Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ., με την μέχρι τώρα πολιτική τους, διέλυσαν τις υπηρεσίες και εξαθλίωσαν τα Σώματα Ασφαλείας και τα στελέχη τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα θεσμικά-οικονομικά αιτήματα των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και την λειτουργία των υπηρεσιών, έχει καταθέσει πολλές ερωτήσεις και έχει ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο. Στα υπό συζήτηση νομοσχέδια στη Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προέβαλαν τα δίκαια αιτήματα των ενστόλων και κατέθεταν προτάσεις επίλυσης τους. Στους κοινωνικούς αγώνες ήταν δίπλα στα σωματεία τους, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.
Οι θιασώτες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.:
· μείωσαν τα εισοδήματα των ένστολων μέχρι 40%., κόβοντας μισθούς συντάξεις και μερίσματα
· με το PSI εξαφάνισαν τα 2/3 των χρημάτων των Μετοχικών και Επικουρικών τους Ταμείων.
· μετά τις εκλογές του Ιουνίου, έχουν εξαγγείλει, εξαιτίας των δανειακών συμβάσεων και δεσμεύσεων στην ΤΡΟΙΚΑ , νέες περικοπές στο μισθολόγιο τους, μειώνοντας περαιτέρω μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Οι αστυνομικές, πυροσβεστικές και λιμενικές υπηρεσίες επλήγησαν άμεσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Μειώθηκαν δραματικά οι λειτουργικές δαπάνες τους. Τα επιχειρησιακά τους μέσα, (οχήματα – εναέρια - πλωτά) μένουν ασυντήρητα.
Σήμερα δυστυχώς, η λειτουργία των υπηρεσιών και των επιχειρησιακών μεσών στηρίζεται στο φιλότιμο του προσωπικού, και στην αναζήτηση «φιλεύσπλαχνων» χορηγών.
Τα μέσα αυτοπροστασίας τους είναι λιγοστά και πεπαλαιωμένα Το ένστολο προσωπικό συνεχίζει να βρίσκεται εκτός προστασίας των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας, ενώ η πρόσβαση τους σε γιατρούς και φάρμακα έχει εκμηδενιστεί από το χρεοκοπημένο σύστημα υγείας.
Με πρόσφατο νόμο που ψήφισε στην Βουλή η μνημονιακή κυβέρνηση, δίνεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, από την αστυνομία σε ιδιώτες με αμοιβή. Δείχνει πως αντιλαμβάνονται την δημόσια τάξη και ασφάλεια:.Όσοι έχουν χρήματα, εκτός από τις εταιρείες security, θα μπορούν να εξαγοράζουν και τις υπηρεσίες της αστυνομίας. Το αστυνομικό προσωπικό, που θα χρησιμοποιείται από ιδιώτες με αμοιβή θα λείψει από τις γειτονιές και το πλευρό του φτωχού πολίτη. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια, από δικαίωμα όλων των πολιτών, γίνεται δικαίωμα μόνο των πλουσίων.
Αστυνόμευση και όχι αστυνομοκρατία.
Την ίδια στιγμή, που οι υπηρέτες του μνημονίου μεταφέρουν, προεκλογικά, την ατζέντα στην εγκληματικότητα,η φιλοσοφία της πολιτικής τους επιλογής είναι να γεμίζουν την Αθήνα με κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τη διάλυση των λαϊκών κινητοποιήσεων και όχι την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στις γειτονιές.
Κατάργηση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. Ένταξη των ειδικών μονάδων στα αστυνομικά τμήματα, με ταυτόχρονη δημιουργία υπηρεσιών αντιμετώπισης κρίσεων (φυσικές καταστροφές, ακραία εγκληματικότητα και βία). Άμεση απόσυρση απαγορευμένων- επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία χημικών και υλικών.
Διαχωρισμός των αρμοδιοτήτων αστυνόμευσης από την προανακριτική λειτουργία και από την υποβοηθητική προς τη Δικαιοσύνη αρμοδιότητα. Στελέχωση της Δικαστικής Αστυνομίας.


Η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών και τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στην καταστολή των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών. Η αποστολή τους είναι να προσφέρουν κοινωνικό έργο και να επιλαμβάνονται ειδικών εγκληματικών πράξεων. Οι λιμενικοί πρέπει να απεμπλακούν από τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα.
Πρέπει να σταματήσει η τριχοτόμηση του πυροσβεστικού προσωπικού. Να εκσυγχρονιστούν οι βασικές δομές του Π.Σ., να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες και να επικαιροποιηθούν τα επιχειρησιακά σχέδια λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες κλιματικές αλλαγές και την αλλαγή των κοινωνικοοικονομικών σχέσεων.
Η δημόσια τάξη, η ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι συνταγματικά δικαιώματα με όρους ισονομίας και ισοτιμίας για όλους τους πολίτες και πρέπει να απεμπλακούν από τα μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια της κάθε κυβέρνησης.
Η επιλογή των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να γίνεται με διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια αξιολόγησης, που θα βασίζονται στα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα. Η επιλογή θα εγκρίνεται από διαρκή διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία θα στηρίζει και θα ελέγχει το έργο τους.
Είναι αναγκαία η μεταρρύθμιση και η ριζική αναδιοργάνωση των Σωμάτων Ασφαλείας σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας με αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.
Είναι αναγκαίος ο επανασχεδιασμός της αντι-εγκληματικής πολιτικής με στόχο να αντιμετωπιστούν οι εγκέφαλοι του οργανωμένου εγκλήματος και τα κυκλώματα τους Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται αποκλειστικά στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται, η οποία περιθωριοποιεί μεγάλα κομμάτια πληθυσμού , που εύκολα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα κυκλώματα αυτά. Το πρόβλημα δεν καταπολεμάται μόνο με αστυνομικά μέτρα, αλλά με πολιτικές που αντιμετωπίζουν τα αίτια του.
Η πρόσληψη του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, πρέπει να γίνεται μέσω πανελλαδικών εξετάσεων για τους λιμενικούς, πυροσβέστες και αστυνομικούς. Η εξέλιξη τους πρέπει να γίνεται μέσα από ένα αντικειμενικό σύστημα κρίσεων και προαγωγών που θα σπάσει την κομματικοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις.
Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να ακλουθεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, να είναι διαρκής και επαγγελματική, ώστε να τα προετοιμάζει να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις υψηλές απαιτήσεις της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας της χώρας , αγαθά αναγκαία για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Είναι απαραίτητη η ίδρυση Πανεπιστημίου Σωμάτων Ασφαλείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι λιμενικοί εκπαιδεύονται ακόμη σε στρατόπεδα του Πολεμικού Ναυτικού, χωρίς να διαθέτουν δική τους Ακαδημία. Ίδρυση Ακαδημίας Λ.Σ.-Ε.Α. και ένταξη όλων των Ακαδημιών στο Πανεπιστήμιο Σωμάτων Ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί επιχειρούν κάθε μέρα σε συνθήκες ακραίες, με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και ανθυγιεινότητας. Άμεσα θα πρέπει να γίνει εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο στους χώρους εργασίας τους όσο και στις αστυνομικές, πυροσβεστικές και λιμενικές επιχειρήσεις.
Ο ένστολος εργαζόμενος πρέπει να έχει πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, χωρίς αντιδημοκρατικές εξαιρέσεις. Άμεσα πρέπει αν υλοποιηθεί η θεσμική κατοχύρωση της συμμετοχής των εκπροσώπων τους σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια και στα ασφαλιστικά ταμεία.
Μπροστά στην οικονομική τους εξαθλίωση αποτελεί μονόδρομο η ανατροπή των νόμων του μνημονίου που σφαγίασαν τις αποδοχές των εν ενεργεία στελεχών, των αποστράτων και διέλυσαν τη λειτουργία των υπηρεσιών.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά το μόνο κόμμα που δεν θέλει τον Σ.Π.Κ στο λιμενικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.θα τρελλαθώ

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό θα είναι και το πρώτο κόμμα στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο κρατήστε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, θα είναι το τελευταίο και συλλεκτικό!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

άκου τον άλλον "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!" παιδιά μη λέτε μετά ότι υπάρχει μέλλον.... αφού τα βλέπετε, η μακακία είναι ανίκητη!!! άντε αγόρι μου φάε καμιά πρωτείνη και πήγαινε γυμναστήριο αύριο και μην πάς να ψηφίσεις, έτσι και αλλιώς άχρηστη θα πάει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΙΝΤΕ ΑΚΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ , ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΞ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΠΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΡΒΥΛΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΟΠΩςΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΚΣΥΡΙΣΤΟΣ ?=150 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ? =200 ΕΥΡΩ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΠΟΝΗΡΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΟΝ ΟΤΕ Η' ΣΤΟΝ ΟΛΠ. ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΤΕ ΜΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......ΤΣΙΠΡΑ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΛΠ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

O KYBOΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η άρνηση του όρου «πατριωτικό» στο όνομα του κόμματος και η πρόταξη της εθνικής ανεξαρτησίας στις προγραμματικές θέσεις ήταν οι δύο βασικές αιτίες που ναυάγησε η προεκλογική συνεργασία του Μίκη Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», μερικές ημέρες μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο Μανώλης Γλέζος είχαν επισκεφτεί τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του προκειμένου να του προτείνουν συμμετοχή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καθώς είχε εκτιμηθεί από τα στελέχη του κόμματος ότι η ένταξή του στις λίστες των ψηφοδελτίων και οι δημόσιες παρεμβάσεις του υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος της Αριστεράς θα του έδιναν επιπλέον δυναμική της τάξης του 5%.

Πράγματι, ο Μίκης Θεοδωράκης άρχισε να συζητάει το ενδεχόμενο με τους κυρίους Τσίπρα και Γλέζο. Σε πρώτη φάση η ιδέα της κατάκτησης της εξουσίας από ένα αριστερό κόμμα ενθουσίασε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και πολιτικό.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν μερικές ημέρες, ωστόσο δεν κατέληξαν πουθενά. Η επικείμενη συνεργασία ναυάγησε μετά την άρνηση του Α.Τσίπρα να αποδεχτεί τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Μίκης Θεοδωράκης για τη συμμετοχή του και τη δημόσια παρουσία του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έβαλε ουσιαστικά δύο απαράβατους, για τον ίδιο, όρους:

α) στον ενοποιημένο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, όπως προέκυψε μετά την αίτηση στον Άρειο Πάγο να μη συμμετέχει πια ως συνασπισμός κομμάτων, ζήτησε να μπει ο όρος «πατριωτικό» στο όνομα και

β) να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ. Και οι δύο αυτοί όροι απορρίφθηκαν από την ηγεσία του κόμματος.

Οι λόγοι της απόρριψης δεν διευκρινίστηκαν, όμως σε κάθε περίπτωση αντέκρουαν στον βασικό πυρήνα της ερμηνείας της κρίσης από τον Μίκη, οποίος είναι η εθνική ανεξαρτησία. Αντί γι’ αυτά του πρότεινε να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και αργότερα, το 2014, να προταθεί από την πλευρά τους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν θέλησε να συζητήσει καν την πρόταση, αφού αφενός είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει και αφετέρου δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στην συνεργασία εφόσον δεν είχαν καλυφθεί οι παραπάνω όροι.

Το μήνυμα Θεοδωράκη σε Τσίπρα

«Παρέλειψες να μιλήσεις για την εθνική ανεξαρτησία»

Λίγες ημέρες μετά το ναυάγιο, ο Μίκης Θεοδωράκης σε άρθρο που διένειμε στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της «Σπίθας» αναφέρεται στις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Αφού χαιρετίζει την απόφασή του να καταγγείλει το μνημόνιο, προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Παρέλειψε όμως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο, τον μέγιστο, τον βασικό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να καταγγελθεί αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο. Και αυτός είναι η επανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας!».

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗ
Όλα τα αιτήματα του τουρκικού προξενείου, ικανοποιούνται στο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ
16.06.2012
Εάν δεν αποτελεί προβοκάτσια και είναι αληθινό, εκφράζονται ως κομματικές θέσεις , όλες
οι ανθελληνικές αιτιάσεις, οπότε οφείλουμε να ξέρουμε την επόμενη μέρα στην Θράκη
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=81998

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ !!!!

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΘΕΊΤΕ ΚΑΛΑ ....ΠΟΛΛΟΊ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ....ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...