Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη υλοτομία στην Αλεξανδρούπολη – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στο Κατάκολο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 17 ετών, διότι μετέφεραν με τρίκυκλο όχημα άνευ λοιπών στοιχείων κυκλοφορίας, έντεκα (11) κορμούς δέντρων, διαστάσεων από 1,5 έως 2 μέτρα και συνολικού βάρους εκατόν ενενήντα κιλών (190) περίπου, χωρίς να έχουν εφοδιαστεί με την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια υλοτομίας.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, ενώ το όχημα και η ποσότητα των ξύλων κατασχέθηκαν.

=======================

Εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από μέλη του πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο νότιο λιμένα Πατρών και επρόκειτο να αποπλεύσει για Ιταλία, ένας αλλοδαπός χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

========================

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Κατακόλου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κατακόλου.

========================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 29χρονη συνοδηγός του, διότι μετέφεραν δύο (02) αλλοδαπούς κρυμμένους σε βαλίτσες στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου και έναν (01) στο πίσω κάθισμα, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν όχημα.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών /Τμ. Αλλοδαπών, 31χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε, μια 27χρονη αλλοδαπή και τα δύο ανήλικα τέκνα της, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, σε ανάλογο έλεγχο από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, σε έλεγχο που διενεργήθηκε απογευματινές ώρες χθες από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών /Τμ. Αλλοδαπών, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε τρεις (03) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία και για τα τρία περιστατικά διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: