Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Να πάμε και σε απολύσεις των υπαλλήλων της Βουλής.. Οι περισσότεροι των οποίων είναι ρουσφέτια των διορισμένων υπουργών...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχετε καταντησει καμενουποστηρικτες του μπουμπη που οταν ηταν υπουργος ΝΔ την ειχε κανει τουμπεκι ψιλοκομενο .οτι αυτος φωναζε πριν οτι κακως εφερε την μειωση στη βουλη και καλα κανουν οι υπαλληλοι και απεργουν γιατι κοιταγα νετ και να μην παρεξηγηθω ΑΙΣΧΟΣ κυβερνηση και πιο ΑΙΣΧΟΣ αντιπολητευση ΕΞΕΓΕΡΣΗ εδω και τωρα

Ανώνυμος είπε...

inkrhttp://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7374.html

pare na exete me to kameno mas ta priksate

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ (Η ΝΔ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

ΑΝΤΙ Η κ.ΠΙΠΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗ ΝΔ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ , ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ κ.ΚΟΥΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!!!!! ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ?????????

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ! ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ.ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε ρε, όλα τα κόμματα (κυβέρνηση-αντιπολίτευση) μας δουλεύουν κανονικά ρε...

Ανώνυμος είπε...

`ου ολοι ειναι για το γουδι κυβερνηση και αντιπολιτευση και ειδικα ο μπουλης ο Καμενος ο αεροψεκασμενος στο κολπο ειναι κι αυτος να αποπροσανατολλιζει την οργη του κοσμου ο μπουλης που δεν εχει δουλεψει ουτε μια ημερα οπως και οι αλλοι . και ειδικα ο Καμενος οταν ηταν υπουργος εκανε την κοτα δεν μιλαγε

Ανώνυμος είπε...

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και υπαλλήλων της Βουλής, καθώς ο γενικός επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου εισηγήθηκε την άρση των προνομίων τους και την υπαγωγή τους στις ρυθμίσεις που αφορούν τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο γενικός επίτροπος, Διονύσιος Λασκαράτος άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου και εισηγήθηκε στην ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου την οριστική και πλήρη κατάργηση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής.

Επισήμανε δε ότι το αυτοδιοίκητο της Βουλής σχετίζεται μόνο με θεσμικά θέματα και δεν καλύπτει τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά των υπαλλήλων της.

Πλέον το λόγο έχει η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τα τέλη Νοέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής εξέδωσαν την Παρασκευή ανακοίνωση διαμαρτυρόμενοι για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα τις τελευταίες ημέρες.



Πηγή: Δικαστική παρέμβαση για αναίρεση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής | iefimerida.gr