Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Πειραιάς, 24 Σεπτεμβρίου 2012



Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στηρίζει και ενισχύει τον αγώνα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των νέων, των ανέργων, όλης της ελληνικής κοινωνίας που πλήττεται από τα επαναλαμβανόμενα «μέτρα σωτηρίας» της Τρόικας και των υπάκουων προς αυτή, ελληνικών κυβερνήσεων.

Συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις όλων των φορέων και ενεργών πολιτών, με σκοπό να αποτρέψουμε την επέλαση της βαρβαρότητας, την καταλήστευση των εισοδημάτων μας, την βίαια ανατροπή όλων των εργασιακών μας δικαιωμάτων, που στόχο έχουν την υποταγή και την υποτέλεια τόσο της κοινωνίας όσο και της χώρας.
Στον δρόμο αυτό η μόνη απάντηση είναι ο αγώνας, ο δίκαιος και ανιδιοτελής αγώνας, με σκοπό την εθνική ανάταση και υπερηφάνεια.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τα μέλη μας να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις κατά τόπους κινητοποιήσεις των εργαζομένων την Τετάρτη 26/9/2012,ενώνοντας την φωνή μας με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα της χώρας, στην κοινή προσπάθεια να αποκρουσθούν, να ανατραπούν και να ακυρωθούν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των αριθμών απέναντι στους Ανθρώπους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: