Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ολοκλήρωση επεξεργασίας Π.Δ.

Πειραιάς, 14 Ιουνίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη, το αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ ολοκλήρωσε την επεξεργασία του ΠΔ «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής» και προωθείται προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται μια σημαντική θεσμική παρέμβαση για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τις διατάξεις της οποίας σας είχαμε ήδη γνωστοποιήσει.

Είναι φανερό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, πολλές από τις διατάξεις του Π.Δ. έγιναν αντικείμενο στοχοποίησης και παρασκηνιακών ενεργειών, με σκοπό την αφαίρεσή τους.

Όλη αυτή η πολεμική που δημιουργήθηκε, έπεσε στο κενό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, είναι πλέον προβλέψιμοι για να είναι αποτελεσματικοί.
Εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και που δεν είναι άλλος, από τον δρόμο της προσπάθειας, της συνέπειας, της μάχης, του αγώνα, για να θωρακίσουμε του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με θεσμούς και λειτουργίες που δεν θα του επιτρέψουν, την επιστροφή στο παρελθόν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καποιοι γαλοναδες και οχι μονο ξεκινησαν να μαζευουν τα πραγματακια τους ......ετσι ειναι κυριοι καποτε ολα τελειωνουν και ερχεται η ωρα της μουτζας .......Και για σας εκει στην πρασινη ΠΟΕΠΛΣ τωρα που οι δικοι σας θα παρουν απο τα 3 το μακρυτερο να δουμε ποσα ΠΔ θα περασετε ?????? και ποσα απο οσα περασατε θα αλλαξουν .......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΤΕΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .....ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ...ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???? ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΄΄ΨΙΛΟΙ΄΄ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΓΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΡΩΤΑΩ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΛΦ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΣΤΕΣ,ΟΙ ΥΞ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ.ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΑΔΙΚΑ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

"...να δουμε ποσα ΠΔ θα περασετε? και ποσα απο οσα περασατε θα αλλαξουν"

Έχεις υπόψη σου ποιός είναι υπεύθυνος τμήματος Ε.Δ. και Σ.Α. του ΣΥΡΙΖΑ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στη ποεπλσ για το εργο που παρουσιαζει μπραβο και στον δριβακο που απαντησε στον καμμενο "Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛ.Σ ξεκαθάρισε, πως, η Ομοσπονδία δεν δέχεται με τίποτα να θεωρούνται οι λιμενικοί υπάλληλοι των εφοπλιστών και να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο!!! " οσο για την ΠΕΑΛΣ αστα και πολυ τους παει να ασχολουμε μαζι τους

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ .ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ . ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ,ΠΟΙΑ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ??? ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ???, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΟΙΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ,ΑΠΛΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1 ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ......ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 9% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ....ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ .ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μην ασχολείστε αλλά να ξέρετε ότι από τη Δευτέρα το πρωί θα ασχολούνται μαζί σας ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑς ........αλλά και με κάποιους άλλους φίλους σας που είχαν καβαλήσει το καλάμι 3 χρόνια και ενεργούσαν αυθαίρετα και με γνώμονα την πράσινη σημαία και την πάρτη τους και πάντα εις βάρος των νέων αξιωματικών , .........Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι όποιος βγει αύριο βράδυ θα περάσει καλά ........ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΞΑΝΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ [ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ] .
ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ .........ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ .....ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .....ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό κάνατε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση σε γνωστό ΟΥΖΕΡΊ ΣΤΟ ΜΟΣΧΆΤΟ....... , καμιά 40αρια από εσάς .......ΟΛΑ ΜΑΘΑΊΝΟΝΤΑΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 7.28 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ?ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

"συνάντηση σε γνωστό ΟΥΖΕΡΊ ΣΤΟ ΜΟΣΧΆΤΟ"

Για λέγε, για λέγε :) :) :)