Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Re: Δυστυχώς, ο πόλεμος που δέχτηκε το ΠΔ περι ιεραρχιας από την μισή ΠΕΑΛΣ και από μιά μικρή μερίδα Ανώτατων Αξιωματικών ήταν μεγάλος, συνεχής και αδιάκοπος.Ομως η Μάχη τελείωσε, ο πόλεμος κερδήθηκε .....

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗ ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ,ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
  • ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ , 
  • ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ 250 ΠΛΩΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΝΔ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΝΔ , ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 3-4 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ , 
  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ,ΣΤΥΛΟ,ΜΕΛΑΝΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ PC , Κ.Λ.Π........... 
ΓΙΝΕΤE ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.


ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΔ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΡΑΖΑΝ .......

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ OI ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛEIΣ ΚΟΣΜΟ.....
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ..... , ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ..................

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.......... 

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ , ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ <<<ΠΟΛΕΜΟ>> ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΓΑΛΟΝΙΑ “ΣΝΔ” ............... 

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ............ΕΣΕΙΣ????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 1430 .......ΕΣΕΙΣ????


Αναδημοσιευση απο costagarda.blogspot

H Μάχη τελείωσε, ο πόλεμος κερδήθηκε - ΠΔ «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατείες, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ»

Ιστορική μέρα για το Σώμα μας και ιδιαίτερα για τους Λ/Φ αλλά και τους Υπαξιωματικούς (εννοώ τους προερχόμενους από τις αντίστοιχες Σχολές) αποτελεί η χτεσινή μέρα.

Το γεγονός που την κάνει τόσο σημαντική, είναι η υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενός Π.Δ. Ένα Π.Δ. το οποίο φτιάχτηκε και υποστηρίχτηκε με σθένος από την ΠΟΕΠΛΣ, παρά τον διαρκή πόλεμο που δέχτηκε από μερίδα Αξιωματικών μας.




Η σημαντικότερη διάταξη η οποία αφορά τους προερχόμενους από Σχολή Λ/Φ, είναι οτι θα γίνονται πλέον εν' ενεργεία Αξιωματικοί (στα 26 χρόνια Υπηρεσίας Σημαιοφόροι) και θα διέπονται από τις μισθολογικές διατάξεις (αποστρατεία) των προερχομένων από την Σχολή Υπαξιωματικών.

Επίσης, όσοι εκ Λ/Φ έχουν πτυχία πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα βγαίνουν εκτός οργανικών θέσεων (ΕΟΘ) και οι βαθμολογική τους εξέλιξη θα είναι κατά έναν χρόνο νωρίτερα στους βαθμούς του Ανθ/στη και Σημαιοφόρου.

Όσον αφορά τους προερχόμενους από την Σχολή Υπαξιωματικών, άρεται μιά αδικία η οποία αφορούσε την αρχαιότητα. Πλέον, μεταξύ ομοιόβαθμων Αξιωματικών, δεν θα θεωρείται αρχαιότερος ο προερχόμενος από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αλλά αυτός που θα έχει προαχθεί πρώτος στον βαθμό.

Επίσης, στα 26 χρόνια Υπηρεσίας θα φέρουν πλέον τον βαθμό του Πλωτάρχη (οι ΕΟΘ κατά ένα χρόνο νωρίτερα).



Δυστυχώς, ο πόλεμος που δέχτηκε το ΠΔ «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατείες, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ» από την μισή ΠΕΑΛΣ (ευτυχώς στις διατάξεις της υπάρχουν και αρκετοί δίκαιοι) και από μιά μικρή μερίδα Ανώτατων Αξιωματικών ήταν μεγάλος, συνεχής και αδιάκοπος. Ευτυχώς οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό. Ευτυχώς οι άδικες και παράλογες απαιτήσεις τους δεν εισακούστηκαν. Δυστυχώς, ορισμένοι οι οποίοι ευτυχώς αποτελούν την μικρή μειοψηφία στο Σώμα μας, δεν προσβλέπουν στο γενικό καλό του Σώματος και όλων των βαθμίδων του Προσωπικού, αλλά κοιτάζουν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και όφελος.
Αναδημοσιευση απο costagarda.blogspot

Αναδημοσιευση απο ΠΟΕΠΛΣ


Ολοκλήρωση επεξεργασίας Π.Δ.


Πειραιάς, 14 Ιουνίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη, το αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ ολοκλήρωσε την επεξεργασία του ΠΔ «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής» και προωθείται προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται μια σημαντική θεσμική παρέμβαση για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τις διατάξεις της οποίας σας είχαμε ήδη γνωστοποιήσει.

Είναι φανερό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, πολλές από τις διατάξεις του Π.Δ. έγιναν αντικείμενο στοχοποίησης και παρασκηνιακών ενεργειών, με σκοπό την αφαίρεσή τους.

Όλη αυτή η πολεμική που δημιουργήθηκε, έπεσε στο κενό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, είναι πλέον προβλέψιμοι και άρα μη αποτελεσματικοί.

Εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και που δεν είναι άλλος, από τον δρόμο της προσπάθειας, της συνέπειας, της μάχης, του αγώνα, για να θωρακίσουμε του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με θεσμούς και λειτουργίες που δεν θα του επιτρέψουν, την επιστροφή στο παρελθόν.

Για το Δ.Σ.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΑΧ ΑΧ ΠΩΣ ΕΤΣΟΥΞΕ!!!!
Με στην συνδικαλιστική σας ανυπαρξία πως πάτε ως ΠΕΑΛΣ θα σας περάσουμε βαθμολογικά και οι ΛΦ . Είναι καιρός πλέον να αναζητάτε να εγγραφούν ως μέλη σας και οι ΛΦ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Λ/Φ και τώρα που θα γίνω σημαιοφόρος θέλω να αγωνίζεται η ΠΕΑΛΣ και για τα δικά μου αιτήματα. Επίσης θέλω να γίνω μέλος σας ως ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ που θα ε'ίμαι και αυτό χωνέψτε το καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΠΕΑΛΣ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΦ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΘΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΦ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ..ΠΟΣΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

το ΠΔ θα αλλαξει σε λιγες ημερες και εσεις τραγουδατε οσο θελετε κατα των αξιωματικων ....το λεμε μερες πολλες οτι θα αλλαξει και εσεις το βιολι σας .......ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑς ΛΕΩ ........ΕΣΥ Κ. ΛΦ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ....ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ......!!!!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...........

Ανώνυμος είπε...

Απειλούν λιμενικούς για κομματικές διώξεις οι κύριοι της ΔΕΜΕΜ ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

Κομματικές διώξεις απειλούσαν οι κύριοι της ΔΕΜΕΜ όλη την προηγούμενη εβδομάδα,όπως μας κατήγγειλαν με επιστολές τους ορισμένοι λιμενικοί. Η Αγία Τριάς της ΔΕΜΕΜ έτσι γράφουν οι λιμενικοί! Ειλικρινά επειδή πολλάκις κύριοι έχουμε λάβει καταγγελτικές επιστολές για σάς να σας υπενθυμίσω πως πρώτον δεν είσθε θεοί δεύτερον η κακή και αλαζονική συμπεριφορά επάνω σας τελικά θα ξεσπάσει και τρίτον ξεχάστε τα κομμματικά σας. Και τις απειλές γιατί πλέον μαθαίνονται και πολύ γρήγορα τα πάντα και θα δημοσιοποιούνται με ονόματα μετά απο ρεπορτάζ και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και μαρτυριών! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!!! ΠΌΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΊΔΟΥ peiratikoreportaz.blogspot αναδημοσιευση

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ Π.Δ. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στον πεπειραμενο δοιηκητη και πρωσοπικο της ασφαλειας του λιμεναρχειου πειραια ,που περασαν την σοδα για κοκαινη......!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΔ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ.... ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ, Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΡΕΤΗΣΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΣ ΚΥΡΙΟΙ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΠΕΑΛΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΩΣΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς τιμές για :
Πηλίκιο με κλάρες, Γαλόνια Πλωτάρχη καλοκαιρινά - χειμερινά,και για 3 χρυσά στην 8άρα;

Ανώνυμος είπε...

κλειδωσε υπουργος ΥΕΝ ο ΤΟΥΡΚΟΛΙΑς .παρουσιασε το νεο ΠΔ για το λιμενικο ο ΣΑΜΑΡΑΣ και πηρε εγκριση . εως την παρασκευη το ΥΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε, μας εχετε ζαλισει με το ΠΔ και τους καποιους κυριους της ΠΕΑΛΣ που το κοντραρουν κατα την αποψη σου .Μαθε λοιπον και εσυ και οι δικοι σου το εχουμε χεσμενο το ΠΔ και οτι αναφερει αυτο αλλα και οσους αναφερεται αυτο .λιμενικο ειμαστε οι 500 αξιωματικοι ΣΝΔ ολοι οι αλλοι ειστε απλα οι παραδουλεύτρες μας και το γνωριζεται καλα ολοι σας ....παρτε οτι σκατα γαλονια θελετε αλλα ματαια προσπαθειτε να παρετε μαζι με αυτα και την αξια που σας αναλογει .ειναι οπως λεμε οι αξιωματικοι πως ειτε λφ βλεπουμε ειτε κελευστη ειτε επικελευστη ειτε αρχικελευστη ...ολοι ιδιοι ειστε στα ματια μας ...σαν λφ ...το ιδιο ισχυει και για τους δυλσ ,ειτε σημαιοφορος ειτε ανθ/ρχος ειτε υπ/ρχος το ιδιο ειστε .....ΔΥΛΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑς ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ....ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΖΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΔ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΎΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ .......

Ανώνυμος είπε...

Πω πω κακιούλες! Τελικά πράγματι σας έτσουξε πολύ ε; Έλα, παραδέξου το, άνοιξέ μας την ψυχούλα σου, κλάψε στον ώμο μας για να σου περάσει.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Π.Δ για τα μπάζα και συνδικαλιστες για κλάματα!
ΑΞ ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ....΄΄Διοικούν΄΄ την ναυτιλία με 1000 ευρώ το μήνα! Προτιμήστε τους!!!
Ρε όργιο τι ειναι αυτά που λες αφου ουτε εναν ΛΦ δεν ειστε ικανοι να διοικήσετε!
10.44 Φθηνος υπάλληλος και μπάτλερ των εφοπλιστων μπορεις να γινεις , αλλα να διοικείς δεν θα μάθεις ποτέ...ντακότα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πειτε κατι κ για το γεγονος οτι ΔΕΝ περασε η εξελιξη και η προαγωγη για τους τεχνικους απο τον κ. ΟΙκονονου δλδ. οι Υποπλοιαρχοι(Τ) δε θα προαγονται στα 5 χρονια σε Πλωταρχες οπως ολοι οι αλλοι ΣΝΔ, νομικοι, οικονομικοι..... Ακους αγαπημενη ΠΕΑΛΣ;;;;;;; Ολο λογια...αυτο ειναι το ευχαριστω απο το ενδοξο ΛΣ για τα στελεχη του......και δη τους Τεχνικους....ουστ

Ανώνυμος είπε...

kαι εσυ τωρα ρε αχρηστε εισαι χαρουμενος ???? παλιοτσουτσεκι ....

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο πιστευω στο ΛΣΕΛΑΚΤ θα ηταν οι ΑΞκοι να ασχολουνται με τη ναυτιλια κ να μετονομαστουν Αξκοι ναυτιλιας οπως σε αλλα κρατη και οι Υξ-Λφ να ασχολουνται με την προστασια και την αστηνομευση μονο...τοτε θα ηταν ολοι χαρουμενοι....

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ μαζι σου ως αξιωματικός ΣΝΔ αλλα προτείνω μονο εμεις οι ΣΝΔ να ασχολουνται με τη ναυτιλια κ να μετονομαστΥΜΕ Αξκοι ναυτιλιας οπως σε αλλα κρατη και οι αξιωματικοι απο ΔΥΛΣ να ασχολούνται με τους ΛΦ-ΥΠΑΞ με την προστασια και την αστυνόμευση μονο...οποτε σιγουρα τοτε θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΑΓΩΓΉ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ???? ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ....ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΑΛΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ........ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΉΓΑΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,,,, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ......

Ανώνυμος είπε...

Δεν περασε μεγαλε....και για πες μας που ξερεις ποιος....την εκοψε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εγκάθετε και προβοκάτορα συνάδελφε (;;;) Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2012 7:25:00 μμ, εκτός και αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ, π.δ. 81/2012, άρθρο 5 παρ. 2ε και άρθρο 7 παρ. 5. Ο κ. Οικονόμου ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την τροποποίηση υπέρ των Τεχνικών μετά από παρέμβαση της ΠΕΑΛΣ. Η ζέστη... βάρεσε στο κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δε διαβάζετε καλά το ΠΔ...η διάταξη για τους Τεχνικούς πέρασε και απονέμονται όμοια προνόμια όπως και στους Νομικούς, Οικονομικούς...για αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια στην ΠΕΑΛΣ...
Δεν αξίζουν όμως καθόλου συγχαρητήρια σε εκείνους που έβαλαν έναν υπηρεσιακό υπουργό να υπογραψει ένα ΠΔ που δεσμεύει την πορεία και λειτουργία του σώματος για τα επόμενα δέκα χρονια τουλάχιστον. Αλλώστε τελευταίες παρασκηνιακές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθυστέρησε την Πέμπτη να αναχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο και να μεταβει στην πατρίδα του ...προκειμένου να υπογραψει το εν λόγω ΠΔ...Τι να πει κανεις για το παρασκήνιο αλλωστε επιβεβαιώνεται ότι αυτό το ΠΔ είναι το τελευαταίο που δημοσιεύτηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση αρ. 81 ενώ το επόμενο,δηλ. το 82 είναι ο διορισμός του νέου πρωθυπουργού..Αυτά για το παρασκήνιο......

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο 8:36:00 μμ, απαντάει στον εαυτό του!!! Μάλλον πρέπει να επέμβει ψυχίατρος...

Κατά τα άλλα, αγαπητέ συνάδελφε, όπως πάντα η ζωή θα ξεπεράσει κάθε "εμπνευσμένο οραματιστή" σαν και σένα. Όσοι αξκοί εκ ΔΥΛΣ είναι από χρήσιμοι ως πολύτιμοι σε αυτό που περιγράφεις ως "ενασχόληση με τη ναυτιλία", θα συνεχίζουν να προσφέρουν ότι μπορούν γιατί τους θέλουν κοντά τους οι ίδιοι οι προϊστάμενοί τους. Όσοι εκ ΣΝΔ (με την ευκαιρία, το σωστό είναι "εκ ΣΝΔ μονοετούς φοιτήσεως") είναι τενεκέδες και άχρηστοι, θα συνεχίσουν να αποβάλλονται από το σύστημα γιατί κανένας δεν μπορεί να τους ανεχτεί.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 08.36:ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΝΔ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥΤΣΟΙ...ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΊΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΕΓΩ ΟΣΟ ΑΝΈΒΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ........ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗ ......

Ανώνυμος είπε...

K.Μελά και Κ.Γούσια η σειρά μας (τελευταία Α/Ξ ειδικών κατηγοριών) θέλει να σας ευχαριστήσει για τη συγκεκριμένη διάταξη που τελικά περάσατε αναφορικά με τους Τεχνικούς Α/Ξ. Ήδη συζητιέται πολύ έντονα μεταξύ μας ότι ήρθε η ώρα να εγγραφούμε όλοι ως μέλη της ΠΕΑΛΣ. Από όσο γνωρίζω τουλάχιστον 35 άτομα σκέφτονται ενεργά την εγγραφή τους λόγω εσάς και κανενός άλλου. Πραγματικά η προσωπικές συζητήσεις που είχαμε και ο αφουγκρασμός από μεριάς σας του προβληματισμού μας για την τόσο άδικη επικείμενη νομοθετική διάταξη μας ΄΄γοήτευσε΄΄...Τελικά υπάρχουν και Α/Ξ που ακόμα και στον βαθμό του Υποπλοιάρχου όπως ο κος ΜΕΛΑΣ και ο κος ΓΟΥΣΙΑΣ δεν τους ενδιαφέρει να τσαλακώσουν το προφίλ τους. Συνεχίστε έτσι.. Θα σας στηρίξουμε γιατί πολύ απλά ενδιαφέρεστε για τον συνάδελφο και όχι για τα κόμματα.. Δ.Π? ή Π.Δ? όπως θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Τον ΓΟΥΣΙΑ δεν τον ξέρω αλλά με τον Υποπλοίαρχο τον ΜΕΛΑ είμαστε πολύ καλοί γνωστοί. Υπαξιωματικός είμαι αλλά συζητώ πολύ μαζί του λόγω κοινών εγγράφων της Διεύθυνσής μου με τη δική του και επίσης συζητώ με άλλους της υπηρεσίας μου Α/Ξ για αυτόν και μου λένε πολύ καλά λόγια. Συνδικαλιστικά από ότι καταλαβαίνω είναι δραστήριος και αυτό μετράει. Προσωπική άποψη ότι είναι πολύ καλό παιδί για να συνδικαλίζεται. Βλέποντας τους δικούς μας της ΠΟΕΠΛΣ χρειάζεται γερό στομάχι και δεν ξέρω αν το έχει.Είναι άλλη πάστα Ανθρώπου με Α κεφαλαίο. Ο χώρος είναι πολύ βρώμικος γεμάτος με λάσπη, Ξέρω από κουβέντες μαζί του ότι δεν φοβάται να λερωθεί αλλά .......???? Κ. Μελά μακάρι όλοι οι Αξιωματικοί να ήταν του τύπου του δικού σας. Τουλάχιστον αυτός με σέβεται και έχουμε και 4 βαθμούς διαφορά. Είμαι ο παρασκηνιακός όπως με φωνάζετε...!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι τυχαιο φιλε οτι ο μελας που ξερω κι εγω ειναι αεν!
Μια προταση που δεν ειδε κανεις και ειναι σε ασαφεια στο νεο πδ, το θεμα της επιφυλακης σε πλωτα με μονο πληρωμα.
Και 1 προταση μιας και καινουριες ζυμωσεις γινονται.
Ζητηματα πλωτων προισταμενοι εστω αξιωματικοι ναυτιλιας οπως λεει ο φιλος πιο πανω τεχνικοι αξιωματικοι ειδικοτητας ναυπηγου-μηχανολογου-μηχανικου, με υποδοιηκηση- βοηθο-συμβουλο αξιωματικο αεν. Ας σταματησουν πλεον οι γυμναστες-φιλολογοι-νομικοι-αρχαιολογοι (τουλαχιστον οι νεοι αξιωματικοι) να ασχολουνται, γιατι ginomaste rompe dietnos give me the french key

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον κ. Γουσια που ασχολήθηκε με το ΠΔ και το θέμα μας και κατάφερε ολομόναχος με μικρή έστω βοήθεια απο τον Κ.Μελά να κερδίσει τον αγώνα αυτό και να περάσει η τροποποίηση.Ξέρω οτι η ΠΟΕΠΛΣ προσπάθησε να φρενάρει την τροποποίηση και οτι οι ΣΝΔ αξιωματικοί της ΠΕΑΛΣ [κ.ΠΑΣΣΑΚΟΣ-κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ]δεν επιθυμούσαν να ασχοληθούν με αυτό γιατί δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το ΠΔ καθώς χτυπούσε τους ΣΝΔ ....... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ Ο κ. ΓΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ Τ-ΝΟ-ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ .ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΔ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ κ. ΓΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΕΛΑ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΈΠΑΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΑ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΣΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΞ ΟΙ-Τ-ΝΟ ΕΝΩ ΤΟΝ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο κ. ΓΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Λ/Φ ,ΥΠΑΞ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΩΣ ΑΞ ΝΟΜΙΚΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ......ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΞ ΟΙ-ΝΟ-ΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ κ. ΓΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ Π. ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ...... ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΤΙΟΎΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ............. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΆΜΠΟΣΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΆΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΝΔ ....[ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΛΕΩ]. ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ..........ΑΝΤΕ ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΕΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ .......ΚΑΤΑΝΟΗΤΌ ????

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι ΑΞ όλων των κατηγοριών και των προελεύσεων:
Η ΠΕΑΛΣ δεν είναι 2-3 άτομα του Δ.Σ.
Η ΠΕΑΛΣ είναι τα μέλη της.
Όσο πιο πολλά μέλη είναι γραμμένα στην ΠΕΑΛΣ τόσο πιο ισχυρή γίνεται. Μην γίνεστε κακοί και μην προσπαθείτε να σπείρετε τη διχόνοια μεταξύ των μελών του Δ.Σ. Θα πρέπει ανεξαρτήτως το ποιοι είναι αυτή τη στιγμή στο Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ ΟΛΟΙ οι αξιωματικοί και ιδιαίτερα οι νέοι -γιατί εμείς θα έχουμε και τα περισσότερα προβλήματα- να γίνουμε μέλη της.
Αφήστε κατά μέρους την ονοματολογία και το ποιος κάνει κάτι καλύτερα και το ποιος αγωνίζεται περισσότερο και το ποιος πνίγει τα γατάκια κλπ. Πλησιάστε όποιο από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ χωρίς φόβο και χωρίς πάθος και μιλήστε μαζί του, μεταφέρετε τα προβλήματα και όπου μπορείτε προτείνετε και λύσεις. Να ξέρετε ότι ενδιαφέρονται ειλικρινά και παλεύουν για να βελτιώσουν το χαος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Σώμα (ωράριο, παράλληλες επιτροπές, παράλληλα καθήκοντα, ανυπαρξία εκπαιδεύσεων, άδειες, πλωτά...)
υ.γ. Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για κάποιους άλλους, αυτή τη στιγμή όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι φίλοι μεταξύ τους και εκτός υπηρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι μην προσωποποιείται τις ενέργειες της ΠΕΑΛΣ. Από όσο γνωρίζω ΟΛΕΣ οι αποφάσεις παίρνονται με ΟΜΟΦΩΝΙΑ και των εννέα μελών του Δ.Σ. και ούτως ή άλλως υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. της Ένωσης (άλλωστε αν δεν υπάρχει τουλάχιστον πλειοψηφία ανακοίνωση δε μπορούν να βγάλουν). Καλοί οι νέοι συνάδελφοι, πολύ καλοί, άξιοι, αποτελούν το μέλλον της ένωσης αν θέλετε, αλλά χωρίς τη στήριξη των υπολοίπων με τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας και την καλύτερη γνώση προσώπων και καταστάσεων τίποτα δε γίνεται. Ο συγκερασμός του παλαιού με το νέο θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα

Ανώνυμος είπε...

Η πίεση που δέχονται τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ από υπηρεσιακούς παράγοντες φτάνει από μόνη της.
Δε χρειάζονται και τις ανώνυμες ευχαριστίες που διχάζουν παρά ενώνουν.
Αντίστοιχα δε χρειάζονται και οι ανώνυμες απειλές. Όποιες απειλές και μαγκιές καλό είναι να λέγονται πρόσωπο με πρόσωπο και αντρίκεια, όχι πίσω από ανώνυμα μηνύματα...
Όσοι πραγματικά αισθάνεστε ότι κάποιοι συνάδελφοι βοήθησαν κάπου παραπάνω, και λογικό είναι μιας και δε μπορούν όλοι να τα ξέρουν όλα, άλλοι θα ξέρουν κάτι παραπάνω για τα φάρμακα, άλλοι για το ασφαλιστικό, άλλοι για υπηρεσιακά κλπ. μπορείτε να τους συγχαρείτε προσωπικά. Είμαι βέβαιος ότι θα σας πουν ότι δεν είναι προσωπική η όποια "επιτυχία" μιας και μιλάω μαζί τους και ξέρω το ήθος τους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΝΟΜΙΚΟΙ , ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΊΝΕΤΕ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ-ΝΟ-Τ .
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ 15ΜΕΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ....ΕΔΩ ΚΌΒΟΝΤΑΙ ΚΕΦΆΛΙΑ .......ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ........ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΑΥΤΟ.....