Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΟΙ "182" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ...

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ

Σύσταση του αρχηγείου πολύ καλό είναι και πρέπει το συντομότερο.
Όμως στο νομοσχέδιο για το αρχηγείο είχανε δεσμευτεί από την ΠΟΕΠΛΣ ότι επιτέλους θα υπάρξει και τροπολογία προς άρση της αδικίας των «182».
Βέβαια το «182» το λέμε ως συμβολισμό γιατί μάλλον δεν θα έχουν μείνει τόσοι. Για να δούμε έχω και εγώ ως παλιός συνδικαλιστής μεγάλη περιέργεια τι θα κάνουν αυτοί της ΠΟΕΠΛΣ .
Διότι ο Χρήστος ο Παπουτσής είναι και παλιός γνώριμος τους, και είναι δοκιμασμένα δίκαιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και είμαι σίγουρος ότι αν του τεθεί το θέμα από την ΠΟΕΠΛΣ στην πραγματική και αληθινή του διάσταση θα δώσει λύση σε αυτήν την τεράστια αδικία που έγινε επί Ν.Δ το 2007.
Και θα το κάνει χωρίς δισταγμό διότι και ο ίδιος της αδικίες δεν της θέλει.
Για να δούμε η ΠΟΕΠΛΣ θα κάνει το καθήκον της;
Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια σου λέω….ωωωωωωωωωω……… όχι για μένα αλλά για τους φουκαράδες τους συναδέλφους που περιμένουν τρία τέσσερα χρόνια τώρα για να δικαιωθούν.
Πάντως συνάδελφοι της ΠΟΕΠΛΣ να μην το περάσετε αψήφιστα.
Γιατί «μία- δύο- τρείς» ανοίγεται μόνοι σας τον δρόμο για σωματείο λιμενοφυλάκων- ακτοφυλάκων με την σύσταση του νέου αρχηγείου, και έχουν και δίκιο, κάποιος επιτέλους πρέπει να στηρίξει και τους λιμενοφύλακες.
Και να σας πω και κάτι μυστικά, από ότι έμαθα. Ότι είναι έτοιμο και το σχέδιο του καταστατικού και ότι οι πρώτες υπογραφές θα είναι από τους «182». Κανονίστε τώρα εσείς εκεί στην ΠΟΕΠΛΣ να διαλύσετε και το σωματείο που φάγαμε διωγμούς στα ξερονήσια για να το φτιάξουμε.
Αλλά είναι σίγουρο και αλήθεια ότι διωγμούς φάγανε και οι λιμενοφύλακες που είναι μεταξύ των «182»
Γιαυτό επειδή ξέρω ότι είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ με όλοι την σημασία το σωματείο θα το κάνουν.
Για να σας δω αγαπάτε τούτο το σωματείο ναι η όχι

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο: ή πιέζετε για να δικαιωθούν οι "182" ή σας φτιάχνουμε δεύτερο σωματείο και χάνετε τον ύπνο σας!

Ρε συνάδελφοι, όταν εκβιάζετε, να το κάνετε με πιό μεγάλο τακτ γιατί εκτίθεστε... Αλλά τα ίδια χάλια έχετε και σεις με αυτούς που κατηγορείτε, οι πράξεις σας αυτό δείχνουν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ! Ζήλεψαν τους νυν καρεκλοκένταυρους και θέλουν να τους πάρουν τη θέση. ΦΤΟΥ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σας είπε ότι ένας φορέας που θα στηρίζει επιτέλους τους λιμενοφύλακες δεν θα πρέπει να γίνει Απορώ με αυτήν την χυδαιολογία και την ισοπέδωση. Όχι κύριοι γιαυτό το Λιμενικό Σώμα κατάντησε έτσι, γιατί δεν υποστηρίζει ο ένας τον άλλον όπως σε άλλους κλάδους, δυστυχώς στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε ενωμένοι «όλοι για τον έναν και ένας για όλους» . Ναι άμα τα πράγματα είναι έτσι προσυπογράφω την σύσταση σωματείου Λιμενοφυλάκων και είμαι σίγουρος ότι εάν υπήρχε τέτοιο σωματείο το Λιμενικό Σώμα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση γιατί αυτοί είναι βέρα συνδικαλιστές που ξέρουν να διεκδικούν για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ " ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΚΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΎΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ekbiasmos sto autonoito, sunadelfi, ntropi,... i istoria grafi kai o kairos ua dixi.???