Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια...

αναδημοσίευση email συναδέλφου στο πειρατικό

Το χάλι μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ,
αλλά δεν θα σχολιάσω ξανά την επικαιρότητα σχετικά με το ΛΣ και τα κακώς κείμενα (χρωστούμενα οδοιπορικά , ιατρικά, αποσπάσεις , διαλυμένα σκάφη και Λ/Χ)! Αναμένω να δω, τι θα κάνει ο Υπουργός με την πάρτη μας!
Όμως, με αφορμή σχόλια συναδέλφων σε διάφορα blogs, για τον αριθμό των Λ/Φ , που μπήκαν με βίσμα στο ΛΣ , έχω να πω τα εξής, μέχρι το 1997 όλοι μπήκαν με μέσο , απ το 1997 εως το 2003 όλοι μπήκαν αξιοκρατικά , με μόρια, (με ελάχιστες λαμογιές στις αθλητικές δοκιμασίες, υγειονομικά και υψομετρήσεις).
Αν και ανήκω στα άτομα, που μπήκαν με τα μόρια ,στην μέχρι ,τώρα θητεία μου δεν εχω διαπιστώσει διαφορά στον επαγγελματισμό και το ήθος μεταξύ των συναδέλφων, που μπήκαν με μέσο και των άλλων, που μπήκαν αξιοκρατικά!
Οι τελευταίες σειρές Λ/Φ και Υ/Ξ αποτελούν εξαίρεση, διότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο η πλειοψηφία τους είναι απαράδεκτοι , κακομαθημένοι και χρησιμοποιούν το βύσμα τους (αν και άλλαξε η κυβέρνηση) για ψύλλου πήδημα!
Παρόλα αυτά, αν και όλοι συμφωνούμε ότι η εισαγωγή των Λ/Φ και Υ/Ξ στο ΛΣ πρέπει να γίνεται αξιοκρατικά, γνωρίζουμε ότι για το χάλι του ΛΣ ευθύνονται σε τεράστιο βαθμό οι Α/Ξ.
Αυτοί, από την ίδρυση του ΛΣ εισάγονται αποκλειστικά, με ΄΄χοντρό μέσο΄΄ και προάγονται σε ανώτερα αξιώματα με τον ίδιο τρόπο.
Αν και είναι ΑΞ πάντα θα εξαρτώνται από ...κάποιους και θα κάνουν οτι αυτοί τους διατάξουν με κάθε κόστος.
Όσο υπάρχουν αυτοί οι ΑΞ στο Σώμα, θα συνεχιστεί το χάλι μας....
αν οι Πολιτικοί αποφασίσουν να τους προσλαμβάνουν αξιοκρατικά και να τους προαγάγουν αξιοκρατικά , τότε υπάρχει ελπίδα να αποκτήσουμε Ηγεσία με αρχ..... , 'όμως μέχρι εκείνη τη μέρα θα έχουμε αρχ.... Ηγεσία!!

Σημείωση: Αγαπητοί Χρυσοκλαράτοι , πολλοί από εσάς είστε εξαιρετικοί ως άνθρωποι,
το σχόλιο αφορά αποκλειστικά την ιδιότητα σας ως ΑΞ του ΛΣ!!!
Ειστε ανεπαρκείς , αδιάφοροι , απληροφόρητοι και πολλοί από εσάς εντελώς ανίκανοι!!!
Το λέτε και μεταξύ σας....!

Παραμένω stand by για τις μέρες, που έρχονται ,

ένας Έλληνας Λιμενικός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: