Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Άρθρα Παρασκευής 12/03/2010 σχετικά με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


*ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σελ.8 θέμα «Θρίλερ η σύγκρουση Αστυνομίας -αντεξουσιαστών» Με νεκρό τον έναν γνώριμο των Αρχών σκληρό κακοποιό -τρομοκράτη. *ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σελ.13 θέμα «Η Αντιτρομοκρατική ερευνά την αιματηρή συμπλοκή στη Δάφνη» Νεκρός ο ένοπλος 35χρονος -γνωστός αντιεξουσιαστής
*ΤΟ ΒΗΜΑ σελ.Α10 ρεπορτάζ «Η συμπλοκή οδηγεί στον "Επαναστατικό Αγώνα"» Νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στη Δάφνη 35χρονος που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ μέλος της "νέας γενιάς τρομοκρατών" σελ.Α10 θέμα «Νέο επεισόδιο με ακροδεξιούς στα Χανιά» Οκτώ συλλήψεις μετά απο συμπλοκή με μέλη αριστερών οργανώσεων. σελ.Α10 θέμα «Ο αστυνομικός ζήτησε συγγνώμη για το "ψέκασμα"» Με κερασμένο τσίπουρο από τον κ.Μανώλη Γλέζο και τη δια ζώσης συγνώμη του αστυφύλακα των ΜΑΤ ο οποίος τον "ψέκασε" με χημικά την Παρασκευή οδηγώντας τον στο νοσοκομείο έληξε χθες το επεισόδιο που προκάλεσε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων. σελ.Α13 θέμα «Συλλήψεις για πειρατεία ψηφιακού υλικού στο Διαδίκτυο» Εντεκα διαχειριστές δημοφιλούς ιστοσελίδας διανομής αρχείων μουσικών και ταινιών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
*ΕΘΝΟΣ σελ.18 θέμα «Λουκέτο και έξι συλλήψεις για www.gamato.info Για διαφυγόντα κέρδη που φθάνουν το 1 δισ.ευρώ από τη διακίνηση αρχείων μιλούν οι αρχές. σελ.18 θέμα «Τρείς σφαίρες σε σωφρονιστικό υπάλληλο» Του έστησαν ενέδρα. σελ.18-19 ρεπορτάζ «Τρομοκρατία πίσω από τη φονική συμπλοκή στη Δάφνη» Ο Λάμπρος Φούντας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυροβολισμών είχε συλληφθεί το 1995 στο Πολυτεχνείο.Πάνω του βρέθηκαν όπλο ασύρματος και χειροβομβίδα.Φέρεται να είχε επαφές με τους αδελφούς Σεϊσίδη που καταζητούνται ως μέλη των "ληστών με τα μαύρα". σελ.24 θέμα «Συνδικαλιστές-Ζητούν αδιαίρετο Λιμενικό» Την αντίδρασή τους στον κατακερματισμό του Λιμενικού Σώματος εξέφρασαν χθες οι Ενώσεις Προσωπικού ΛΣ τονίζοντας ότι δεν μπορούν να δεχτούν "λιμενικούς δύο ταχυτήτων"
*ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σελ.13 θέμα «Αιματηρή συμπλοκή με άρωμα τρομοκρατίας» Σε ένοπλη ομάδα παραπέμπουν τα στοιχεία από τη μάχη αστυνομικών-κακοποιών στη Δάφνη. *ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σελ.15 θέμα «Η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες» Δάφνη:Μάχη με ένα νεκρό και πολύ μυστήριο.
*Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σελ.3 θέμα «Εισαγγελική εντολή να συλληφθούν οι καταληψίες της Πανεπιστημίου» Το κέντρο έχει κοπεί στα δύο ενώ υπό κατάληψη τελεί και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. σελ.5 θέμα «Στον σκληρό πυρήνα τρομοκρατών» Το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε σημαντική πρόοδο των ερευνών.Εχουν διακριβωθεί τα στοιχεία του δεύτερου προσώπου που φέρεται να συμμετείχε σε επίθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" σελ.6 θέμα «Διώξεις κατά διαχειριστών "πειρατικής" ιστοσελίδας» Οι έρευνες διεξήχθησαν σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη Λάρισα και Πέλλα. σελ.6 θέμα «Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δύο Αλβανών» Πρώην κρατούμενοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σωφρονιστικό υπάλληλο. σελ.8 θέμα «Απέδρασε κρατούμενος» Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί.
*ΤΑ ΝΕΑ σελ.13 ρεπορτάζ«Ψάχνουν σύνδεση με τρομοκρατία» Τρομοκρατία βλέπει η Ελληνική Αστυνομία πίσω από την ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών και δύο κακοποιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Δαφνης.
*Η ΝΙΚΗ σελ.15 θέμα «Η μαφία της Γλυφάδας ξαναχτύπησε» Την κορυφή του "παγόβουνου" φαίνεται να αποτελεί η υπόθεση επίθεσης κατά της υπαλλήλου του δήμου Γλυφάδας.Το πρόβλημα της περιοχής που ανέδειξε πρόσφατα η Ν με ρεπορτάζ για τα αυθαίρετα καταστήματα της παραλιακής δεν φαίνεται να έχει λυθεί.Αντίθετα μάλλον επιδεινώνεται με προσωπική επίθεση σε υπαλλήλους του δήμου του τηρούν τα νόμιμα.
* Η ΣΦΗΝΑ σελ.46 θέμα «"Σάρκα και οστά" το ελληνικό ...fbi» Η διεύθυνση δίωξης οργανωμένου εγκλήματος πιάνει δουλειά.Η νέα υπηρεσία θα απαρτίζεται όχι μόνο από αστυνομικούς αλλά και από οικονομολόγους λογιστές και ειδικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.
*Metro σελ.5 θέμα «Εξι συλλήψεις για πειρατεία στο Ιντερνετ» Συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα,Λάρισα Πέλλα και Θεσσαλονίκη.Δικογραφία σε βάρος 11 ατόμων για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
*Metropolis σελ.9 θέμα «Τίτλοι τέλους για το gamato.info Σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ υπολογίζονται τα διαφυγόντα κέρδη των εταιρειών παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών μουσικών έργων λογισμικού κ.λ.π από την εφτάχρονη λειτουργία της ιστοσελίδας www.gamato.info στην οποία μπήκε χτες "λουκέτο" από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από τη σύλληψη των διαχειριστών της.
* ΕΘΝΟΣ σελ. 24 ρεπορτάζ «"Ασπίδα" για τους δυσλεκτικούς» Προστασία από τη Δικαιοσύνη. Παράνομη κρίθηκε η απόφαση επιτροπής, η οποία έκοψε ως ακατάλληλο υποψήφιο για τη ΣΤΥΑ και άλλες 3 στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές λόγω της πάθησής του. Είχε πετύχει στις Πανελλήνιες του 2008-09 με υψηλή βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια: