Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα περιέγραψε απόψε στην εκπομπή "Κρήτη σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο πρόεδρος της ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Κρήτης Μενέλαος Δαφέρμος

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα περιέγραψε απόψε στην εκπομπή "Κρήτη σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο πρόεδρος της ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Ανατολικής Κρήτης Μενέλαος Δαφέρμος που αναδεικνύουν τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να εργαστούν οι λιμενικοί.


Όπως είπε χαρακτηριστικά όταν ενα υπηρεσιακό όχημα του Λιμενικού υποστεί βλάβη - και για να μην επιστρατεύσουν τα δικά τους οχήματα- οι λιμενικοί πληρώνουν από την τσέπη τους τις ζημιές! Έτσι σύμφωνα με τον Δαφέρμο: «Χρειάστηκε να πληρώσουμε από δικά μας χρήματα ανταλλακτικά αξίας 30- 40 ευρώ ή να καταβάλλουμε εμείς τα χρήματα για την συντήρηση των οχημάτων .Φυσικά τα χρήματα αυτά ποτέ δεν επιστρέφονται!».


Παράλληλα ο πρόεδρος των λιμενικών αφηγήθηκε ένα κωμικοτραγικό περιστατικό που μόνο θλίψη που μπορεί να προκαλεί και ντροπή όπως είπε ο ίδιος: «Πριν περίπου δυόμισυ μήνες το αμάξι του συνοδού σκύλου έμεινε από δυναμό στη μέση του δρόμου. Για αρκετές ώρες λοιπόν - από τις 9 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι ψάχναμε 80 ευρώ για να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε το όχημα. Τελικά τα χρήματα βρέθηκαν από τον ΟΛΗ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: