Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η κοινωνία βράζει, ας αλλάξουν μεθόδους και μυαλά πριν να είναι αργά (video)

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Πρόεδροι και οι Γραμματείς των Ομοσπονδιών και ενώσεων των Σ.Α με αφορμή την σημερινή συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών, μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενάντια στα νέα επώδυνα μέτρα που θέλουν τα Σώματα Ασφαλείας σε πλήρη αποδιοργάνωση και οδηγούν τα στελέχη τους στην εξαθλίωση.

Η αντιμετώπιση όμως ήταν σε εντελώς διαφορετικό κλίμα απο αυτό των προεκλογικών και μετεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων απέναντι μας,απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Η βίαιη απώθηση και η ρήψη χημικών αντικατέστησαν τα όμορφα λόγια της αναγνώρισης της προσφοράς και του δίκαιου των αιτημάτων μας, δείγμα της νέας αντίληψης περί δημοκρατικής αντιμετώπισης και διαλόγου της κυβέρνησης με τους κοινωνικούς φορείς.

Αν νομίζουν ότι σήμερα έκαναν πρόβα τζενεράλε ενόψει των κοινωνικών αντιδράσεων που έρχονται, είναι πολύ γελασμένοι.

Ο εσωτερικός κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρήθηκε σήμερα, φέρνοντας αντιμέτωπους συναδέλφους ένστολους, είναι ένα ακόμη ολίσθημα της κυβέρνησης, στην κατακόρυφη πτώση της.

Η κοινωνία βράζει και η απαίτηση για αλλαγή πορείας και στρατηγικής είναι μαζική και καθολική απ΄όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και δεν μπορούν να την καταστείλουν με την βία.

Ας αλλάξουν μεθόδους και μυαλά πριν να είναι αργά.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος



Δεν υπάρχουν σχόλια: