Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Τα ιδία παντελή μου τα ίδια παντελακη μου

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Τα ιδία παντελή μου τα ίδια παντελακη μου ιδρύθηκε υπουργείο εφοπλιστών σορρυ ΥΕΝ άντε σας έφεξε πάλι οι ναύαρχοι θα πηγαίνουν στις ναυτιλιακές εταιρίες μετά την αποστρατεία και οι εξυπηρετήσεις δεν θα έχουν τελειωμό .ωστόσο οι Λιμενικοί θα εξακολουθούν να αγοράζουν φάρμακα από την τσέπη τους τις στολές θα απευθύνονται και επισήμως σε χορηγούς για επισκευές στα σκάφη .να μην μιλήσω για ακαδημία και εκπαίδευση ουτοπία …. 1919 ερχόμαστε ΑΙΣΧΟΣ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνεις !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λάθος….. δυστυχώς έτσι είναι και χειρότερα πραγματα . πισωγύρισμα το ΥΕΝ με το Λ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται ένα ισχυρό αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας, με ικανό και εξειδικευμένο πολιτικό προσωπικό. Ένα σύγχρονο Υπουργείο, ανοιχτό στους νέους επιστήμονες, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν κάνει ναυτιλιακές σπουδές. Ένα υπουργείο του οικονομικού κύκλου της κυβερνητικής πολιτικής, για να αναδείξει τις σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις και πολιτικές στον τομέα της Εμπορικής Ναυτιλίας και των θαλασσίων συγκοινωνιών.Ορισμένοι επιδιώκουν την παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος. Είμαστε όμως σε άλλη εποχή. Δημιουργήθηκε Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και είναι ενταγμένο πλέον στο νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας. Και ο νέος ρόλος του είναι απολύτως προσαρμοσμένος στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα διαμορφώθηκε ένα αυστηρό πλαίσιο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας διαχωρίζοντας τους μηχανισμούς ελέγχου από τις υπηρεσίες έκδοσης πιστοποιητικών.

Καταργώντας οριστικά ένα απαράδεκτο αδιαφανές καθεστώς για το οποίο η Ελλάδα είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας.

Ανώνυμος είπε...

"Καταργώντας οριστικά ένα απαράδεκτο αδιαφανές καθεστώς για το οποίο η Ελλάδα είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας"

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος. Ο τρόπος διοίκησης της ναυτιλίας με λιμενικούς αξκούς έχαιρε και χαίρει γενικής εκτίμησης σε όλα τα διεθνή όργανα (Ε.Ε., ΙΜΟ) καθώς ασκείται από στελέχη με σπουδές που δεν υστερούν έναντι οποιουδήποτε "πολιτικού προσωπικού". Σας προκαλώ να παρουσιάσετε ΜΙΑ (01) δήλωση αποδοκιμασίας του συγκεκριμενου μοντέλου από κάποια επώνυμη διεθνή πηγή.

"Ορισμένοι επιδιώκουν την παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος"
Το παλαιό καθεστώς όπως το λέτε, ποτέ δεν καταργήθηκε και για αυτό το λόγο δεν θα παλινορθωθεί, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί.

"Δημιουργήθηκε Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και είναι ενταγμένο πλέον στο νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας..."
Αν καταλαβαίνω σωστά, εσείς είστε κάποιος με ναυτιλιακές σπουδές που λαχταράτε να σταδιοδρομήσετε με όχημα το νέο ΥΕΝ. Με ποιά λογική έχετε άποψη και για το δόγμα εσωτερικής ασφαλείας της χώρας; Αφήστε το αυτό καλύτερα στους ειδικούς να το διαμορφώσουν.

Και τέλος, για να αντιληφθούν οι μη γνωρίζοντες ποιοί είναι αυτοί που (αυτο)προβάλλονται ως φωστήρες της μορφωσης και του ήθους που θα απομακρύνουν τους διεφθαρμένους λιμενικούς από τη ναυτιλία και θα την οδηγήσουν σε νέες δόξες, διαβάστε τι εκτίμηση έχουν οι ίδιοι για τους συναδέλφους τους:
http://www.topapi.gr/oldversion/229b.html

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια ουσιαστική απάντηση...

Ανώνυμος είπε...

Και να διευκρινίσω για όσα έγραψα παραπάνω, δεν θεωρώ μονόδρομο την άσκηση της ναυτλιακής πολιτικής από λιμενικούς, δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μεγάλες αδυναμίες και δεν θα θεωρήσω την απομάκρυνσή τους από αυτή καταστροφή. Αλλά εξαγριώνομαι όταν τα ΛΑΜΟΓΙΑ (δεν τους χαρακτηρίζω εγώ, η κα Χαρλαύτη το λέει) προβάλλονται ως η εναλλακτική. Διαβάστε το link παραπάνω και όποιος μπορεί ας με αμφισβητήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΥΕΝ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΛΕΕΙ. ΣΚΕΤΟ########
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ?
ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΥΤΟ? ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΗ Η ΕΦΟΡΙΑ.
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΙΑΣ.
Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν θεωρω τον εαυτο μου λαμογιο επειδη θεωρω οτι το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ πρεπει να ειναι στο ιδιο υπουργειο με ολα τα σωματα ασφαλειας. απο τα 7500 στελεχη του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ποσα ασχολουνται αμιγως με την ναυτλια? η μεταφορα ενος σωματος ασφαλειας σε ενα οικονομικο υπουργειο ειναι σωστη ? η τιθεται υπο αμφισβητηση ο ρολος του σαν σωμα ασφαλειας ? και αυτο πρεπει να μας προβληματισει κυριως τισ συνδικαλιστικες μας οργανωσεις που οφειλουν να μας εκπροσωπουν με το καλυτερο δυνατο τροπο?πρεπει λοιπον το σωμα να παρει ταυτοτητα (αστυνομικη -στρατιωτικη-δημοσιου) προσωπικα ειμαι καθετος σε ενα αστυνομικο σωμα με τις καταλληλες μεταρυθμισεις που πρεπει να γινουν . ολοι ειδαμε εκ των εσω ποσο δυσκολο ηταν να μετατραπει το σωμα σε μια συγχρονη ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ και ποσο ευκολο να γυρισουμε στο 1919 που τοτε ειχαμε υπουργειο με την ονομασια ναυτιλιας

Ανώνυμος είπε...

"δεν θεωρω τον εαυτο μου λαμογιο"

Σας παρακαλώ μη με αναγκάζετε να διευκρινίζω αυτά που σαφώς είπα. Ως λαμόγια περιγράφει η κα Χαρλαύτη στην επιστολή της τους καθηγητές-κλειδιά στο ναυτιλιακό του ΠΑΠΕΙ. Αυτοί δε είναι που προβάλλονται από κάποιους ως Η ΛΥΣΗ για την πρόοδο της ναυτιλίας. Περιμένω πάντως απόψεις επί των συγκεκριμένων θεμάτων:
1) Ποιός έχει ασκήσει σφοδρή κριτική και
2) Πιστεύετε ότι η εμπλοκή των παραπάνω τύπων με την Ελληνική ναυτιλία θα βελτιώσει την κατάσταση;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 4:03:00 μμ, η άποψή σου είναι σαφώς διατυπωμένη και δεν χρήζει περαιτέρω επεξηγήσεως. Αλλά επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι έχουν μια συγκεκριμένη θεώρηση των πραγμάτων, δεν σημαίνει ότι θα την επιβάλλεις και με το ζόρι. Αυτοί που αποφασίζουν -καλώς ή κακώς- χαράσσουν μία ρότα, εσένα αν δεν σου αρκεί το να εκφράζεις την άποψή σου ελεύθερα, μπορείς να παραιτηθείς και να αναζητήσεις μια άλλη σταδιοδρομία...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΕΝ-ΛΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .......ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΦ ,ΥΠΑΞ , ΑΞ ΔΥΛΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ..... ΣΤΟΛΗ ΦΟΡΑΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΊΤΕ .... ΑΝ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ .......ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΧΕΣΤΉΚΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ .....ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ .........ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΑΝ ΑΠΛΑ ΟΡΝΤΙΝΆΝΤΣΕΣ ΜΑΣ.......ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΑ ΚΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....

Ανώνυμος είπε...

αρε ελλαδαρα οι εφοπλιστες κανουν οτι θελουν και οι αξιωματικαρες χαιρονται που θα ειναι και με τη βουλα υπαλληλοι τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ. Υπουργείο Εφοπλιστών πρέπει να λέγετε το νέο Υπουργείο Ναυτιλίας, το πάλε ποτέ Υ.Ε.Ν. Υπουργός Εφοπλιστής, Υφυπουργός Εφοπλιστής, Αξιωματικοί Λ.Σ. υπάλληλοι τους και Υπαξ/κοί και Λιμενοφύλακες ορτινάτζες τους. Συγχαρητήρια!!! Πρέπει να εδραιώσουν και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς και εσύ ρε ανώνυμε και ανεγκέφαλε Αξιωματικέ που στην φωτογραφική προκήρυξη που σε προλάβανε στο Λ.Σ. μόνο ολόσωμη φωτογραφία σου σαν τα κουνελάκια του playboy δεν είχανε. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κ....οι!!!

Ανώνυμος είπε...

Να είχατε μυαλό να μην την πατάγατε ........ ακτοφυλακες και μακακιες ...... τι ακτοφυλακες ...ρε τεμπελοχανάδες, άσχετοι , που η μόνη σχεση με τη θαλασσα ειναι η ηλιοθεραπεία στις παραλιες και με οπλα-επιχειρησεις τα έργα του πράκτορα 007..... κοροϊδεύεται τον κοσμο , κοροϊδεύεται και τους εαυτούς σας ρε????? ουτε το 90% των στελεχων δεν τολμα να πιασει οπλο , να παει σε μετρα , να μπει σε πλωτο και θελετε οι μακακες του 10% να σας ξελασπώνουν ....και στο ονομα του βλακα να σας λενε ακτοφυλακες ????? Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΨΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

vrise oso theleis oi limenofilakes theloun aktofilaki gege

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠ@#$ΛΟ ΩΣ ΣΩΜΑ . ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ;!!!
ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ 6 ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΟΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΈΝΑ , ΠΟΥ ???? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΩΝ στο pealsgr.blogspot.com .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ....ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Τσιρακια και γλυφτες των χρυσοκλαρατων .... ρουφιανοι Ακτοφύλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ???? ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ,Ο Γ.Γ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΔ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ.... ΑΡΑΧΤΟΙ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ .Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΎΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ......Η ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 0715 ........ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ,κ. Γ.Γ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ .......!!!!!!! KΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, κ.ΤΑΜΙΑ ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ .......!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ .......

Ανώνυμος είπε...

Από όσους υποστηρίζουν μετά μανίας την έννοια της ''ακτοφυλακής'' και την ανάγκη σύνδεσης του Λιμενικού Σώματος με τα άλλα σώματα ασφαλείας, θα μπορούσαν να μου πουν τι άλλαξε εκτός από την ταμπέλα του Σώματος τα τελευταία χρόνια; Η απάντηση είναι απλή: ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Η όλη ιστορία έγινε για την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και για τον έλεγχο του Σώματος, χωρίς καμία ουσιαστική μέριμνα για να γίνει ένα αμιγές ''σώμα ασφαλείας'' με την έννοια της αστυνομίας.
Σε κάθε περίπτωση, το Λιμενικό Σώμα ουδέποτε υπήρξε αμιγώς Σώμα Ασφαλείας. Ήταν ένας αχταρμάς, και όσοι υπηρετούν σήμερα, κατατάχθηκαν στον αχταρμά. Επομένως, δεν μπορώ να αντιληφθώ την πρεμούρα ορισμένων σώνει και καλά να γίνει ένα αμιγές σώμα ασφαλείας το Λιμενικό. Και όποιος ήθελε να γίνει αστυνόμος, θα μπορούσε να καταταχθεί στην ΕΛΑΣ.....