Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πτυχίο Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ Κωνσταντίνος / tripolitisk@hcg.gr
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ ΣΑΜΟΥ Σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 1 του νόμου 3865/2010 ΦΕΚ 120 Α΄ /2010 «Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις» για τον υπολογισμό του χρόνου θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος των στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας και κατά συνέπεια των λιμενικών προσμετράται ο ελάχιστος χρόνος σπουδών ανεξαρτήτως του χρόνου κατάταξης για την απόκτηση ενός πτυχίου σχολής Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Στο Λιμενικό Σώμα υπηρετούν εκατοντάδες συνάδελφοι πτυχιούχοι Α.Ε.Ν. και στους περισσότερους μάλιστα το πτυχίο ήταν τυπικό προσόν κατάταξής τους στο Λιμενικό Σώμα.

Σαν πτυχιούχος Α.Ε.Ν. (πρώην Α.Δ.Σ.Ε.Ν.) κατέθεσα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βεβαίωση σπουδών μου και ζήτησα να μου αναγνωρισθεί (να πληρώσω) το χρόνο σπουδών μου (τριετής) προκειμένου ο χρόνος αυτός να λογιστεί ως συντάξιμος. Από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έλαβα την απάντηση ότι οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού δεν συμπεριλαμβάνονταν στην Ανώτατη εκπαίδευση και κατά συνέπεια ο χρόνος φοίτησης σε αυτές δεν μπορεί να αναγνωριστεί και δεν λογίζεται ως συντάξιμος χρόνος και μάλιστα μου ανέφεραν ότι όσες πράξεις έχουν γίνει μέχρι σήμερα (πολλοί έχουν αναγνωρίσει το χρόνο σπουδών τους) ενδεχομένως και να ανακληθούν.


Σύμφωνα με:
Α) με το άρθρο 24 και την παράγραφο 1 του άρθρου 49 του Ν. 576/77 (ΦΕΚ 102Α),
Β) της παρ. 8 του άρθρου 31 του Ν. 2638/98 (ΦΕΚ 204Α) και
Γ) του άρθρου 66 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄/73) Κ.Δ.Ν.Δ.,
οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ανήκουν στην Τρίτη βαθμίδα της Ανώτερης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 2638/98 όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 15 (δ) του Ν. 2743/99 (ΦΕΚ 211Α /99) εξισώνονται τα διπλώματα Α.Ε.Ν. και Α.Δ.Σ.Ε.Ν.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι Α.Ε.Ν. ανήκουν στην Τρίτη βαθμίδα μη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και είναι ομοταγείς (ίδιου επιπέδου) αλλά ΟΧΙ ΙΣΟΤΙΜΕΣ προς τα Τ.Ε.Ι.

Έτσι λοιπόν μέχρι σήμερα οι Α.Ε.Ν. ουδέποτε έγιναν ισότιμες με τα Τ.Ε.Ι. και κατά συνέπεια το πτυχίο τους δεν θεωρείται πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης όπως πλέον θεωρείται το πτυχίο των Τ.Ε.Ι.

Στους δημοσίους υπαλλήλους σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν.3865/10 ο χρόνος σπουδών, όχι μόνο στα ανώτατα αλλά και στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ακόμη και σε μέσες επαγγελματικές σχολές, θεωρείται ως συντάξιμος χρόνος με μόνη προϋπόθεση ο χρόνος αυτός να διανύθηκε μετά το 17ο έτος της ηλικίας. Σε αντίθεση με εμάς τους Λιμενικούς όπου το πτυχίο πρέπει να είναι αποκλειστικά ανώτατης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Καλούνται οι συναρμόδιοι Υπουργοί Α.Α.Ν και ΠΑΙΔΕΙΑΣ, να δώσουν άμεση λύση προκειμένου αποκατασταθούν οι χιλιάδες απόφοιτοι Α.Ε.Ν. οι οποίοι μετά από χρόνια διαπιστώνουν ότι το πτυχίο τους δεν έχει καμία αξία.
http://neaplefsi.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΕΝ ....

Ανώνυμος είπε...

κανονικά κκαι τον χρόνο που είμαστε άνεργοι έπρεπε αν τον πληρώναμε να αναγνωρίζεται ως συντάξιμος.

Ανώνυμος είπε...

9 χρονια στα πλωτα , 3 χρονια θαλασια υπηρεσια , 4 χρονια ΑΕΝ ,18 μηνες ΣΝΔ και υπηρετησα και στο ΠΝ, και το αποτελεσμα ειναι να παιρνω 1200 ευρω και να περιμενω να συμπληρωσω 35 ετη υπηρεσιας εκ των οποιων της ΑΕΝ δεν αναγνωριζονται , για να φυγω στα 60 μου .......

Ανώνυμος είπε...

το εδάφιο α΄της ιβ΄ περίπτωσης αντικαθιστάτε και όχι όλη η ιβ΄ περίπτωση .
μήπως χρειαζόμαστε διευκρίνηση του νόμου από ειδικούς και όχι συμπεράσματα από το ΓΛΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΕΛΗ.ΑΙ ΙΣΑ ΠΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τόσο συγχισμένος που πόσταρες σε λάθος θέμα. Επίσης, εγώ δεν κάνω ισχυρισμούς, παραθέτω βίντεο και γεγονότα και ρωτώ συγκεκριμένα πράγματα. Αν σε ενοχλεί, λυπάμαι αλλά έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Άμα ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και εγκαθιδρύσει χούντα και τρομοκρατία όπως επιθυμεί ο κ. Ζίζεκ, τότε να μας απαγορεύσετε κάθε έκφραση, αλλά τώρα μπορούμε ακόμα να ρωτάμε. Εντάξει τσιπράκο;

Υ.Γ. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και ακόμα καμμία απάντηση για τα ερωτήματα που σου έθεσα. Έχεις δίκιο πάντως, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ,ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού φαφώθηκες, λευκό θα ψηφίσω γιατί δεν ελπίζω σε κανέναν. Οι μεν μας ξεπούλησαν, οι δε όχι μόνο δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη για τους χειρισμούς τους στο οικονομικό, αλλά με τρομάζει η προοπτική να εφαρμοστούν οι ιδέες που διακηρύσσουν στο μεταναστευτικό (υπηκοότητα σε όλους τους λαθρομετανάστες και ελευθερία να φέρουν και το συγγενολόι τους) και στην άμυνα (θα ρισκάρουμε την μείωση των εξοπλισμών). Και έχω ξαναγράψει ότι ακόμα και τη χρεοκοπία θα την έχουμε ξεχάσει σε 15 χρόνια, αλλά για τις απώλειες εδαφών θα κλαίμε για αιώνες ίσως.

Τώρα, περιμένω τα σχόλιά σου για τα θέματα που έθιξα. Αν είσαι έντιμος θα μου απαντήσεις χωρίς περιστροφές, αν είσαι πολιτικό λαμόγιο θα υπεκφύγεις πετώντας τη μπάλλα στην εξέδρα.

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ"

Το πρόβλημα φίλε είναι ότι δεν θα πας μόνο εσύ για άλλα, θα πάει όλη η πατρίδα μας. (Μια διευκρίνιση για να δω μήπως χάνω τσάμπα την ώρα μου: η έννοια "πατρίδα" σημαίνει κάτι για σένα ή είσαι ένας από αυτούς που δεν κολώνουν να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τη Θράκη στους Τούρκους και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στους πακιστανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες;)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ,ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, λάθος μου που ασχολήθηκα γιατί εσύ κάνεις προπαγάνδα και δεν είσαι διατεθειμένος να συζητήσεις ότι δεν σε συμφέρει. Συγχαρητήρια για την ωραία παράσταση και καληνύχτα. Και τις φουστιές περί εξωγηίνων άστες, όχι σε μένα. Γιατί εγώ έθεσα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ στηριγμένα σε όσα έχουν κατά καιρούς πεί οι ίδιοι οι Συριζαίοι. Αλλά κάτι αριστερά γκαιμπελάκια σαν και σένα μόνο έτσι έχουν συνηθίσει να λειτουργούν. Καληνύχτα και καλό σου ξημέρωμα (αν και δεν βλέπω να ξημερώνει στον εγκέφαλό σου)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ,ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μην προκαλείς, έχω κι άλλα πολλά:
http://youtu.be/LVXBhI52MKc

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=xCkeDfQO3Y8&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!