Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υπογράφηκε και τρίτο Π.Δ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πειραιάς, 02 Μαΐου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Κατηγορίες, ειδικότητες, οργανικές θέσεις προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ», υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναμένεται η δημοσίευσή του σε ΦΕΚ.

Αυτό είναι το τρίτο από τα πέντε Π.Δ. που είχαν δρομολογηθεί εδώ και έξι μήνες.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των υπολοίπων δύο Σχεδίων Π.Δ. «Τροποποίηση του Π.Δ. 33/2009 (ΦΕΚ Α' 50) Τοποθετήσεις, μεταθέσεις και αποσπάσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.» και «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής»ώστε με τον τρόπο αυτό να ολοκληρωθεί μια πολύ σημαντική θεσμική διεκδίκηση της Ομοσπονδίας μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ

«Μπορεί κάποιοι να κοροϊδεύουν πολλούς για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν όλους για πάντα».
Η πρόσφατη, προχθεσινή σύσκεψη, αναφορικά με τις ανεξόφλητες δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στην οποία και μετείχαμε,επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, την ρήση «συσκεπτόμαστε για να μη σκεπτόμαστε»,ενώ τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.
Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα από τότε που το πρόβλημα άρχισε να γίνεται πιεστικό, δεν έχει αποσταλεί το σύνολο των δικαιολογητικών των δαπανών για έλεγχο και ενταλματοποίηση, ενώ από αυτά που υπεβλήθησαν, άλλα «πάνε και έρχονται», με διάφορες αιτιάσεις και όσα παραμένουν, ελέγχονται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς από την αρμόδια ΥΔΕ.
Η συνεχιζόμενη μη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σε συνδυασμό με την διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική θέση των στελεχών, σε πολλές περιπτώσεις, δύναται να αποτελέσει απειλή ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.
Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να ζουν στην δική τους εικονική πραγματικότητα, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες, που τους αναλογούν για το θέμα. Ουδείς, σήμερα, μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι άμοιρος ευθυνών.
Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την επίλυσή του,με όποιο τρόπο και με όποιο κόστος, διεκδικώντας, παράλληλα, τις εισφορές που έχουμε καταβάλει για όσο διάστημα παραμένουμε ανασφάλιστοι.
Επίσης, δηλώνουμε την αντίθεσή μας με την σπουδή ανίδεων «φωστήρων» να προτείνουν λύσεις, όπως την πιθανή ένταξή μας στον ΕΟΠΥΥ,την ίδια στιγμή, που άλλα Ταμεία Υγείας, δίνουν μάχη μη ένταξής τους.
Mε μια μικρή έρευνα θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι ο νέος αυτός οργανισμός, ήδη χαρακτηρίζεται ως «ασθενής» και μάλιστα «που η κατάστασή του χρήζει νοσηλείας σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας».
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες, η ΠΕΑΛΣ προγραμματίζει την σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου και με τη συμμετοχή των μελών της, προκειμένου ενημερωθούμε από το νομικό σύμβουλο, για τις ενέργειες που θα απαιτηθούν, για την επίλυση του χρονίζοντος αυτού προβλήματος, καθώς την παραχώρηση συνέντευξης στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, για την ανάδειξη του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ META TH ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ :......δηλώνουμε την αντίθεσή μας με την σπουδή ανίδεων «φωστήρων» να προτείνουν λύσεις, όπως την πιθανή ένταξή μας στον ΕΟΠΥΥ.......
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ????????

Ανώνυμος είπε...

Στο μονο πραγμα που εισασταν πανω απο τους Αξιωματικους ..... ηταν Συνδικαλιστικα ως ΠΟΕΠΛΣ ...τωρα σας πηραμε τα βρακια και σε αυτο τον τομεα σαν ΠΕΑΛΣ ...........ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Οι συναδελφοι ΛΦ και ΥΞ που ειναι μελη των ΕΠΛΣ ανα την Ελλαδα πρεπει να ξεμπροστιασουν τους συνδικαλιστες της περιοχης τους για την κοροιδία και τον εμπαιγμο που υποβαλλονται καθημερινα.
Τι θρασος κιαυτο να λενε οτι με το ΠΔ των μεταθεσεων ΄΄ολοκληρωνεται επιτυχως μια θεσμικη διεκδικηση της ομοσπονδιας΄΄!!!
Απορω τι ΠΔ ειναι αυτο και τι αξιοκρατικες αλλαγες εχουν γινει...
Οι αμεταθετοι θα ξεκολησουν ποτε απο τις καβατζες τους;
Οι βολεμενοι του Υπουργειου θα παρουν μεταθεση για τα νησια;
Οι παρανομες αποσπασεις θα παψουν να εκτελουνται;

Βγαζουν ανακοινωσεις για το εκλογικο ενω σε 1-2 μηνες θα μας μειωσουν περαιτερω τον μισθο μας.

Ειμαστε στον πάτο και σκαβουμε τον βουρκο με την λασπη ...και μην περιμενετε κυριοι συνδικαλιστες να βρειτε πετρελαιο!!! Απορω ποσο χαμηλοτερα θα φτασετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟΥΣ ..ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΑΛΣ πρέπει να ασχοληθεί μόνο με τους Αξιωματικούς .Τα Λιμενοφυλακάκια ας βγούνε στο λιμανι για τροχονομία και τίποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα στο λιμενικο υπαρχουν οι πιο απιθανοι μ@λ@κες.....με τι ασχολουνται οι ανθρωποι.....αντε να πας μπροστα μετα......

Ανώνυμος είπε...

Γραφω μονο και μονο γiα τα παρακατω σχολια

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟΥΣ ..ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ

Σάββατο, Μάϊος 05, 2012 4:45:00 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η ΠΕΑΛΣ πρέπει να ασχοληθεί μόνο με τους Αξιωματικούς .Τα Λιμενοφυλακάκια ας βγούνε στο λιμανι για τροχονομία και τίποτα αλλο.

Σάββατο, Μάϊος 05, 2012 4:48:00 μμ



Αν εισαστε συναδελφοι τοτε δυστυχως το Λιμενικο Σωμα ατυχησε που σας εχει στις ταξεις του.Ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενας ανθρωπος για να λεει τετοιες κουβεντες ακρως προσβλητικες και φασιστικες για συναδελφους του που ειναι υποτιθεται στην ιδια μερια για να υπηρετησουν ολοι το κοινο καλο που ορκιστηκαμε κυριοι συναδελφοι [δεν ξερω αν πρεπει να σας αποκαλω ετσι].
Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να μας αδειασετε την γωνια διοτι δεν αξιζεται να ειστε αναμεσα μας.Τετοια μπουμπουκια υπαρχουν σε ολη την ιεραρχια του σωματος οποτε ας πραξουν ολοι τους το ιδιο και να μεινουν αυτοι που θελουν να προσφερουν ολοι μαζι και οχι ο καθενας να κοιταει το προσωπικο του συμφερον και το βολεμα του.
Καλος ο συνδικαλισμος αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια...

Ανώνυμος είπε...

H ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Λ/Φ ΚΑΙ ΥΠΑΞ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ <> ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ <> Λ/Φ-ΥΠΑΞ , ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ .....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ Λ/Φ ΥΠΑΞ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ . ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ
" Λ/Φ-ΥΠΑΞ " ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΊΠΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΧΤΥΠΑ"

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες συναδελφε απλως θα επρεπε να λειπουν απ'ολες τις μεριες [δεν εννοω απο ΠΟΕΠΛΣ - ΠΕΑΛΣ αλλα απο τους συναδελφους] δηλωσεις που μονο κακο κανουν στον συνδικαλισμο και σπερνουν τη διχονοια αναμεσα μας.
Το ενα χερι νειβει το αλλο και τα δυο το προσωπο...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ ..ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟΥΣ ..ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ

ΣΆΒΒΑΤΟ, ΜΆΪΟΣ 05, 2012 4:45:00 ΜΜ


RE ANTE KAI ....KOIMHSOY KARAGKIOZH

Ανώνυμος είπε...

συναδελφοι ο 4:45:00 ΜΜ μιλαει ετσι επίτηδες και προσπαθει να αναψει φωτια ανάμεσα στους αξιωματικούς και ΛΦ-ΥΠΑΞ και για αυτο μιλάει ετσι ....μην μας ψαρώσει....αστε τον να λεει .....Οι αξιωματικοι δεν εχουν να χωρισουν τιποτα με τα υπολοιπα στελεχη και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποψη του 8:30:00 μμ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΛΠ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΩΣ ΑΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ...... ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΈΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ .ΜΠΑΒΟ ΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 500 ΑΞ ΣΝΔ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ 400 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ......ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ......ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΜΕΛΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ..... ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΞ ΜΕ ΣΠΚ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ "ΑΞΙΑ " ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΊΣΑΝ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΌ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΈΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΎΜΕΝΑ.......ΞΕΦΤΙΛΕΣ , ΔΙΝΕΤΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟ....ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 100 ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Σ.Α ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ Σ.Α ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ..... Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ,ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ..ΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ.............ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΛΩΒΊΣΕΙ......ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ....ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ .... ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ......ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους Συναδέλφους.
Αν και συνειδητά όλες αυτές τις μέρες απέχουμε από τις συζητήσεις-κόντρες των Συναδέλφων και με αφορμή το σχόλιο του
ανώνυμου@Κυριακή, Μάϊος 06, 2012 6:41:00 πμ
θα θέλαμε να σκεφτείτε το εξής...

Διαβάζοντας όλα αυτά τα απαξιωτικά σχόλια, των φερόμενων ως αξιωματικοί, για τους λιμενοφύλακες και τους υπαξιωματικούς σας καλούμε να σκεφτείτε την πιθανότητα να είναι βαλτοί από κάποιους ώστε να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε.

Ξέροντας δηλαδή όλοι αυτοί οι βαλτοί ότι τα σχόλια και τα email είναι ανώνυμα χωρίς να εμφανίζεται κάποια ip, και έχοντας αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την εχεμύθεια μας ακόμα και για τα επώνυμα emails(τα οποία διαγράφουμε κάθε μήνα), χρησιμοποιούν το blog μας ώστε να σπείρουν την διχόνοια ανάμεσα στις τάξεις του Λ.Σ.

Για όσους Συναδέλφους δεν ξέρουν και μπορεί να πέσουν θύματα ακόμα και εκφοβισμού ώστε να σταματήσουν τα σχόλια και τις επισκέψεις στο blog μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο μόνος τρόπος για να μάθει κάποιος τα στοιχεία του κατόχου μιας ip είναι ΜΟΝΟ!!! με εισαγγελική παραγγελία και ΜΟΝΟ!!! μετά από τέλεση ποινικού αδικήματος!!!

Ο λόγος αγαπητοί Συνάδελφοι που γίνονται όλα αυτά είναι για να απαξιώσουν το blog στα μάτια σας γιατί τους χαλάει η ελευθερία λόγου που δίνει το blog μας και τους χαλάει την ηρεμία τους.

Μην πέσετε στην παγίδα τους και μην πιστέψετε την προπαγάνδα τους.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ για τους φερόμενους Αξιωματικούς που σχολιάζουν για να δημιουργούν διχονοια μεταξύ Αξιωματικών -ΛΦ Υπαξιωματικούς και για να "περνούν" μηνύματα τοσο για την για την ένωση τους την ΠΕΑΛΣ αλλα και και τους ΑΞ που αποτελούν τα μελη της . Συμφωνώ επίσης και με τον ανωνυμο συνάδελφο 8:30:00 μμ .Επίσης ήταν καλό που μίλησαν οι διαχειριστές για την πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουν διότι τελευταία πολλές απειλές πέφτουν απο κάποιους βαλτούς για να φοβίζουν τους φίλους του μπλοκ και σχολιαστές και οι ίδιοι διαρρέουν ψέματα όπως οτι το μπλοκ το διαχειρίζονται και αξιωματικοί και να μην μπαίνουμε σε αυτό . ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΟ COSTAGARDA σε ΝΕΟ αξιωματικο που ορκίσθηκε πριν 3 μέρες και ρώτησε γιατι δεν πηρε σπαθί ....ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΕΧΘΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ... ΒΓΑΖΟΥΝ ....
"Ανώνυμος είπε...
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ .ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΑΛΣ ΤΩΝ ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΣΙΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ." ΚΑΙ ΤΟΥ "Ανώνυμος είπε Ρε γαλαζοαίματε θα μας τρελάνεις εδώ τα πάντα χάνονται και θέλεις από την ένωση ΠΕΑΛΣ ο θεός να την κάνει ένωση να σας δώσει σπαθιά αυτά είναι ο συνδικαλισμός ......... Και μια άλλη συμβουλή μην ζητάς σπαθιά από την ΠΕΑΛΣ αλλά να σου δημιουργήσει το κλίμα ξέρεις ….έτσι ώστε αύριο να σε δούμε προξενικό .."

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ...." Μηπως σας έχει κάτσει στο λαιμό η ΠΕΑΛΣ????Γιατι τοση μανια ,συναδελφοι ??Λογικο ειναι να ζηταει το σπαθι που δικαιούται ο αξιωματικος και λογικο ειναι να παρεμβει και η ΠΕΑΛΣ .Η ΠΕΑΛΣ του ΣΑΙΤΑΚΗ και ΠΑΣΣΑΚΟΥ οπως επιτηδες ειπατε επιτελους ειναι στο προσκηνιο και εχει βγει απο την αφανεια που ηταν τοσα χρονια και αυτο σας πληροφορω ηταν η μεγαλυτερρη δυσκολια τους και κατορθωμα αν αναλογιστει κανεις το ποσα εμποδια ειχαν και εχουν να ξεπερασουν [απαρχαιωμένα μυαλα ,διοίκηση , ΠΟΕΠΛΣ, νοοτροπία.. , ηγεσία πολιτικό-στρατιωτικη ,ολους εσας που τη χτυπατε καθημερινα . .Τα σηματα των πλωτων που εδωσαν δεν ειναι καθολου φρου φρου οπως λετε αλλα η μεγιστη ξεφτιλα για το κρατος και η μεγιστη τιμη για τους πλωτατζηδες .Οσο και να τη χτυπατε την ΠΕΑΛΣ αλλα και τους αξιωματικους δεν κανετε τιποτα αλλο απο το να μας δυναμώνεται πιο πολυ .Ελπιζω συντομα να καταλαβαιτε οτι ιδιαιτερα οι νεοι αξιωματικοι στηριζουμε την ενωση και οτι λετε απο το ενα αυτι ΜΠαινει και απο το αλλο βγαινει γιατι γνωριζουμε την τακτικη καποιων και τι προσπαθουν να κανουν για να βγει η ενωση απο τα ποδια τους . Αν υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που παρακολουθει τις ανακοινωσεις της ΠΕΑΛΣ ας μας πει για μια μονο ανακοινωση που στρεφεται η ΠΕΑΛΣ κατα των Λιμενοφυλακων και Υπαξιωματικων αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καμια αλλα το αντιθετο .Αν σας ενοχλει οτι υπαρχει δευτερη φωνη στο σωμα τοτε ΞΥΔΙ.... Για εμας τους αξιωματικους το οτι υπαρχει μεσω των εκπροσωπων μας η φωνη μας ειναι οσο και να σας φανει περιεργο ενα κατορθωμα το οποιο πλεον στηριζουμε με νυχια και με δοντια .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΝΔ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ,ΜΕΛΑ,ΞΥΠΝΗΤΟ ,ΓΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΣΑΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ........ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΑΣΤΕ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ......."ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ "ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ - ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ..."ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ........

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Λ/Φ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .....ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ .......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Φουσκωτό μετέφερε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο στη Σαμοθράκη όπου εξάσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο θόρυβος προκλήθηκε μετά την έντονη δυσφορία που εξέφρασε ο κ. Καμμένος για το γεγονός ότι το Λιμενικό αρνήθηκε να επιβιβάσει στο σκάφος συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης.

Ακολούθως διαμαρτυρήθηκε στον αρχηγό του Λιμενικού και τελικά επιβιβάστηκε σε ιδιωτική λέμβο προορισμό το 300ό Εκλογικό Τμήμα, τροποποιώντας και το πρόγραμμα επιστροφής του στην Αθήνα.

Νωρίτερα, ο κ. Καμένος εκκλησιάστηκε στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.
vima .gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών για την καταβολή του εκλογικού επιδόματος στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας

Η ειδική εκλογική αποζημίωση θα καταβληθεί στο προσωπικό με τη μισθοδοσία του μηνός Ιουνίου 2012.

Ανώνυμος είπε...

Στα 100 ευρώ ορίσθηκε το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων των δήμων
Ενα βήμα πίσω έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με την αποχή από τις εκλογές
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2012, 15:01
Στα 100 ευρώ ορίσθηκε το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων των δήμων
1
emailεκτύπωση


Ενα βήμα πίσω έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) σχετικά με την απόφασή της να απέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι από κάθε εκλογική διαδικασία, γεγονός που διασφαλίζει, εν μέρει. την απρόσκπτη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαίου 2012.

Ανώνυμος είπε...

mi malonete sinadelfoi...

Ανώνυμος είπε...

hremia .ine sdiskoles oi meres

Ανώνυμος είπε...

τι ωρα ληγει η επιφυλακη? αν ξερει καποιος μας λεει

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012
130 € οι αστυνομικοί και δεκαπλάσιο οι σύμβουλοι;
Αφορμή για τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν το σχόλιο ενός φίλου του bloko.gr στο θέμα για το εκλογικό επίδομα των αστυνομικών, το οποίο είναι μόλις 130€.

Οι ειδικοί σύμβουλοι καθώς και οι είκοσι δύο [22] πολιτικοί υπάλληλοι τής υπηρεσίας Επιτρόπου και της υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελεγχου θα λάβουν εκλογική αποζημίωση ισόποση τών αντίστοιχων υπαλλήλων της υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, ποσό που ανέρχεται στα 1200€.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΓΕΎΜΑΤΑ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΟ 12% ...........ΤΑ ΠΔ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ 12% , 4ο ΚΟΜΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .ΚΡΥΨΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 4-6 ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

για ενα πραγμα ευχαριστήθηκα ....ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ .....ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .....
Σ Τ Ο Δ Ι Α Ο Λ Ο Ρ Ε .......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ????..... Ξ Υ Δ Ι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ 27 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ-www.peals.gr

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΙΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΚ ΔΥΛΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΕΑΛΣ-

ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ)

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΤΡΕΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ)

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΒΑΡΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΕΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΓΑΝΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ –ΝΗΣΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΚΡΗΤΗΣ

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΤΣΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ...
Κυριακή, Μάϊος 06, 2012 2:44:00 μμ

to allo thema einai oti grafoun - diabazou kai l/f me perisotera ptyxia apo sena.

alhthia mias kai anaferthikan ta ksifoi. Gia tous ypaks pou ginontai aks problepetai na kanetai kati poepls kai peals h na agorasoune katanes apo to monasthrakh?

kai telos re paideia meta apo 12 xronia se ayto to soma ton 7000 psyxon ti sto diaolo exoun pleon na xorisoun oi men apo tous de den mporo na katalabo. oti skata kai na letai me opoio kompleksismo gia bathmous theseis eythines k.t.l. ta idia lefta tha pernetai ta farmaka tha ta bazetai apo thn tsepi sas kai kathe xrono tha blepetai ta idia bizmata na metatithonte opou theloun. aneksartitou bathmou. O kathenas exei mia douleia eitai sto limani eitai sto ypourgeio as thn kanei kai as pigenei sthn eyxh tou theou. kanoun merikoi les kai tha paroun perisotera lefta h tha pane pio noris sto spiti tous an xlebasoun olous tous ypoloipous. sta idia skata tha eimaste oloi. prosopika kante 40 enoseis. ton l/f, kelefston, anthipaspiston, plotarxeon, ploiarxon, oson einai apo peloponiso, oson to epitheto arxizei apo delta, bgalte oti enosi theletai afou o monos logos pou den mporoume na exoume mia (gia 7000 hmarton pia) einai o egoismos oson asxolountai gia to pios tha einai ti, pou kai me poious. oti tha kerdizei h kathe mia ofelos gia oloys tha einai.
alhthia mias kai eipa gia enosis prosopikou, re paides, me pio dikeoma h pepls kai h peaals milane gia mena kai gia olous tous alous pou den eimaste se kamia enosi, se ypourgous gramatis arxigous? me pio dikeoma lene gia thn metathesi mou h thn prosfygh mou an den eimai melos? giati na psifisoun gia mena? giati na me krinoun aytoi? sto finale finale pio einai to pososto ton gramenon stis enosis apo to synolo ton enstolon sto soma? mipos telika aytoi pou tous gyrname thn plati ahdiazmenoi apo ths praktikes kai tous katinismous tous eimaste perisoteroi? an dhmhourgiso ego kai 10 akoma enosi aristeroxiron l.s. tha dikaioume syndikalistikoi adeia, psifo sta symboulia metatheseon, syndikalistiko ametathito, synantisi me ton ypourgo kai bouleftes? an to kanei h poepls giati oxi kai ego?
apla mia skepsi....

Ανώνυμος είπε...

Ακτοφύλακες καλά κάνατε και σβήσατε τα τελευταία σχόλια, αλλά παραμένουν τα σχόλια της γουρουνόφατσας στις ΣΆΒΒΑΤΟ, ΜΆΪΟΣ 05, 2012 4:45:00 ΜΜ
καθώς και Κυριακή, Μάϊος 06, 2012 2:44:00 μμ....

Παρακαλώ να σβηστούν κ αυτά γιατί θα επανέλθω...

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε νομιζει οτι αν δεν συμμετείχαν η ΠΟΕΠΛΣ και η ΠΕΑΛΣ στα συμβουλια οτι θα ηταν καλυτερα??? αν ναι, τοτε γελιέσαι και ισως σε εχουν παραπληροφορήσει . και το λεω αυτο γιατι χωρις τις ενώσεις θα ηταν ανεξέλεγκτη η κατασταση και θα εκανε η διοικηση του κεφαλιου της. επισης το οτι οι ενωσεις ψηφιζουν και για ατομα που δεν ειναι μελη της θα επρεπε να το χαίρεσαι και οχι να το κατακρίνεις .φανταζεσαι οσοι συναδελφοι δεν ειναι μελη των ενωσεων να μην μπαινουν στο συμβουλιο και η διοικηση να τους μεταθετει αμεσα χωρις να δινει λογο σε κανενα.???? και τις προσφυγες των συναδελφων αυτων που δεν ειναι μελη ποιος θα τις κρινει συναδελφε ? παλι η ιδια η διοικηση . δηλαδη λες να καταργηθει το συμβουλιο μεταθεσεων και προσφυγων για τα μη μελη της ΠΟΕΠΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛΣ ?????? Ειναι λαθος η αποψη σου και εγω θα ελεγα οτι πρεπει ολοι πρεπει να γινουμε μελη των ενωσεων .Αν παρακολουθεις τα θεματα συνδικαλισμου τοτε θα βλεπεις οτι οι αξιωματικοι οχι μονο ενισχυουν τη συνδικαλιστικη τους ενωση με εγγραφες αλλα εφτιαξαν και μικρες περιφεριακες ας πουμε ενωσεις με μελη απο σημαιοφορο ως πλοιαρχο .αυτοι δηλαδη στην ΠΕΑΛΣ ειναι κουτοι που ενισχυουν την ενωση τους και εμεις μελη η μη μελη της ΠΟΕΠΛΣ ζηταμε την ιδια στιγμη την διαλυση της ένωσης μας και τη μη συμμετοχή της στα συμβουλια?????? θα το παω το θεμα ενα βημα παρακατω και θα σου πω οτι η ΠΕΑΛΣ ψηφιζει οχι μονο για τα μελη της και μη μελη της αξιωματικους αλλα και για λιμενοφυλακα εως ανθυπασπιστη και καλα κανει με την έννοια οτι οι αξιωματικοι ασκουν διοικηση σε αυτους και εχουν λογο οπως και η ΠΟΕΠΛΣ ψηφιζει για αξιωματικους γιατι αφου ασκουν διοικηση οι ΑΞ σε μελη της τοτε και αυτη εχει λογο να ψηφιζει για ΑΞ .ενα πραγμα που ειναι θεμα ειναι οτι η ΠΟΕΠΛΣ πρεπει να εχει θεση στο συμβουλιο για 5000 στελεχη και αμφιβαλλω ποσα καλα γνωριζει τι γινεται με τον καθενα απο αυτους σε σχεση με την ΠΕΑΛΣ που γνωριζει εναν εναν τους 1000 αξιωματικους που υπηρετουν στο σωμα και ιδιαιτερα τους ΣΝΔ που μεταξυ τους ξερουν και τι τρωει ο καθενας και αυτο ισως τους δινει πλεονεκτημα στα συμβουλια για την αποφαση που θα παρουν.Συναδελφε το αν καποια προσωπα διαχειριζονται τις ενωσεις με λαθος τροπο ....... δεν φταιει ο συνδικαλισμος και η ΕΝΩΣΕΙς ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και ειναι κακο για 2-3 ατομα κακους .... συνδικαλιστες να σταυρωνουμε τις ενωσεις μας και το συνδικαλισμο , απλα βρισκουμε τροπο και τους αλλαζουμε ..........

Ανώνυμος είπε...

ego synadelfe den eipa oti einai kako to oti pernoun meros. ego edosa ayto pou leme trofi gia skepsi. gia to an einai sosto to na milane gia atoma pou eisos kai ta eidia den 8a h8elan mias kai den einai meli. oute eipa oti o syndikalismos einai kati to kako. an dyabaseis prosextika ayto pou egrapsa tha to deis. pantos gnorizo ypo8esi synadelfou pou eno eixe ola ta xronia kai meta8eseis gia na mhnei ston topo tou h poepls ton esteile, me thn thesi pou pire sto symboulio, ston agyristo profanos gia dikous ths logous. opote oute ta typika den tirisan. ayto pou 8a h8ela einai ma enosi. otan blepo enosi aks h pios ksarei sto melon l/f h ypaks to mono pou me kanei na skeftomai einai anthropous pou skeftontai thn parth tous prota, tous omoiobathmous, kai meta oti perisepsei gia tous alous, den bariesai. gia thn peals den exo kati na ths prosapso. den thn krino asxima mhn me pareksigiseis. to melon tha thn krinei apo ths prakseis ths.
eimai anthropos ths sylogikotitas. kai gia ayto otan eida thn poepls na analonetai sths dyamaxes ton mikron kaisaron gia to pios tha parei ta ynia kai ton polemo olon ton ypolipon se ayton, tous moutzosa kai egina 3 eyro plousioteros. as mhn milisoum gia epoxes mayropoulou pou nomizes oti tsakonotan oi n/d me to pasok sthn boul gia thn kybernisi sthn xora. kai tote eimastan kai 5000 kosmos panathema mas.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΛΣ - Ανοιχτή Συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΑΛ.Σ για την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!

-9 Μαίου 2012-
Αριθμ. Πρωτ.: 30/2012-

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι στις 15-05-2012 και ώρα 10.00, στα γραφεία της Ένωσης (ΙΙας Μεραρχίας 18, 6ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, καθώς την παρουσίαση προτάσεων, από πλευράς νομικού συμβούλου, για την εξεύρεση πιθανής λύσης στο μείζον αυτό πρόβλημα

-Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά, τονίζοντας τη σοβαρότητα του θέματος, εξάλλου τις συνέπειες από την κατάσταση αυτή, όλοι βιώνουμε με το χειρότερο τρόπο.

-Για το Δ.Σ.
-Ο Πρόεδρος Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ
-Ο Γενικός Γραμματέας Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

"ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ Σ.Α .............
WWW.LIMENOFRENEIA.BLOGSOT.COM

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ GREEKLISH. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ πείτε κάτι στο παιδί που γράφει αγγλικά ότι θα στραβωθούμε και δεν έχουνε και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μετά από λογική απαίτηση των Συναδέλφων για τα greeklish σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και πέρα τα σχόλια,ειδικά τα τα μακροσκελή, γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται άμεσα.