Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κάψανε το αυτοκίνητο του Λιμενάρχη Πάτμου...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ

Σμαράγδα Μουλιάτη

Φωτιά έκαψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του λιμενάρχη Πάτμου . Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Γύρω στις 2:30 τη νύχτα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου η αστυνομία της Πάτμου δέχτηκε τηλεφώνημα από κάτοικο της Χώρας, ότι αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό χώρο στην περιοχή μετά την Καλαμωτή, έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Τα αστυνομικά όργανα μόλις δέχθηκαν την κλίση πήγαν στο σημείο του συμβάντος, όπου βρισκόταν και ο 30χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου λιμενάρχης κ. Θόδωρος Κραψίτης.

Οι φλόγες είχαν τυλίξει το αυτοκίνητο και κινδύνευαν και τα άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά του. Τα αστυνομικά όργανα, όπως μας είπαν από την αστυνομία της Πάτμου, αμέσως προσπάθησαν να βρουν όχημα για να σβήσουν τη φωτιά.

Μετά από διάφορες επαφές που είχαν, βρήκαν τελικά την επαφή για το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου δύο ώρες μετά . Το πυροσβεστικό έφθασε στον τόπο του συμβάντος, αλλά η φωτιά σχεδόν είχε σβήσει. Ευτυχώς η φωτιά δεν μεταδόθηκε στα γειτονικά αυτοκίνητα.

Δυστυχώς όμως το όχημα, ένα Volvo 40 το οποίο ανήκε στον 30χρονο λιμενάρχη της Πάτμου κ. Θόδωρο Κραψίτη, είχε γίνει κάρβουνο. Κάηκε ολοσχερώς.

Συντετριμένο από το συμβάν συναντήσαμε τον κ. λιμενάρχη, ο οποίο δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο λιμενάρχης που επρόκειτο να ταξιδέψει χθες βράδυ αλλά λόγω του απαγορευτικού παρέμεινε και θ αφύγει σήμερα, πρόκειται να συμμετάσχει σε ειδικά σεμινάρια της FRONTEX στην RIGA της Σλοβενίας, για την περιφρούρηση των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας.

Ο 30χρονος παντρεμένος με Πάτμια και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, δεν θέλει να πιστεύει μας είπε, ότι είναι εμπρησμός. Ότι κάποιοι συμπατριώτες μας είναι οι δράστες.

Ο κ. λιμενάρχης ήρθε στην Πάτμο πριν 4 χρόνια, με το κέφι και το μεράκι του νέου ανθρώπου θέλησε να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται για το καλό του νησιού, το οποίο αγάπησε σαν πατρίδα του, μετά τον γάμο του και τη γέννηση του παιδιού του.

Θέλησε να βάλει τάξη για το καλό όλων στο λιμάνι και παράλληλα να εφαρμόζει το νόμο όπου και όταν έπρεπε.

Το ενδιαφέρον του εστιαζόταν σε όλα τα θέματα που έχουν μεν σχέση με το λιμάνι, με το γενικότερο συμφέρον του νησιού.

Τις τελευταίες μέρες, είχε ενδιαφερθεί να μη χαθεί κρουαζιερόπλοιο, με την αλλαγή του δρομολογίου του Κάλυμνος, από Δευτέρα σε Τρίτη, μέρα που θα προσεγγίζει κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ή να αγκυροβολήσει αρόδο. Είχε δε κάνει τις σχετικές επαφές με τον κ. Δήμαρχο.

Ο λιμενάρχης έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. Πάτμου, το οποίο διενεργεί προανάκριση.

Αναμένεται να έρθει στο νησί με το πρώτο πλοίο η πυροσβεστική υπηρεσία Κω για αυτοψία στο καμμένο όχημα.

Φωτό: Σμαράγδα Μουλιάτη



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή πρόταση!!! Εμένα μου έκλεψαν μια μοτοσικλέτα! Θέλω η ΠΟΕΠΛΣ να μου αγοράσει μια ίδια!!! YAMAHA R1 του 2009.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ο εμπρησμός Συνάδελφε είναι τρομοκρατική ενέργεια και βάσει νόμου προβλέπεται αποζημίωση...Αυτό που προτείναμε εμείς είναι να καλυφθεί προσωρινά η αποζημίωση από το ταμείο της ΠΟΕΠΛΣ προς διευκόλυνση του Συναδέλφου και να επιστραφούν τα χρήματα αυτά στην ΠΟΕΠΛΣ όταν!!! αποζημειωθεί ο Συνάδελφος...

Τι το τραγικό βρίσκεις στην πρόταση μας και απάντησες με ειρωνικό σχόλιο???

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και απαιτείται ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Εμείς αυτό πιστεύουμε...Εσύ πάλι όχι...
Δικαίωμα σου...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δε είσαι Λιμεναρχης ΡΕΕΕΕΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ...Τι πάει να πεί αυτό???
Ότι πρέπει να βλέπω τον εκάστοτε Λιμενάρχη σαν αντίπαλο-εχθρό μου???

Ανώνυμος είπε...

Πουθενά στην πρόταση της επικεφαλίδας δεν αναφέρεστε σε "διευκόλυνση". Εξάλλου αν όντως ήταν εμπρησμός ο συνάδελφος θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική του. Προς τι όλη η βιασύνη ?

Συνάδελφε ανώνυμε 9΅36 μαζί σου. Θέλω και εγώ μου έκλεψαν το αυτοκίνητο μου ένα Citroen.

gutsi 65 είπε...

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΑΤΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ Η ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΄΄ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ''ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ,ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΥΤΕΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ,ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ .ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΗΛΟΒΟΗΘΙΕΣΤΑΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ? ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΤΙ? Η ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ςΥΝΤΟΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΜΑΞΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΗ ..ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ..ΚΑΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Tα χρηματα της ΠΕΑΛΣ πανε γι σοβαρους σκοπους και για αναγκες των αξιωματικων .Δεν μπορουμε να τα σπαταλαμε σε μ....κιες

Ανώνυμος είπε...

δεν σας καταλαβαινω ρε παιδια . υπαρχουν συναδελφοι με πολυ σοβαρα προβληματα υγειας στις οικογενειες τους οπου για να τα βγαλουν περα δανείζονται η τους τσονταρουν συναδελφοι και εσεις τωρα μιλατε για χρηματα που αφορουν ενα αυτοκινητο ?????? .

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΆΥΤΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ,ΕΙΧΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ,ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ!ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ .ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ,ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ.ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Καλημέρα Συνάδελφοι...Δεν προτείναμε ποτέ να χαριστούν τα χρήματα...Αυτό που προτείναμε στην ουσία ήταν (στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι ήταν εμπρησμός) να διευκολυνθεί ο Λιμενάρχης-Συνάδελφος στην αντικατάσταση του αυτοκινήτου του για την κάλυψη των αναγκών του...

Και λέμε να διευκολυνθεί γιατί σε περίπτωση εμπρησμού βάσει νόμου (παρ. 3 του άρθρου 18 του ν. 2093/1992)δικαιούται αποζημίωση από το Κράτος...Επειδή όμως ξέρουμε όλοι πόσο χρονοβόρο είναι γι αυτό και προτείναμε την διευκόλυνση του Συναδέλφου από την ΠΟΕΠΛΣ...

Κανείς δεν χαρίζει χρήματα σε κανέναν!!!

Πάμε τώρα στην ουσία...Ο λόγος που το προτείναμε ήταν για να δείξουμε σε όλους όσους θέλουν να τρομοκρατήσουν-εκβιάσουν Συναδέλφους ότι μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας και να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια αλλά ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τσαμπουκάδες και εκβιασμούς ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Αν τους αφήσουμε και περάσει το δικό τους τότε θα έχουν κερδίσει αυτοί!!!

Την επόμενη φορά που ο καθένας από εμάς θα πάει να βεβαιώσει μια παράβαση αν σκέφτεται ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο του (το οποίο μπορεί ακόμα να το χρωστάει στις τράπεζες) και θα το αντιμετωπίσει ΜΟΝΟΣ του στην οικονομική κρίση που ζούμε ,χωρίς την συμπαράσταση των Συναδέλφων τότε δυστυχώς οι εκβιαστές θα έχουν κερδίσει...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ

ONE UNIFORM
ONE TARGET

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

YOU MESS WITH ME
YOU MESS WITH MY WHOLE FAMILY

Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία...
Αυτός είναι ο τρόπος που σκεπτόμαστε εμείς...

Μπορείτε να διαφωνείτε αλλά μην μας προσβάλλετε κιόλας λέγοντας ότι βάζουμε τα αυτοκίνητα και τα λεφτά πάνω από την υγεία των Συναδέλφων ...
Σας παρακαλούμε πολύ...
Ούτε ξέρετε τι προβλήματα υγείας μπορεί να έχουμε εμείς και τα μέλη των οικογενειών μας και πόσα χρήματα χρειαζόμαστε μηνιαίως...
Γι αυτό προσέχετε για τι μας κατηγορείτε!!!

Εμείς απλώς προτείναμε έναν τρόπο να περάσουμε ως Λιμενικοί ένα μήνυμα ενότητας στην κοινωνία και κυρίως στους εκβιαστές ότι δεν λυγίζουμε σε εκβιασμούς και ότι παρά τις διαφορές μας στις δύσκολες στιγμές είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά...

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΧΟΛΗΘΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.... ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά ρε! θα πληρώσουμε το αυτοκίνητο ενός Λιμενάρχη; Γιατί; πότε οι γαλαζοαίματοι έκαναν κάτι καλό για το προσωπικό τους; Όλες οι προσπάθειες τους αναλώνονται στο πώς θα σβήσουν καμιά παράβαση ταπεινωνοντας τον συνάδελφο που κάνει την δουλειά του για να φανούν αυτοί και πως να τρέχουν το προσωπικό τους άσκοπα και άδικα. Αίσχος και μόνο που το προτείνατε.Ο κος Λιμενάρχης παίρνει τον μισθό του που είναι πολύ καλύτερος απο τον δικό μου που είμαι χαμηλόβαθμος οπότε να πληρώσει μόνος του.Και εσείς εδώ να κόψετε τα τσατσιλίκια σας. Εδώ δεν πληρωνόμαστε φάρμακα και οδοιπορικά δεν προέχει το αυτοκίνητο του Λιμενάρχη. Ντροπή σας !

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απολύτως με τον προλαλήσαντα. Εαν ο Λιμενάρχης ενόχλησε οργανωμένα εγκληματικά συμφέροντα (και καλά!!!) να βγεί έξω στο δρόμο , να κάνει αστυνομική δουλεια να τους συλλάβει και όλοι μαζί να τους δούμε να πληρώνουν μέχρι τελευταίας δεκάρας την ζημιά και να μπαίνουν και φυλακή. Εκεί θα πω μπράβο.Αλλά τη στιγμή που μας έχουν διαλύσει οικονομικά δεν δέχομαι ούτε και εγώ , καν σαν θέμα συζήτησης να αποζημιωθεί ο καημένος "λιμενάρχης" για ένα αμάξι.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι και μη, υπάρχει ο Λ.Α.Π. (λογαριασμός αλληλοβοήθειας προσωπικού) όπου μας κρατάνε κάθε μήνα 3 ευρώ. Αν ο Λ/χης είναι μέλος (δηλ. πληρώνει τα 3 ευρώ το μήνα) και θεωρεί ότι η ζημιά/καταστροφή που έπαθε εμπίπτει στις αποζημιώσεις που χορηγεί ο Λ.Α.Π., ας κάνει αίτημα ώστε να εξεταστεί η υπόθεσή του.