Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Κύριε Σόμπολε, συγχαρητήρια για το timing της απεργίας…

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο Παπακωνσταντίνου για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών παρόλο που είχε ήδη εγκριθεί από 3 υπουργικά συμβούλια...

Βάσω Παπανδρέου: «Δεν το ψηφίζω. Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Δημήτρης Λιτζέρης: «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».

Βασίλης Γερανίδης: “Εγώ έχω ιστορία στον τόπο μου και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό το νομοσχέδιο στην πλάτη του Γερανίδη δεν θα το περάσεις. Αυτό το νομοσχέδιο να το φάς!”

Γιώργος Παπακωνταντίνου: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Φανταστείτε τι έχει να γίνει και στην περίπτωση καταψήφισης του επικαιροποιημένου μνημονίου από την ΚΟ, σε περίπτωση που δεν θα προσκομίσει ο Παπακωνσταντίνου ικανοποιητικά στοιχεία που να καταδεικνύουν την επιτυχία των οικονομικών μέτρων που έλαβε εως τώρα.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που άρχισε να ξαναφουντώνει το σενάριο των εκλογών...Γιατί όλα εξαρτώνται πλέον από τους πολύ δυσσαρεστημένους κυβερνητικούς βουλευτές οι οποίοι αντί να χαίρονται που πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα αυτοί ανησυχούν για την υποδοχή των συμπολιτών τους πολλοί από τους οποίους φέτος θα στερηθούν τον οβελία.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι δημοσιογράφοι απεργούν για 4!!!συνεχόμενες μέρες!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί βουλευτές τηρούσαν στάση αναμονής όσο τα σενάρια ανέφεραν πως θα γίνει ανασχηματισμός ,όμως όταν αυτός απομακρύνθηκε απελευθερώθηκαν μιας και οι ελπίδες τους να υπουργοποιηθούν εξανεμίστηκαν.Έμπειρα κυβερνητικά στελέχη είχαν διαγνώσει το δυσάρεστο κλίμα και ενημέρωσαν το Μέγαρο Μαξίμου.Οι κινήσεις εκτόνωσης δεν έφεραν αποτελέσματα.Με αφορμή την ανταρσία φούντωσαν τα σενάρια πρόωρων εκλογών.Κυβερνητικές πηγές εδώ και καιρό τονίζουν πως τα πάντα θα κριθούν στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.Αν περάσει το πρόγραμμα για το 2012-2015 χωρίς απώλειες για το κυβερνητικό στρατόπεδο, τότε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απομακρύνεται και επανέρχεται το σενάριο για ανασχηματισμό με απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο οποίος θα έχει επιτυχώς ολοκληρώσει την αποστολή του.Αν όμως υπάρξουν απώλειες και αναγκαστεί ο Γιώργος Παπανδρέου να διαγράψει βουλευτές που θα καταψηφίσουν τότε ακόμη και αν τα μέτρα περάσουν ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει γρήγορα πρόωρες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

“Εάν δεν είχαν απεργία τα κανάλια, σήμερα θα είχαμε πέσει”
Ναι, αυτή την φράση είπε κυβερνητικό στέλεχος όταν έμαθε τα τεκταινόμενα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα φρουτάκια και το νέο μνημόνιο που απειλείται με καταψήφιση. “Ευτυχώς που έχουν απεργία τα κανάλια, γιατί εάν έκαναν ρεπορτάζ για τα σημερινά, θα μας έπαιρναν με τις πέτρες.. θα πέφταμε” Δείτε όμως και την προσέγγιση του NoNews που δίνει ένα πολύ ενδιαφέρον στίγμα στην υπόθεση “απεργία”:
Βάλαν τον Σόμπολο να κάνει απεργία τη κατάλληλη στίγμη…Την ημέρα που μπαίναν σε επιτήρηση Πήγασος και ΔΟΛ
Θελαν να γλιτώσουν τον θόρυβο από το μεγάλο μπαμ αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Τα άλλοτε μεγαθήρια Πήγασος και ΔΟΛ κατάντησαν ΑΛΤΕΡ.
Ο κύριος Μπόμπολας που… οικονομάει τόσα από την Αττική Οδό σταμάτησε να βάζει χρήματα στην εκδοτική του εταιρεία και εκβιάζει τους εργαζόμενους. Παρέα με τον Σταύρακα που έχει μεγάλο ταλέντο σε αυτό.
Ο Σόμπολος, πρόεδρος των δημοσιογράφων και υπάλληλος του Μπόμπολα, σιγά μην πάει κόντρα στα σχέδια του αφεντικού του.
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_2122.html

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Τις τελευταίες ημέρες οι της κυβέρνησης και οι παλαμοκρουστές βουλευτές που την στηρίζουν ξανάρχισαν το γνωστό παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και της μεγάλης κοροϊδίας εις βάρος μας.

Διαβάσαμε ότι αντιδρούν στο νομοσχέδιο της νομιμοποίησης του τζόγου με κοκορίστικες φανφάρες αλλά κάτι μου λέει ότι... στο τέλος θα το ψηφίσουν ρουφώντας το αυγό τους!.... όπως έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις!!!

Το καλύτερο όμως μας το προσέφερε ο «διανοούμενος» αδερφός του Πρωθυπουργού μας ο κ. Νίκος Παπανδρέου (πολλοί λένε ότι είναι το «αόρατο» μεγαλοστέλεχος της κυβέρνησης μαζί με τους άλλους εξωκοινοβουλευτικούς που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της), ασκώντας σκληρή κριτική στον κ. Παπακωνσταντίνου για την οικονομική του πολιτική!!!

Το μη χειρότερα για αυτή την παρέα φαντάζει λίγο όπως και το αφελείς, ανίκανοι, ηλίθιοι, άσχετοι. Οι μόνες λέξεις που θεωρώ ότι ταιριάζουν είναι οι: αλαζόνες και επικίνδυνοι μια και κάθε μέρα προσπαθούν με τεχνάσματα να μας πλασάρουν το μαύρο, άσπρο και το παράλογο για λογικό!

κ. Νίκο Παπανδρέου πάψτε επιτέλους να μας θεωρείτε «Αμερικανάκια» με τα φτηνιάρικα κόλπα σας!!!

Για τις τυχόν ενστάσεις σας (μια και νιώθετε να πλησιάζει η ημέρα της κρίσης) «ξεμπροστιάστε» τον αδερφό σας και Πρωθυπουργό μας, αφού αυτός είναι υπεύθυνος συνολικά για την χάραξη και εφαρμογή των πολιτικών δρώμενων και όχι ο «διορισμένος» από τον ίδιο, κ. Παπακωνσταντίνου, στον οποίο πάτε να φορτώσετε τις ευθύνες βγάζοντας την ουρά σας … απέξω!!!

Υποσημείωση:

Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο μια και από ότι πληροφορηθήκαμε ο κ. Ν. Παπανδρέου δηλώνει «αλληλέγγυος» στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας!!!