Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Συμμετοχή προσωπικού σε μέτρα τάξης

Πειραιάς, 01/12/10

Διανύουμε μία χρονική περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας γίνονται πράξη τα μεγαλύτερα αντεργατικά μέτρα των τελευταίων δεκαετιών, ωθώντας με αυτόν τον τρόπο κοινωνικές ομάδες σε συνεχείς αγώνες και διεκδικήσεις.
Διεκδικήσεις οι οποίες με την μορφή κινητοποιήσεων εκδηλώνονται και θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται, σε έναν ελεύθερο χώρο διακίνησης αγαθών, όπως είναι το λιμάνι του Πειραιά, θέτοντας σε επιφυλακή το προσωπικό του Λ.Σ., το οποίο και καλείται να διαφυλάξει θεσμούς και αρχές του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Με αφορμή την συμμετοχή των στελεχών μας στα συνεχόμενα μέτρα τάξης των τελευταίων ημερών και λαμβάνοντας υπόψη την καταπόνησή τους από τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας, καθώς και την επανειλημμένη συμμετοχή συγκεκριμένων ατόμων σε αυτά, καλούμε την στρατιωτική μας ηγεσία και τους υπεύθυνους του σχεδιασμού, να διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στελεχιακό δυναμικό του Σώματος, να χρησιμοποιούν αυτό όπου απαιτείται και όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, παρέχοντάς του την απαραίτητη διοικητική μέριμνα και λαμβάνοντας υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα που ονομάζεται κούραση.
Καταστάσεις όπως αυτές που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες, όπου συνάδελφοι δούλευαν πέραν του 12ώρου, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα τελειώσει η υπηρεσία τους ή πότε θα ξαναχρησιμοποιηθούν, χαρακτηρίζονται επιεικώς ως απαράδεκτες.
Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρξει η κατάλληλη διοικητική μέριμνα καθώς και υπεύθυνος συντονισμός, έτσι ώστε ο συνάδελφος που απασχολείται σε μέτρα τάξης να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Ακτοφύλακες - Αγροφύλακες ; Κουραστήκαμε ; Θέλουμε ανάπαυση ;
Αυτά είναι για τους "χαρτογιακάδες" που κάθονται στα γραφεία , εσείς είστε μάχιμοι "Ακτοφύλακες" και θέλατε να γίνεται αστυνόμοι . Καθίστε να λιώσετε τώρα για να μάθετε να μιλάτε άλλη φορά !

Ανώνυμος είπε...

εχω μια απορια: γιατι ο καθε ενας εκφραζει το σχολιο του εκμεταλευομενος παντα την ανωνυμια του? απαντηση: γιατι αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

kai poy na deite ti exete akoma na pathete.............

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλτατε αστυνόμοι θέλουμε να γίνουμε, αλλά να γίνουμε σε όλα...
Να έχουμε λάβει τα 700 ευρώ του εκλογικού όπως οι αστυνόμοι κι όχι να τα περιμένουμε ακόμα, να λαμβάνουμε τα προβλεπόμενα ρεπό όπως οι αστυνόμοι κι όχι να μας τα "τρώνε", να έχουμε την ίδια διοικητική μέριμνα όπως οι αστυνόμοι σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κι όχι να "ζητιανεύουμε" Α4, μελάνια και ανταλλακτικά για τα πλωτά - χερσαία, να υπάρχει το ανάλογο προσωπικό για να ξεκουράζει ο ένας τον άλλον όπως οι αστυνόμοι, να δουλεύουμε τα προβλεπόμενα ωράρια και να "παίζουν" και οι γυναίκες στις βάρδιες και στα μέτρα όπως στην αστυνομία...
Έτσι ναι, θέλουμε να γίνουμε ΚΑΙ αστυνόμοι, γιατί κατά τα άλλα ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Και δεν γίναμε τώρα, αλλά ήμασταν από ΠΑΝΤΑ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

@Ανωνυμε 07:04:00

Δεν νομίζω να διαμαρτυρήθηκαν οι μάχιμοι...Αυτοί είναι συνηθισμένοι!!!

Οι χαρτογιακάδες γκρινιάζουν...

Οι καρεκλοκένταυροι λιμενικοί των γραφείων που κατεβαίνουν στο λιμάνι μόνο για να πάρουν το πλοίο για να πάνε ταξιδάκι.

Ζορίστηκαν οι χαρτογιακάδες με τα μέτρα και κλάφτηκαν οι κηφήνες στην ΕΠΛΣ.

Τόσα χρονια που λιώνουνε τις αρβύλες τους οι ίδιοι και οι ίδιοι στους απόπλους και στα μέτρα τάξης μια στο κρύο και μια στον καύσωνα που ήταν όλοι αυτοί να διαμαρτυρηθούν ???

Στο γραφειάκι τους με φραπεδιά και το κλιματιστικό αγκαλιά???


Εν τέλει οι Συνάδελφοι που υπηρετούν στα λιμάνια ,στα πλωτά στα εναέρια μέσα,και γενικά εκτελούν ήδη αστυνομικά καθήκοντα δεν τους χαλάει καθόλου η Ακτοφυλακή...

Άλλους χαλάει η
Ακτοφυλακή.

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ!!!