Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή στο ανοικτό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

ΠΑΤΡΑ: 13-09-2012

ΘΕΜΑ : « Συμμετοχή στο ανοικτό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας ».

Το Δ.Σ της Ε.Π.Λ.Σ. Νοτιοδυτικής Ελλάδας συμμετείχε στις εργασίες του ανοικτού Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε στις 13-09-2012 και ώρα 10:30 σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Στο συμβούλιο δεν παραβρέθηκαν οι τοπικοί Φορείς αν και είχαν προσκληθεί όλοι προσωπικά ένας – ένας, εκτός από την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., και εκπροσώπους δύο βουλευτών των κ. Νικολόπουλου και Καραθανασόπουλου, και την πολιτευτή του ΛΑ.ΟΣ. Γεωργία Ντάτσικα.

Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα, σε συνεννόηση πάντα και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Από την πλευρά μας σαν Ένωση τονίσαμε ότι τα προβλήματα είναι κοινά για όλους τους ένστολους και θα πρέπει μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε σε νέες μορφές κινητοποιήσεων, από την στιγμή που Κυβέρνηση και Τρόικα δεν αντιλαμβάνονται πως με τις επερχόμενες μειώσεις στους μισθούς μας, μας ωθούν στην οικονομική εξαθλίωση.

Στο σημερινό Δ.Σ. βρέθηκε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «από την ερχόμενη Τρίτη ξεκινούν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, με μαύρες σημαίες και πανό στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις αλλά και με γενικές συνελεύσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας».

Να σημειωθεί τέλος πως στην συνεδρίαση του Δ.Σ. έδωσαν το παρών μετά από πρόσκληση ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Φερτάκης,ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος υποστράτηγος Ιωάννης Σιάμος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ευάγγελος Κουσκουρής και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννης Σουβαλιώτης.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: