Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΠΛΣ Αττικής, Πειραιά & Νήσων - Βρεφονηπιακός Σταθμός

Πειραιάς 29/06/12

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από σύσκεψη που διενεργήθηκε στα γραφεία της Διοίκησης Προσωπικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. έγινε η επιλογή των 40 νέων εγγραφών παιδιών (καθώς οι υπόλοιπες 40 θέσεις αφορούσαν επανεγγραφές) στον 4οβρεφονηπιακό σταθμό Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Οι θέσεις καλύφθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες προϋποθέσεις και κριτήρια εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τις οποίες πρότεινε η Ένωσή μας και έγιναν αποδεκτές επί του συνόλου από την Διοίκηση Προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε εν αναμονή απάντησης αιτήματός μας για αύξηση των θέσεων κατά 10 προκειμένου εξυπηρετηθεί μεγαλύτερος αριθμός παιδιών στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τα γραφεία της Ένωσής μας στα τηλέφωνα 210-4120231, 210-4191393, 210-4082095.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΆΘΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟ ΠΑΙΔΙΚΌ ΣΤΑΘΜΌ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΌ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΈΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ .ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Ενωση.Μακάρι να μπορουσαμε παντου να κανουμε αναλογη κίνηση .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΊΝΕΙ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΌΧΙ; ΕΜΈΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΉΚΕ; ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΠΉΚΑΝ ΠΈΡΥΣΙ ΧΩΡΊς ΚΑΝΈΝΑ ΚΡΙΤΊΡΙΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΦΈΤΟΣ ΜΠΉΚΕ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΎΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ!!! ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΣΚΆΝΔΑΛΟ!!! Ο ΣΤΑΘΜΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ!