Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Σας στέλνω αναδημοσίευση από http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_6782.html#more (το θέμα το παίζουν άλλα 5 μπλογκ) για φασιστική απαγόρευση στο Λιμενικό)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο γατί δεν στέλνεις και τις απαντήσεις των αναγνωστών του ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ που μας χλευάζουν για το facebook εν ώρα υπηρεσίας. Ημαρτον πια ρε παιδιά βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας. (tro-ma-ktiko.bogspot.com/2011/04/blog-spot_1079.html) ....

Thisseas είπε...

Σε λίγο θα μας πείτε οτι ήρθαν και τα SS. Τι σχέση έχει το facebook με την ενημέρωση; Ρε οτι θέλουμε λέμε μερικοί.....

"Συνεργάτης Χωρίς Όνομα" είπε...

Μην υπερβάλλετε για να οδηγήσετε σε λάθος συμπεράσματα. Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες, σοβαρούς Οργανισμούς και στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, το MSN, το FB, twitter και όλα που διαθέτουν chatting, είναι κομμένα. Οι εργαζόμενοι οφείλουν να εργάζονται και όχι να κάνουν πως εργάζονται καθισμένοι μπροστά στην οθόνη τους για "κοινωνική δικτύωση". Αυτά μπορούν να τα κάνουν στο σπίτι ή από το γραφείο του πατέρα τους. Τόσο οι τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης όσο και τα blogs δεν είναι μέρος της ενημέρωσης ή της ηλεκτρονικής υποστήριξης των σοβαρά εργαζομένων και καμιά κραυγή δεν πείθει κανέναν για το αντίθετο.

ΣΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά το Facebook. Τις τσόντες μην τολμήσουν να κόψουν :)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

καίγεσαι τόσο πολύ να μπεις στο φέισμπουκ να τσατάρεις με το α' - β' - γ' γκομενάκι ; να διαβάσεις τις πρωινές καλημέρες, τα ωροσκόπια και τις ημερήσιες προβλέψεις για το πόσο τυχερός - σέξυ και αγαπησιάρης είναι ο κάθε λιμενικός - ακτοφύλακας ; μπες από το σούπερ ντούπερ ουάου κινητό σου, που πήρες με επιδότηση από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που τα σκας ζεστά ζεστά κάθε μήνα. Είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή που ρίχνεις καθημερινά ατελείωτες πασιέντζες ακουμπώντας επάνω στο πληκτρολόγιο, δύο και τρεις, πολλές φορές, φακέλους για να φανεί ότι είσαι απασχολημένος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.....
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011
Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ............

Αγαπητή Πόπη,
Θεωρώ ότι πολύ βιαστικά χαρακτήρισες φασιστική την απαγόρευση πρόσβασης στο facebook.
Δηλαδή θεωρείς όλους όσους απάντησαν στο ποστ του tromaktikou φασίστες; (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_1079.html)
Ως δημοσιογράφος, το έψαξες καθόλου το θέμα;
Ρώτησες αν η ελεύθερη πρόσβαση (έστω μέσω ΣΥΖΕΥΞΙΣ) δημιουργεί πρόβλημα στον φορέα;
Το bandwidth που διαθέτει ο φορέας είναι συγκεκριμένο και περιορισμένο.
Ρώτα τι γίνονταν όταν το facebook ήταν ελεύθερο;
Ρώτα πόσος χρόνος χρειάζονταν για να ανοίξει μία σελίδα; Ρώτα αν ήταν εύκολο το έργο του συνάδελφου όταν χρειαζόταν να ανοίξει "βαριές" σελίδες (πχ σελίδες με χάρτες κλπ) για διάφορα περιστατικά (ακόμη και έρευνας και διάσωσης) ή όταν έπρεπε να ψάξει στο δίκτυο πληροφορίες για σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών.
Πρέπει να το παραδεχτείς και εσύ ότι στο μεγαλύτερο μέρος των διευθύνσεων του ΛΣ -ΕΛΑΚΤ και των λιμενικών άρχων , το facebook δεν εξυπηρετεί κανένα άλλον σκοπό,
πέραν της προσωπικής διασκέδασης του προσωπικού.
Όχι όμως εν ώρα υπηρεσίας.
Το ΛΣ δεν είναι ISP!
Δεν είναι ούτε ο ΟΤΕ,
ούτε η Forthnet.
Ελπίζω η απαγόρευση του facebook να είναι μόνο η αρχή.

Σχόλιο.
Δηλαδή καλέ μου φίλε, που συμφωνούμε σε πολλά, θέλεις να μου πεις πως το χάλι το μαύρο να ξεμένει από INTERNET
το ΓΕΜΜΕ-τελευταία, πολύ μα πολύ συχνά-οφειλόταν στο facebook.
Που ήταν ελεύθερο σε όλο το υπουργείο…
Οι απαγορεύσεις με τρομάζουν και ανησυχώ για τα....χειρότερα.....
Που πολύ φοβάμαι πως πιθανόν και να έρθουν.
Για αυτό λέω, πως το INTERNET στο υπουργείο έχει πρόβλημα και κάτι άλλο ευθύνεται...
Όσο για το ερώτημα, αν το έψαξα, ξαναλέω, είναι δυνατόν , ο αρχηγός του Λ.Σ-Ε.Α, Κ.ΣΟΥΛΗΣ , τον οποίο ρώτησα
να μην έχει ιδέα για αυτό το θέμα !!!
Άσε, λοιπόν, γιατί, κάτι δεν πάει καλά.
Η για την ακρίβεια, πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν.

Με εκτίμηση.

Πόπη Χρ

Ανώνυμος είπε...

απορω που υπαρχει εστω ενας εργαζομενος οχι μονο λιμενικος που θεωρει αυτονοητο να μπορει να μπαινει στο facebook απο τον υπολογστη και το ιντερνετ της εργασιας του που του το εχουν δωσει για επαγγελματικα εμαιλ και λογικα για αιτησεις - καταχωρισεις και ο,τι αλλο εχει να κανει με την δουλεια του σε server μεταξυ αλλων υπολογιστων της εταιριας - υπηρεσιας του.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν περιφερειακες Υπηρεσιες που στερουνται INTERNET, που ειναι απαραιτητο για την δουλεια τους και εσεις μιλατε για Facebook....ΜΠΡΑΒΟ.

Thisseas είπε...

Yπάρχουν και κεντρικές Υπηρεσίες που στερούνται Internet....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://theexantas.blogspot.com/
.................

Έχουμε τρελαθεί τελείως?
Αφορμή της παρέμβασης μου αποτελεί επιστολή σε blog και η αναπαραγωγή του από διάφορα λιμενικο-ναυτιλιακής προέλευσης ιστολόγια, όπου κάποιοι πολυπράγμονες "εξειδικευμένοι", εγκαλούν τους αρμόδιους υπουργούς για την απόφαση τους να κοπεί το facebook από το υπουργείο!
Υπερβάλλουν δε σκοπίμως για να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα το πόπολο, τους ανυποψίαστους αναγνώστες και τους Διοικούντες το Σώμα.
Είναι βέβαιον ότι σε όλες τις μεγάλες εταιρίες, σοβαρούς Οργανισμούς και στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, το MSN, το FB, twitter και όλα που διαθέτουν chatting, είναι κομμένα. Οι εργαζόμενοι οφείλουν να εργάζονται και όχι να κάνουν πως εργάζονται καθισμένοι μπροστά στην οθόνη τους για "κοινωνική δικτύωση". Αυτά μπορούν να τα κάνουν στο σπίτι ή από το ιδιωτικό γραφείο του πατέρα τους.
Τόσο οι τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης όσο και τα blogs δεν είναι μέρος της ενημέρωσης ή της ηλεκτρονικής υποστήριξης των σοβαρά εργαζομένων, ιδιαίτερα των δημοσίων υπαλλήλων και καμιά κραυγή δεν πείθει κανέναν για το αντίθετο. Όπως, προφανώς διαπίστωσαν αρκετοί ώριμα σκεπτόμενοι αναγνώστες
Παρά τις εύλογες & αξιόπιστες τεχνικές απαντήσεις ειδικού, ως φαίνεται περί του θέματος αναγνώστη, εμπαθής θεραπαινίδα της πληροφόρησης, επιμένει με την εξειδικευμένη ασχετοσύνη της να προκαλεί διατηρώντας τον τελευταίο, πάντα κομματικά κατευθυνόμενο, λόγο.
Ο δε αρμόδιος Υπουργός(οι), ο οποίος αρέσκεται να παραβρίσκεται σε συνεστιάσεις bloggers, δεν φρόντισε τόσο καιρό να προστατέψει τους ένστολους εξυβριζόμενους υφισταμένους του, ανεχόμενος ακόμα και κριτικές και προτάσεις τοποθετήσεων στελεχών, οι οποίες εκ του πονηρού και με γνώμονα προσωπικές εμπάθειες ή συμπάθειες δημοσιεύονται, ας λουστεί τώρα και τις "απειλές" και ύβρεις ορισμένων από τους εξειδικευμένους κομματικούς κοντυλοφόρους, που αρέσκονται να παραπέμπουν στη χούντα, αμελώντας προφανώς τι γίνεται στις χώρες των οποίων θαυμάζουν το πολίτευμα. Και να μας πουν εάν εκεί είναι ελεύθερη & ανεξέλεγκτη η πρόσβαση στο διαδίκτυο, εάν γίνονται απεργίες, καταλήψεις που ακρωτηριάζουν βασικές οικονομικές βιομηχανίες, δέρνονται ένστολοι, εξυβρίζονται αρχές & θεσμοί. Και αν αυτό δεν γίνεται εκεί, γιατί θα πρέπει να γίνεται εδώ; Μήπως για να αποδειχτεί η χρεωκοπία της Δημοκρατίας; Οι κομμουνιστές, ανέκαθεν, μιλούσαν για δημοκρατία, ενώ ουσιαστικά επεδίωκαν την δικτατορία του προλεταριάτου.

ΣΧΟ