν τον παπά, ξέρω πολλούς στο ΛΣ, που ανάλογα με την καταγωγή τους εχουν πάρει απολυτήριο λυκείου με ενα τενεκέ τυρι ή με μια κασέλα ψάρια και ειναι Α/Ξ σήμερα, ένας απ' αυτούς ειναι και τμηματάρχης σε νευραλγική υπηρεσία του ΚΛΠ, και μόνο τ' όνομά του γράφει σωστα κι αυτο απο συνήθεια. και συ κάθεσαι και λοιδορείς τον συναδελφο για ενα λαθος που στο κάτω κάτω δεν έγινε Α/Ξ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι μας αποκάλεσε όλους μαλάκες, εσένα δε σε ενόχλησε; Γιατί δεν το επικρίνεις και αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Για να λέει καποιους μαλ...ες, το κάνει γιατι κάποιοι ασχολούνται με τους 182 αποκαλώντας τους αγραμματους και διαφορα αλλα. Δεν είναι ολοι οι αποφοιτοι δημοτικού ή γυμνασιου τοσο άχρηστοι οσο νομίζουν κάποιοι. Υπήρχε απόφοιτος δημοτικου που στην πένα ήταν καλύτερος και απο πτυχιούχους (πιστεψε με δεν υπερβάλω)και ειχε κολλήσει στον βαθμό του Ανθστη και μόλις καταργήθηκε η ΣΕΜΑ (για όσους γνωρίζουν) άρχισε να περνει τους βαθμους κανονικα. Γι' αυτο ξαναλέω πάλι τα ρασα δεν κανουν τον παπα. Ας σταματήσουν κάποιοι εδω μέσα να πικάρουν τους 182 και πιστευω θα σταματησουν κι αυτοι να βριζουν.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Υ.Γ. Δεν νομίζω οι 182 αν γίνουν Ανθστες θα παρουν την μπουκια απο το στομα κάποιου ή υην καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

sas apokalesa ma...es giati den katalaves oti to lathos toekena epitides Ma...ka !!! alla ti na peis kala na patheis pou eisai vlakas esy den fteme emeis !!! esy eisai aksiomatikos (?) kai den katalaves to lathos htan gia na tsimpisis psaraki!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να τσιμπήσω ε; Γι αυτό το γύρισες στα greeklish για να μην φαίνονται τα ορθογραφικά σου λάθη ε; Ρε κακομοιρούλη, είσαι για γέλια...

Ανώνυμος είπε...

vlaka den se peirazei to ma...as !!! kai se endiaferei i orthografia mou tin epomeni fora pou tha katevo sto MONTREAL kai vretho stin elliniki lesxi tote tha sou steilo tin istoria enos xozou pou tou edosan galonia kai vomise oti egine andras!!!

Ανώνυμος είπε...

"vlaka den se peirazei to ma...as !!!..."

Σε δύο γραμμές έχεις κάνει τέσσερα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη! Πόσους τενεκέδες λάδι πλήρωσε ο καϋμένος ο πατέρας σου για να βγάλεις το Δημοτικό Άνω Τραχανοπλαγιάς;

Ανώνυμος είπε...

Ekei sthn Ellhnikh Lesxh toy Montreal, ti kanete olh mera, mayro kapnizete kai grafeis tetoies asynarthsies;

Ανώνυμος είπε...

ETSI MPIKES STO LIMENIKO ESY TELIKA ME 100 TENEKEDES LADI KSEREIS ESY ILITHIE (EKS IDION KREINEIS TA ALOTRIA)!!!! EGO EIXA TOTE 5 YPOURGOYS TOY PASOK !!!! (ENO ESY PREPEI NA MPIKES ME THN AKSIA SOY , KATOYRIMENES PODIES KAI POYFIANIA)??

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά βρε δυστυχισμένε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΔΥΛΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ Λ/Φ. ΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΤΡΑ , ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΤΛ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΤΩΣΕΙ . ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την λέξη σύμπλεγμα που χρησιμοποιείς σου παραθέτω το εξής:
"Συμπλεγμα είναι ένα σύνολο συνειρμων ή παρορμησεων που συνδεονται ασυνειδητα από το άτομο με ένα συγκεκριμένο θέμα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Ορίζεται ως ένα είδος νεύρωσης, το οποίο αναγκάζει το άτομο σε διαφορετική από τη φυσιολογική το οποίο αναγκάζει το άτομο σε διαφορετική από τη φυσιολογική συμπεριφορά. Γνωστά συμπλέγματα είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας, το σύμπλεγμα ανωτερότητας ή κατωτερότητας" (που σε αφορά).
Tώρα που έμαθες τι σημαίνει μήπως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου;
Γιατί να είναι κάποιος ανώτερος ιεραρχικά και να εχει και κόμπλεξ απέναντι στον κατώτερο, πρώτη φορα το ακούω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΣΕΙΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ Λ.Σ.
Το 1995, Τάγμα τετρακοσίων πενήντα (450) περίπου Υ/Ξ μη Λυκείου, προήχθησαν με υπουργική απόφαση στον βαθμό του Ανθ/στη και στην συνέχεια ισοβάθμησαν και εξελίχθησαν βαθμολογικά με τους υπολοίπους της σειράς τους.
Σήμερα, το 2010 , εκατόν ογδόντα δύο (182) Λ/Φ μη λυκείου, (κατώτερης βαθμίδας), παρόλο που πληρούσαν τα κριτήρια κατάταξης τους στο Λ.Σ., δεν προήχθησαν στον βαθμό του Ανθ/στη συμπληρώνοντας το 21ο έτος υπηρεσίας τους, μεγάλος αριθμός εξ αυτών, με την συμπλήρωση συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων καταθέτει αίτηση αποστρατείας, και λύτρωση από των εξευτελισμό? Κουβαλώντας την αδικία στα βαθιά τους γεράματα.? Άραγε θα συνεχιστεί αυτή η αδικία και στους λίγους εναπομείναντες ακλουθώντας την ίδια μοίρα σήμερα?
Και ρωτώ : α) Γιατί η ηγεσία κάνει αυτή τη διάκριση ? Μήπως φοβάται οι εναπομείναντες Αρχ/στες διεκδικήσουν την Αρχηγία του Λ.Σ.? και β) Η ΠΟΕΠΛΣ, εκτός από λόγια, τι έχει κάνει μέχρι σήμερα γι’ αυτή την αδικία ? Γιατί δεν παίρνει θέση ?

Ανώνυμος είπε...

kalo tous 182 na eimaste se epagripnisi alla kai oli tin baumida l/f, giati meta tin ypomoni.... erxete i ekdikisi.... emis kai ego apo tos protos, idritiko melos,stisame ton sindikalismo sto l.s, ta kanoume xana to idio bima gnorizontas tora pleon kai me pira xronon, tous aspondiloys sinadelfous.?

Ανώνυμος είπε...

AGRAMMATOSSS ETSI THA ELEGE O AIMNISTOS MIMIS FOTOPOYLOS!!KALO TON GRAMMATIZOYMENO NA KRATISEI GERA TA GALINIA TOY KAI NA KOVEI PERISOTERO MTN KAI EKOEM GIATI THELOYME MEGALITERO MERISMA LOGO KRISIS EMEIS OI 182 AGRAMMATOI KAI POLY PRISOTERO EGO POY EXO PROVLIMA ME THN SINTAKSI KEIMENOY !!!!

Ανώνυμος είπε...

ESIS I 182 GIATI DEN KITAZETE TIN IPOUESI SAS DIKASTIKA.
TI PARAKALATE TIN POEPLS AFOY DEN SAS DINI SIMASIA, AYTI SINEBALE GIA TIN KATALIXI SAS TOTE KAI TORA
AN EXETE CIXI TOLMATE....
AFOY DEN ISTE IKANI NA TA DIEKDIKISETE TA GALONIA, POS UA ISTE IKANI NA TA FORESETE...?

Ανώνυμος είπε...

182 kanete mia eyxi o ag. basilis na sas feri to galoni.giati ena poylaki moy ipe oti den eiste mesa sto nomosxedio, parte ton proedro gia tis eyxes sas, kai xanacifisteton koroida.

Ανώνυμος είπε...

KALI XRONIA EYTYXIA KAI YGEIA SE OLOYS MA OLOYS!! XRONIA POLLA SE AYTON POY THA KOITAKSEI TO KEIMENO MOY AN EINAI SYNTAKTIKA SOSTO KAI THA PROSPATHISEI NA MEIOSEI SAN ANTHROPO GIATI ETYXE NA MHN PAO STO SXOLEIO OPOS EKEINOS ELPIZO TO 2011 NA TOY DOSEI TA PANDA!! OLOI AKSIZOYN NA ZOYN !! XRONIA POLLA SE AYTOYS POY ENDIAFERONTAI - GIA TOYS 182 POY DEN EINAI TOSOI - AN EINAI IKANOI NA TA FORESOYN H OXI !!! XRONIA POLLA SE AYTOYS POY MAS LENE AGRAMMATOYS !!! XRONIA POLLA SE OLOYS TOYS ANTHROPOYS !!!

Ανώνυμος είπε...

KALI XRONIA EYTYXIA KAI YGEIA SE OLOYS MA OLOYS!! XRONIA POLLA SE AYTON POY THA KOITAKSEI TO KEIMENO MOY AN EINAI SYNTAKTIKA SOSTO KAI THA PROSPATHISEI NA ME MEIOSEI SAN ANTHROPO!! GIATI ETYXE NA MHN PAO STO SXOLEIO OPOS EKEINOS!! ELPIZO TO 2011 NA TOY DOSEI TA PANDA!! OLOI AKSIZOYN NA ZOYN !! XRONIA POLLA SE AYTOYS POY ENDIAFERONTAI - GIA TOYS 182 POY DEN EINAI TOSOI - AN EINAI IKANOI NA TA FORESOYN H OXI !!! XRONIA POLLA SE AYTOYS POY MAS LENE AGRAMMATOYS !!! XRONIA POLLA SE OLOYS TOYS ANTHROPOYS !!!

Ανώνυμος είπε...

EKANA MIA EYXH STON AG. VASILI GIA ESENA FILE NA SOY FEREI LIGO MYALO!! KAI MERIKA GALONIA PARAPANO NA FAS GIATI MALLON PEINASSS!!

Ανώνυμος είπε...

ESEIS POY ASXOLEISTE ME TOYS 182 NA KOVETE PERISOTERO EKOEM KAI MTN ENTAKSSS!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε η Μάρθα Βούρτση του ΛΣ ξαναχτυπά... Κλάφτε μπας και συγκινήσετε κανέναν. Δεν καταλαβαίνετε ότι έχετε γίνει γραφικοί με το "πρόβλημά" σας και μας ζαλίζετε ασκόπως;

Και για την ορθογραφία που λες, ναι ρε φίλε, αν δεν έχεις κάποιο στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο και αν είσαι ανορθόγραφος, δεν δικαιούσαι να ΑΠΑΙΤΕΙΣ αυτό που απαιτείτε εσείς. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Και αν σε κάνουν αξιωματικό (χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή) και πας να συντάξεις ένα έγγραφο, θα το γράφεις και αυτό με greeklish για να μην φαίνονται τα ορθογραφικά σου λάθη;

Ανώνυμος είπε...

"KAI MERIKA GALONIA PARAPANO NA FAS GIATI MALLON PEINASSS!!"

Εγώ φίλε μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα όποια, λίγα ή πολλά, γαλόνια έχω. Εσύ κλαίγεσαι συνέχεια και δείχνεις ότι ΠΕΙΝΑΣ για γαλόνια. Και αν δεν μπορείς να συντάξεις στο μυαλό σου ένα σοβαρό επιχείρημα, απέφευγε να γράφεις μπουρδολογίες. (Συμβουλή: πήγαινε γράψου σε κανα νυχτερινό λύκειο. Το "χαρτί" που θα πάρεις, εκτός από το να ικανοποιήσει το απωθημένο σου, θα σε βοηθήσει και στο να εκφράζεσαι σωστά)

Ανώνυμος είπε...

"...ENTAKSSS!!"
...MALLON PEINASSS!!?

Γιατί το "τραβάς" το σίγμα ρε φίλε; Μαγκιά σου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

PEINAAAOOOOO DOSTE MOY GALONIAAAAA NA FAOOOOOOOO!!!!!! STO METAKSI ESY NA KOVEIS EKOEM - MTN GIA NA PLIRONOMAI EGO !!! GIATI ETSI PREPEI NA KANEIS !!! KAI KATHE FORA NA ME LES GIA TON AGRAMMATO RE POY..I MOY!!!!OSO GIA TA GREEKLISH ETSI GRAFEI TO LAPTOP MOY!!!

Ανώνυμος είπε...

kapote kapoios mou eipe mathe tosa grammata osa tha se kanoun xrisimo stin koinonia!!! ta polla grammata morfonoun to anthropo alla kai ton paramorfonoun!! esu ksereis poios!!! anikeis stin katigoria tis paramorfosis!!!! giati na matho grammata ama einai na sou moiaso!!!

Ανώνυμος είπε...

H MARTHA VOYRTSI TORA EXEI VALEI TO EFAPAX STO TSOYVALI KAI SE KOITAEI APO MAKRIAAAA!!!! ESY NA KOVEIS EKOEM - MTN !!!! TI DOYLEIA SOY EKOEM 0 MTN NA SOY GINEI SYNITHEIA EKOEM - MTN !!!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Μάρθα. Παράνοια ή παράκρουση;

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ, μη στεναχωριέσαι. Τώρα που έρχονται οι απόκριες, πάρε μια στολή ναυάρχου και φόρα τη όλη μέρα να βγάλεις το άχτι σου. Όσο για το εφάπαξ, πρόσεχε μη στο φάνε οι ψυχίατροι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συνάδελφοι, αντί να ανταλλάξετε καμιάν ευχή συνεχίζετε τις μ@@@ες. Και δεν έχετε και κανένα nickname όπως σας είπα και τον Νοέμβρη, να ξέρουμε ποιος γράφει τις περισσότερες.
Αντί να δείτε τα προβλήματα που αναδύονται από το νέο πδ 127/10 που είναι επι τα χείρω αντιγραφή του 189/09, συνεχίζετε την ανταλλαγή ύβρεων και προσβολών με 67 σχόλια.
Νισάφι πια, γιαυτό μας διαλύουν αφού μας πήρανε χαμπάρι. Κάντε κάτι πιο παραγωγικό, που λέει και ο κυρ Θόδωρος.
Λοιπόν δείτε την σχέση των δυο πδ 127/10 και 189/09 και βγάλτε τα συμπεράσματα σας(127=>7+2=9, 7+1=8 και το 1 έμεινε σταθερό αλλά προστέθηκε στο 2009 που έγινε 2010.
Τυχαίο? Δεν νομίζω....

Άντε γεια

Ένας διχασμένος ένστολος

Ανώνυμος είπε...

sosta,pos den to eixa skeftei !!! m'areseis!!! se eixa pareksigisei eisai kalo paidi!!!! me mia sumfonia omos , esu na sunexiseis na koveis ekoem - mtn !!!

Ανώνυμος είπε...

bravo sou - ntropi sou !! oti exeis tin stoli tou nauarxou gia tis apokries den to perimena!!! auta na min ta les oute na ta grafeis dropi sou !!!