Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ,ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ=ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ!
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων¨επισκέφθηκε, χτες το πρωί, το ΥΠτΠ-ΑΡΧΗΓΕΊΟ Λ.Σ και το ΥΠΑΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΉΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΐΑΣ, ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, τον αρχηγό του Λ.Σ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΛΗ και τον α υπαρχηγό,ΘΕΟΔΩΡΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟ.
Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος, ΑΦΟΎ ΠΡΏΤΑ ΕΠΙΣΚΈΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΣΕΔ,
συζήτησε αρκετή ώρα με το προεδρείο της ΠΟΕΠΛ.Σ και εκπρόσωπο της ΠΕΑΛ.Σ, στην αίθουσα συνεντεύξεων του υπουργείου.
Ο κ. Καμμένος ανοιχτά και με ιδιαίτερη θερμή τάχθηκε στο πλευρό των λιμενικών για το σοβαρό πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης, στο οποίο επικεντρώθηκε στην ομιλία του και πολύ σωστά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛ.Σ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΒΑΚΟΣ!
Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" δεν αρκέστηκε στα λόγια.
Εξήγησε στους συνδικαλιστές, πως θα παρέμβει ο ίδιος στον πρωθυπουργό, κ. Πικραμμένο, απαιτώντας άμεση λύση στο πρόβλημα .
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε επίσης, πως είναι υπέρ της επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας, με αρχηγείο ανεξάρτητο, που θα το διοικεί, η εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία του Σώματος.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛ.Σ ξεκαθάρισε, πως, η Ομοσπονδία δεν δέχεται με τίποτα να θεωρούνται οι λιμενικοί υπάλληλοι των εφοπλιστών και να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο!!!
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση του γραμματέα της ΠΕΑΛΣ,κ. Σπύρου Πασσάκου, ο οποίος, ενώ το κυρίαρχο ζήτημα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ήταν η έλλειψη φαρμάκων και γιατρών, που έχει οδηγήσει τους λιμενικούς με τον πενιχρότατο μισθό στην απελπισία, έπεσε σε βαρύτατο φαουλ!!!
Κατά την προσωπική μου άποψη δε ποτέ μα ποτέ,ο πρόεδρος της ΠΕΑΛ.Σ, κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΙΤΑΚΗΣ δεν θα έκανε τόσο τραγικό σφάλμα, τις ημέρες μάλιστα, που και η ΠΕΑΛ.Σ-οφείλουμε δίκαια να της το αναγνωρίσουμε-αγωνίζεται με πολλούς τρόπους, επιδιώκοντας πολύ δυνατά την επίλυση του προβλήματος των φαρμάκων!
Ο κ. Πασσάκος μίλησε στον κ. Καμμένο για την έλλειψη δαπάνης, που επιτρέπει στους αξιωματικούς να μεταβαίνουν στο εξωτερικό, και φυσικά, κατά την προσωπική μου άποψη, πολύ κακώς είπε, πως, οι ...Τούρκοι συμμετέχουν και μάλιστα με πολυπληθείς αντιπροσωπείες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Κ. ΠΑΣΣΆΚΟ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ- ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΛΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΙ ΠΑΝΕ(παλι, όχι όλοι) ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ
ΔΙΆΓΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΒΊΟ ΚΑΤΆ ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τα συντεχνιακά σας αιτήματα, όταν, ο λιμενικός στην παραμεθόριο, κύριε, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, πληρώνει το εμβόλιο και την αντιβίωση του παιδιού του από την τσέπη του, την οποία, το ΔΝΤ και οι υπηρέτες του, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ του την έχουν κυριολεκτικά...αδειάσει...
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ PEIRATIKOREPORTAZ.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: