Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Έγγραφο ντοκουμέντο για την εφαρμογή του ISPS – Στον αέρα η ασφάλεια του λιμανιού

Έγγραφο ντοκουμέντο, που είναι δεσμευτικό ως προς το προσωπικό που απαιτείται σύμφωνα με τον ISPS προκειμένου το λιμάνι της Πάτρας να ανταποκρίνεται στο ύψιστο βαθμό ασφαλείας που προβλέπει η διεθνής συνθήκη, αποκαλύπτει σήμερα το thebest.gr. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, απαιτούνται για την κάλυψη της ασφαλείας του Λιμανιού, για όλες τις υπηρεσίες βάρδιας από την πλευρά του Οργανισμού Λιμενος Πάτρας σαράντα άτομα, ενώ στην πράξη αυτό φαίνεται να μην συμβαίνει.

Ο πρόεδρος των ναυτιλιακών πρακτόρων Κώστας Βρης ερωτηθείς σχετικά, υπηρξε αποκαλυπτικός, επιβεβαιώνοντας ότι ο ISPS στην ουσία δεν εφαρμόζεται, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Πλατυκωστας φανερά αμήχανος σε ερώτηση μας, απαντά πως η ασφάλεια επιτυγχάνεται με την συνεργασία του Λιμενικού.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο.




thebest.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευμα είναι αλήθεια σε ρόλο σεκιούριτι έχουν βάλει τους λιμενικούς να δουλεύουν για λογαριασμό ιδιωτικών οργανισμών και να οικονομάνε. Το i.s.p.s δεν λειτούργησε ποτέ στην Πάτρα, κορόιδεψαν τους επιθεωρητές την ημέρα της επιθεώρησης για να πέσουν οι υπογραφές και μετά τίποτα. Ο ΟΛΠΑ είναι ανύπαρκτος. Το υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν τα βλέπει αυτά. Το αρχηγείο του Λιμενικού σώματος δεν βλέπει, το Κεντρικό λιμεναρχείο ως ελεγκτική αρχή για τους οργανισμούς δεν βλέπει που επιβιώνουν εις βάρος του ελληνικού λαού που φορολογείτε βάναυσα και πληρώνει το κεφάλαιο. Ελπίζω να τελειώσει τώρα αυτό το αλισβερίσι και ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Α!!! δεν το ξέρεις είχαν κάνει συγκέντρωση στην αίθουσα του ΟΛΠΑ και έδιναν οδηγίες στους λιμενικούς ότι δήθεν ήταν εταιρεία security. Με την σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του παρελθόντος Λ.Σ. Και μάλιστα βλέποντας αυτή την ντροπή οι λιμενικοί ξεσηκώθηκαν και πήγε να γίνει χαμός. Όμως ο Σ.Π.Κ ο νόμος της στάσης λογικής επικράτησε και οι λιμενικοί εκτελούν ακόμα υπηρεσία security για τον ΟΛΠΑ στο λιμάνι της Πάτρας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ Ο ISPS!
ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ -ΔΙΧΤΥΑ-ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΨΑΡΙΩΝ -ΚΤΛ.
ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ISPS ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.