Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Άρθρα Σαββάτου 13/03/2010 που αφορούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σελ.16 θέμα Στο "μικροσκόπιο" σπίτια και φίλοι του νεκρού τρομοκράτη» Υποψίες ότι η οργάνωση στην οποία συμμετείχε ο Φούντας ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα.
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ σελ.16-17 θέμα «Στα ίχνη του "Επαναστατικού Αγώνα" η ΕΛ.ΑΣ» Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου δημοσιοποιούν φωτογραφίες του 35χρονου Λάμπρου Φούντα από διακοπές στην Ικαρία και "καλούν" γυναίκες που είχαν σταθεί πλάϊ του ως φίλες ή σύντροφοι.
* ΕΘΝΟΣ σελ.18-19 ρεπορτάζ «Η μάχη της Δάφνης "δείχνει" Επαναστατικό Αγώνα» Αγώνας δρόμου για την ανεύρεση γιάφκας από την Αντιτρομοκρατική.Μέχρι χθες είχαν καταθέσει πάνω από 20 άτομα με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην 30χρονη φίλη του Λ.Φούντα.Ερευνες σε Αττική Κόρινθο και Αιτωλοακαρνανία."Ετοίμαζαν χτύπημα πιθανόν την ημέρα της απεργίας"λένε αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. σελ.20-21 θέμα «Ο ήσυχος και υπεράνω υποψίας βιολόγος» Γιος στρατιωτικού γιατρού ο 35χρονος εργαζόταν τα τελευταία επτά χρόνια σε διαγνωστικό κέντρο.Πλούσια συμμετοχή στον αναρχικό χώρο χωρίς όμως να έχει συλληφθεί πρά μόνο στα επεισόδια του πολυτεχνείου το 1995. σελ.21 θέμα «Φέιγ βολάν και κείμενα αφιερωμένα στον "μαχητή Λάμπρο"» Μηνύματα υποστήριξης. σελ.25 ρεπορτάζ «Κατολισθήσεις και πλημμύρες» Καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις σε Γιάννενα-Τρίκαλα. σελ.25 θέμα «Ξυλοκόπησαν αστυνομικούς για..κλήση στάθμευσης» Πατέρας και γιός απο τα Ζωνιανά.
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σελ.3 θέμα «Ο Χρυσοχοίδης προωθεί ανοιχτά σύνορα με την Αλβανία» Πρωτόκολλο αστυνομικής συνεργασίας υπέγραψαν η Αλβανία και η Ελλάδα κατά την επίσκεψη στα Τίρανα του Ελληνα υπουργού Προσταστία του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σελ.5 θέμα «Σε αναζήτηση του μίτου της τρομοκρατίας» Εργώδεις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για να αξιοποιηθούν τα στοιχεία της Δάφνης.Εντονη η ανησυχία των διωκτικών αρχών για "αντίποινα" μετά τον θάνατο του 35χρονου. σελ.18 θέμα «Μάχιμη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ κατά χούλιγκαν» Συνεννοήσεις υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας super league για πάταξη του φαινομένου. σελ.18 θέμα «Με πλαστά έγγραφα διαμονής χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα» Εχουν κλαπεί πάνω από 20.000 λευκές "φόρμες" και οι απαραίτητες σφραγίδες από δήμους και περιφέρειες.
* Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου σελ.62 θέμα «Τρομο-φάκα με καρμπόν!» Εξάρθρωση αλα 17 Νόεμβρη βλέπει η αστυνομία με την υπόθεση του 35χρονου Λ.Φούντα.
* ΤΑ ΝΕΑ σελ.18-19 ρεπορτάζ «Ψάχνουν στα "ορφανά" ευρήματα» Στα αποτελέσματα των ερευνών του DNA στις κλήσεις των κινητών του αλλά και στον κύκλο των προσώπων με τα οποία ερχόταν σε επαφή αναζητεί η Αστυνομία απαντήσεις για την πιθανολογούμενη συμμετοχή του Λάμπρου Φούντα σε τρομοκρατική οργάνωση.
* PRESS time σελ.10 θέμα «Εγκληματική αμέλεια για τη δασοπυρόσβεση» Για να μην περιμένουν το καλοκαίρι να αποδοθούν ευθύνες."Γυμνή" θα βρεθεί η κρατική μηχανή απέναντι στις φλόγες
* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ σελ.19 θέμα «Ξανά στο ίχνη του Επαναστατικού Αγώνα και της Σέχτας Επαναστατών» Αρση απορρήτου για τηλεφωνικές και διαδικτυακές επικοινωνίες των υπόπτων-"Φιλικές" ανακρίσεις μετά το φονικό της Δάφνης.Η αστυνομίας εξετάζει τις επαφές του 35χρονου με εξτρεμιστικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: