Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κρίσεις Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πειραιάς, 14-03-2012
Αριθμ Πρωτ.: 11/12

Διανύουμε ήδη το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να ολοκληρώνονται σταδιακά οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αυτές ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας άγονης (μέσω δηλώσεων) πολιτικής αντιπαράθεσης και μάλιστα μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής τους.

Η κορυφαία αλλά και κρίσιμη αυτή διαδικασία αξιολόγησης των στελεχών, για άλλη μια φορά, επιχειρείται να εξαρτηθεί από εξωγενής παράγοντες, που καμία σχέση δεν έχουν με την προσφορά και τις ικανότητες ενός εκάστου.


Επειδή το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο περί κρίσεων και προαγωγών είναι συγκεκριμένο και δεσμευτικό για όλους, καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να αποσαφηνίσει άμεσα τις προθέσεις της, προκειμένου τα στελέχη αφοσιωθούν απερίσπαστα στο έργο τους.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mrabo gia thn episimansi kai tin anakoinosi. exoyn katastratigisei oloyw toys nomoys. na ginoyn oi ktiseis opos problepete .kai xvris simiomatakia apo pasok kai nd . na bgoyn oi aksioi ....