Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Και οι ένστολοι είμαστε πολίτες

Αναδημοσίευση επιστολής Συναδέλφου στο Πειρατικό

Διαβαζοντας καθημερινα σχεδον τα διαφορα που αναρτωνται σε blogs σχετικα με τους Ελληνες ενστολους με λυπη μου παρακολουθω οτι γινομαστε τις περισσοτερες φορες στοχοι για δυσμενη σχολια απο ανθρωπους που τις περισσοτερες φορες ειναι κακοπροαίρετοι εκ πεποιθησεως,
ή στην καλυτερη των περιπτωσεων ειχαν εμπλακει σε καποιο συμβαν το οποιο ή δεν ειχε το αποτελεσμα που περιμενε (παρανομος), είτε θεωρώντας οτι τα πραγματα γενικα για καποιους πρεπει να γινονται οπως αυτοι νομιζουν.
Σε αυτο ειμαι σιγουρος και ξερω οτι πολλοι συναδελφοι εχουν ηδη προσωπικη εμπειρια σε τετοιου ειδους ανθρωπους. Οπως και με σιγουρια γνωριζω και γνωριζετε οτι αναμεσα στο ενστολο προσωπικο δρουν και ατομα με κακους τροπους, λαμογια, που πολλες φορες δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τους κοινους εγκληματιες. Καποιες φορες οι μηχανισμοι αυτοκαθαρσης λειτουργούν.

Καποιες φορες οχι. Πειτε μου ομως, αναγνωστες, αν υπαρχει καποιος κλαδος σε Δημοσιο η Ιδιωτικο Τομεα που δεν εχει το ιδιο προβλημα!!!!Αρα το προβλημα ειναι Εθνικο -Διεθνές και οχι μεμονωμενο και δυστυχως αυτο θα συνεχιζει γιατι ετσι ειναι ο κοσμος μας οπου και να βρεθουμε.

Γιατι ασχοληθηκα με αυτο το θεμα? Αφορμη πηρα απο την Συσταση μιας Υπηρεσιας απο το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη με σκοπο την διερευνηση καταγγελιων απο Πολιτες για το Ενστολο Προσωπικο. Και φυσικα αυτο δεν με βρισκει αντιθετο. Κα8ε αλλο μαλιστα.

Με το καλο να υπαρχει μια τετοια Υπηρεσια και τετοια περιστατικα να τιμωρουνται,αφου ερευνηθουν απο ολες τις πλευρες. Ας γινει ναι. ΑΛΛΑ!!!!
Μηπως το ΥΠτΠ θα πρεπει να κινηθει και στην απεναντι οχθη???
Μηπως πρεπει να προστατευσει και τον Ενστολο Αστυνομικο-Λιμενικο-Πυροσβεστη. Δεν θα επρεπε να ορισει Νομικους Συμβουλους που να ειναι κοντα στον Ενστολο σε καθε καταγγελια η Μήνυση που γινεται εναντιον του απο οποιοδηποτε πολιτη για Υπηρεσιακα θεματα??
Γιατι να αφηνετε στην τυχη του να αντιμετωπισει μονος ενα τυχον δικαστικο θεμα πληρωνωντας ο ιδιος χρηματα για την υπερασπιση του ενω το θεμα ειναι Υπηρεσιακο?.
Δηλαδη μαζι σε ο,τι καλο γινεται απο πλευρας Υπηρεσιας,αλλα κυριε ενστολε βγαλτα περα μονος σου οταν καποιος σε κυνηγησει. Ολοι για το Υπουργειο και το Υπουργειο για την παρτη του???
Αν αυτο δεν το 8εωρειτε σημαντικο τοτε πως περιμενετε ο Ενστολος να βαλει το χερι του στην φωτια?

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΝΑΙ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ.
Εκτος απο ενστολοι ειμαστε και μεις Πολιτες και εχουμε τα ιδια δικαιωματα με ολους τους υπολοιπους Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: