Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μετοχικά Ταμεία Ε.Δ. - Σ.Α.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Πειραιάς, 14-04-2011
Αριθμ. Πρωτ.: 17 /11

Προς: ΑΝΕΑΕΔ – ΣΥΣΜΕΔ – ΠΟΑΞΙΑ – ΠΟΕΠΛΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΛΣ – ΕΣΜΑ – ΚΕΘΑ – ΣΑΑΥΣ - ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ - ΣΑ/ΣΜΥΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΞΗΣ ΣΣΕ 1976 – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ 1977 – ΑΚΙΣ – ΕΑΑΣ – ΕΑΑΑ – ΠΟΑΣΥ – ΣΑΣ – ΣΑΣΥΔΑ – ΠΟΑΑΣΑ – ΠΟΣ

ΘΕΜΑ: Μετοχικά Ταμεία Ε.Δ. & Σ.Α.
Κύριοι,
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας και συνεκτιμώντας παράλληλα, την κακή οικονομική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που επιβεβαιώνεται με επίσημες δηλώσεις και καταγγελίες εκ μέρους των μετόχων και μερισματούχων του, υποστηρίζει ότι δε μπορεί να υπάρξει ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν τα Ταμεία.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια ενοποίησής τους, με όποιο τρόπο, θα ήταν καταστροφική γιατί η οικονομική κατάσταση των τριών ταμείων είναι εντελώς διαφορετική και ως αποτέλεσμα θα είχε την χρεοκοπία των υπολοίπων. Για τους παραπάνω λόγους η ΠΕΑΛΣ αποφάσισε να μη συμμετέχει, προς το παρόν, στην υπό σύσταση Ομάδα εργασίας αναφορικά με το θέμα.
Εμείς, εκπροσωπώντας μέρος των μετόχων και μερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, αυτονόητη είναι η υποχρέωσή μας, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ταμείου μας αλλά και την πολιτεία, να δώσουμε τις βέλτιστες λύσεις για τα θέματα που μας αφορούν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των ασφαλισμένων μας.
Τέλος, δηλώνουμε αλληλέγγυοι προς τους μετόχους και μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, θεωρώντας ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μετοχικό Ταμείο τους σε κάθε περίπτωση δεν οφείλονται στους ασφαλισμένους του και η πολιτεία οφείλει να τα αντιμετωπίσει χωρίς την περαιτέρω επιβάρυνσή τους.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

η ΠΟΕΠΛΣ ΛΟΓΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΆΖΕΤΑΙ....?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 93.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

KAI ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ .
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ ......ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ......